"Amrita"

• 79 245
  • 500
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, как ползвате нощните маски? Имам една хидратираща с водорасли и не мога да се наканя да се намажа, че ме е страх да не омажа възглавницата и чаршафите  Crazy .
Между другото в Дружба 1 има продуктите им във всички аптеки, а доколкото знам и фирмата се намира някъде в района.
Маската си попива директно в кожата след няколко минути. Не е бяла, или синя както повечето, не е плътна  Naughty. Остави я за десетина минути и после си легни.Кожата ти ще е просто по-мазна, иначе няма да изцапаш нищо  Simple Smile

# 136
калисто, благодаря за инфото!

Ще се разходя до Опълченска Simple Smile

# 137
  • София/Дружба
калисто, благодаря за инфото!

Ще се разходя до Опълченска Simple Smile

Мерси много за инфото.  Hug

# 138
solley ,наистина маската попива за 10м.,даже почна да ми опъва лицето,но ще изтрая до сутринта.Утре ще споделя за ефекта,ако има такъв де.

# 139
  • Бургас
Отказвам се да ги търся в Бургас и ще поръчвам по интернет  Crossing Arms Заплюх си доста нещица, но ме притеснява на големите разфасовки маски какъв е срока-че нали ще са за домашна употреба  newsm78 И някой има ли впечатления от лосиона с хлорофил за забавяне растежа на космите  Rolling Eyes Колебая се и за депигментина-дали може да се ползва и сега или както повечето такива продукти трябва да се изчака до есента, че да не бързам да го взимам и него  newsm78

# 140
  • София
калисто, мерси миличка за отговора  Hug
Опълченска ми е близо, видях в bgmaps къде е номера, до Била се пада. Не ми е далече, не ми е и близко, може някой път да отида. Ако пък ме домързи, ще си поръчам от сайта. Любопитни са ми тези ампули.

Иначе за Ягодата - няма да се откажа, как, но всичко ми е интересно, и искам да пробвам, не се знае от кой храст ще излезе заек, нали  Wink Heart Eyes Може пък да си намери човек някой продукт, който да му действа изключително добре, а и в самото пробване на нови неща се крие страхотно удоволствие  Hug Hug Hug

# 141
И аз да споделя опит с тези продукти: Открих ги случайно в магазинче, от което купувам диетични храни.(Нали съм уж на диета Embarassed).
Търсех разни масла за похранване(бадемово, пшеничен зародиш и т.н.) и мацката, която е много компетентна ми предложи за околоочния контур - ампули на Амрита. Аз не бях и чувала, тя обясни,че това е 1-та бълг. фирма за медицинска козметика.

Та купих два вида ампули за околоочния - нощна и дневна. Очарована съм. Кожата ми е подхранена и линиите които бяха почнали да стават по-ясно изразени - омекнаха. (Аз имам подозрение, че Шисейдо околоочния ги задълбочи) Cry

След време купих и ампула за хидратация - супер е. Ще взема отново.
И една маска - почистваща с розмарин - кожата ми светна.

Няма да се откажа от Ягодка, но засега ще спра да инвестирам в бяла козметика оттам. Peace

# 142
  • София
Момичета, тези ампулки като серум ли се водят / ползват? Може ли в/у тях да нанасям крема? Вечер примерно?  Thinking

# 143
Момичета, тези ампулки като серум ли се водят / ползват? Може ли в/у тях да нанасям крема? Вечер примерно?  Thinking

Да, серум се водят точно. Отгоре слагам съответния дневен/нощен крем! Peace

# 144
  • София
О, супер  Heart Eyes Мерси Вичито  Hug

Ти кои точно за околоочния контур си взе?

# 145
Вивиан
, специално хидратиращите ампули /защото само тях съм ползвала/ ми идват силни на мен, за да ги използвам като серум. Затова ги нанасях самостоятелно, когато съм в къщи - вечер, понякога вместо нощен крем.

Шисейдо околоочния ги задълбочи) Cry

Много сериозно изказване Wink

# 146
О, супер  Heart Eyes Мерси Вичито  Hug

Ти кои точно за околоочния контур си взе?
Дневната е  с Асцин , нощната беше жълта на цвят(в къщи ще я видя точно как се води).

Цитат
Много сериозно изказване

Ако следиш темата за Ягодка - ще си запозната, че това не е само мое мнение. Може би самия крем не е подходящ за моята кожа/ или пък за настоящия сезон.

# 147
bradata  повечето продукти който имам са със срок на годнос 2009-10г. А за депигментина изчакай най добре есента,да не стане по лошо положението.
Имам балсама за намаляне растежа на косъма от съвсем скоро,така,че не мога да кажа колко е ефикасен.
Нощната подхранваща маска на първо четене е хубава,но трябва няколко пъти да я ползвам,за да видя крайния резултат.
Vi4ito тези ампули който ползваш специално за околоочния контур ли са?  Иначе ампулите с Q10 са за очите,но ми се струват за по зряла кожа newsm78 А за Шисейдото напълно съм съгласна с теб Peace
Орелия верно ли са ти силни хидрт.ампули? Как ги чувстваш на лицето? Видях,че горе долу сме на едни години,та ми стана интересно.

# 148
Цитат
Vi4ito тези ампули който ползваш специално за околоочния контур ли са?  Иначе ампулите с Q10 са за очите,но ми се струват за по зряла кожа  А за Шисейдото напълно съм съгласна с теб

Да, Калисто - за околоочния специално са. Търся в сайта, но нещо не ги открих. Определено откакто ги ползвам - виждам подобрение на линиите под очите, които се бяха изострили. И  са много икономични - по 4мл. ампулата, като гледам ще ми стигне за месец , а може и отгоре. Цената им е направо смешна - 2лв.(Като знам какви цифри даам в Ягодка само Money)

# 149
  • Бургас
Калисто  Hug Само още нещо да те питам-ти от кой точно лосион за "косми" имаш-този с хлорофила ли? И ако е той-как е като аромат? Аз си огледах едни листовки, които съм си сваляла и там има места, където се говори за лабораторията на "Амрита", но в инфото на продукти "Глори", което ме навежда на мисълта, че все пак са на една фирма, но каква ли им е тогава разликата  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт