"Amrita"

• 79 205
  • 500
  •   1
Отговори
# 330
 Grinning

Последна редакция: пн, 01 сеп 2008, 18:26 от rusana

# 331
ооопппааа обърках темата,моля да ме извините Embarassed

# 332
Ами изтрий си мнението тогава..

# 333
 От 1 час се мача да ги изтрия ,ама ми дава само грешка и пак грешка. Извинявам се след малко пак ще пробвам

# 334
  • София
благодаря ти Emi1000, май така ще направя    bouquet
Моля!  bouquet

# 335
Аз днес си взех 2 дълбокопочистващи маски и не успях да ги пробвам, защото съм ги изгубила по пътя явно Rolling Eyes Да кажа, че работното време на дрогерията в Пловдив на Младост е от 9.30 до 12.00 и от 15.30 до 17.00. Исках да си купя и някакъв крем, но имаше само с колаген, подходящ за по-възрастни. Какъв ще ми препоръчате, кожата ми е мазна.

Зори, сподели за матиращия крем, какъв е ефектът? Аз никога не съм ползвала такъв.

# 336

Зори, сподели за матиращия крем, какъв е ефектът? Аз никога не съм ползвала такъв.

Ами ползвам го от 2-3 дена, на мен ми се отразява добре, мажа си ръцете, деколтето и лицето с него, защото е 200мл и доста обилно се плескам  Mr. Green Не че е кой знае колко добър, но за седемте лева си заслужава. Пише ,че постига кадифен вид на лицето и защита както от ултравиолетовите лъчи, така и от замърсяване от околната среда...

# 337
И постигна ли кадифения тен, защото аз имам петна? Снощи се наклепах и с депигментиращата маска. Не издържах. Успокоих се с това, че само на ампулите пише да се използват през есенно- зимния период.

# 338
Кадифен тен още не съм постигнала, но едва ли само с крем ще мога, от по сложни манипулации ще имам нужда явно. Имам и аз ампули депигментин, чакам някой преди мен да ги пробва и ги почвам и аз  Grinning След седмица-две ще ги пробвам  Peace

# 339
  • София
Бихте ли ми препоръчали нещо за петна от акне, или за изравняване на тена, кое би било подходящо?
И аз питам същото и въпроса ми е към amritaltd@abv.bg! Grinning  bouquet

# 340
  • София
Побут Mr. Green

# 341
Маската с активен въглен е невероятна Heart Eyes...
Съгласна съм!  Peace

# 342
Много им се надявах на тези продукти, но за сега не виждам резултат. Дано с времето да има. Сега ползвам депигментина- 6дни вече, но нищо. Продължавам!

# 343
  • София
Много им се надявах на тези продукти, но за сега не виждам резултат. Дано с времето да има. Сега ползвам депигментина- 6дни вече, но нищо. Продължавам!
Аз мисля, че трябва да очакваш резултат най-рано след 1 месец. Simple Smile   Успех! Hug

# 344
  • София
Поръчах си маската с активен въглен, с морски водорасли и още няколко други, както и  няколко ампули. От утре почвам да ги пробвам.
Поръчката дойде на 3тия ден след като я пуснах.

Общи условия

Активация на акаунт