"Amrita"

• 79 247
  • 500
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Според мен точно това е причината да не ги зареждат  Thinking

# 121
Аз коректора за пъпки си го взех 1,80
Наистина много са завишили тази цена, bradata  ooooh!

# 122
  • София
  Попитах представителката на фирмата къде се продават продуктите им и тя ми даде визитка с адреса на аптека "Домис"-ул."Л.Каравелов"№30.
В тази аптека сигурно трябва да има всички продукти на "Амрита"! Hug

# 123
# 124
  • София
  Попитах представителката на фирмата къде се продават продуктите им и тя ми даде визитка с адреса на аптека "Домис"-ул."Л.Каравелов"№30.
В тази аптека сигурно трябва да има всички продукти на "Амрита"! Hug
Тези дни ще отида до тази аптека и ще пиша дали е добре заредена с продукти на "Амрита".

# 125
Много съм доволна от лосиона с розмарин за кожа с акне! Peace

# 126
Поръчах си доста неща и вече пристигнаха  Laughing
Успях да тествам-възстановаваща маска с витамини и дълбоко почистваща с екстракт от прополис.Чудесни са!От ампулите пробвах супер хидратация,също много ми хареса.Като консистенция е като серум,и след нанасяне кожата е много гладка. Кремът за лице с червено вино ми идва леко мазен,но за вечер е идеален.Мацвам го след супер хидратиращата ампула.

# 127
Откъде си ги поръча?

# 128
# 129
Благодаря!
А какви разфасовки си поръчваш, примерно 10 ампули или как? Thinking
Аз писах скоро, че много харесвам именно хидратиращия комплекс.

И има ли някакво минимално количество, което се поръчва?

# 130
  • София
калисто, има ли праг за поръчката и колко е доставката?
И аз мисля да си поръчам нещичко, да пробвам.

# 131
Орелия,Вивиан ампулите са 3мл. и не са точно ампули ,а капсулки с капачка.Според мен 1 капсула спокойно ще стигне за 4-5, дни.Една амп. ползвам досега 3 вечери и ще ми стигне поне за още 2.
Можеш да поръчаш колкото си искаш бройки,но мисля,че има минимален праг от 20лв.на поръчка. Плюс това доставката ми излезе около 6лв. *до БургаС* и не си струва да поръчвам малко неща.
Има маски големи разфасовки и малки като тестери,от който поръчах всички видове за проба.
Вивиан май ще зарязваме ягодата Mr. Green
Това пише на сайта:
Всички стоки, които виждате тук можете да закупите и от магазина ни в София, ул. Опълченска бл. 54
Доставката на стоките е на място при клиента, а  заплащането е при тяхното получаване. Доставката се извършва с куриерска агенция СПИДИ.
Цената на доставката е  5 лв. , а за поръчки над  100 лв. е безплатна.

# 132
  • София/Дружба
Момичета, как ползвате нощните маски? Имам една хидратираща с водорасли и не мога да се наканя да се намажа, че ме е страх да не омажа възглавницата и чаршафите  Crazy .
Между другото в Дружба 1 има продуктите им във всички аптеки, а доколкото знам и фирмата се намира някъде в района.

# 133
Точно тази съм я заплюла да пробвам тази вечер.Утре ще ти кажа какъв е резултата Mr. Green
Сигурно в София се намират,но в Бургас ги няма и затова ги поръчах от сайта.

# 134
  • София/Дружба
И аз не съм виждала в Бургас, купувам от София и даже на майка ми нося като се прибирам Simple Smile
Все си  мисля че тия нощните са по-скоро като кремове, попиват в кожата, ама айде ще изчакам до утре да споделиш.

Общи условия

Активация на акаунт