Черен списък на лекари в Бургас

• 691 321
  • 1 097
  •   3
Отговори
# 465
Препоръчайте ми специалист за мамография в Бургас.
Благодаря.

# 466
Д-р Тодор Ангелов - специалист  хирург онколог
ехоскопия и ехомамография

Приема от понеделник до петък  от 14-18.00

бул Демокрация 67 ет 1 кабинет  номер  3  - намира  се в частната клиника зад механотехникума.

телефон  81 35 53
0887379211

# 467
В черния списък слагам "д-р Чавдарова"- ендокринолог в трета поликлиника

# 468
Хора, не може просто така да изтипосвате голи имена на лекари в тази тема! Пишете поне малко подробности в каква точно насока не ви е харесал конкретният лекар. Макар списъкът да е "черен", нещата никога не са черно-бели.

# 469
Хора, не може просто така да изтипосвате голи имена на лекари в тази тема! Пишете поне малко подробности в каква точно насока не ви е харесал конкретният лекар. Макар списъкът да е "черен", нещата никога не са черно-бели.
Да, абсолютно си права. Въпросната д-р Чавдарова, искаше да предпише лечение, без да са направени всички необходими изследвания, добре че потърсихме друго мнение, бяха направени изследвания и се оказа че няма нужда от лечение, не ми се мисли какво щеше да стане ако сляпо и се бяхме доверили

# 470
Момичета бихте ли ми препоръчали кожен лекар,големия ми син се измъчи с един котешки лишей и вече се чудя при койй да го водя...ходихме при Димитро,Шик Rolling Eyes

# 471
Момичета бихте ли ми препоръчали кожен лекар,големия ми син се измъчи с един котешки лишей и вече се чудя при койй да го водя...ходихме при Димитро,Шик Rolling Eyes
Аз съм доволна от Паздерова.

# 472
Душепеев - наложи ми се да потърся помощ на гинеколог късно вечерта. Бях с положителен тест за бременност, силни болки ниско долу и висока температура! Отидах в спешен център и от там ме изпратиха горе при този индивид! Според него нямал основание да ме прегледа!?! Shocked Имах направление от личната лекарка, от същия ден, но не можех да го използвам, защото работя до 20 часа, а онзи ми държи сметка защо не съм го изполвала. Убясних му с най-нормалния тон който имам и ония ми се развика, че няма основание нито причина да ме преглежа. С ддве думи отказа преглед на бременна жена!!! Момичето преди мен пък я навика, защо била отишла. Изкрещя й ":Изпи ли си нош-пато?" и тя му отговори, че да. А ония и вика ами какво правиш тук, отивай вкъщи ще ти мине  Shocked Е няма такъв изрод!!! Аз се отказах от бургаски лекари и се насочих към Варна, там като им казах, че живея в Бургас (но не съм бургазлийка) направо взеха да се подхилкват и да ме гледат едно съжалително!

# 473
Росица Цонева-алерголот от Окръжната болница.
Прегледа при нея мина за има-няма 10 мин. без да изслушва и да задава въпроси от голямо значение. Става въпрос за дъщеря ми, която е с диагноза астма. Не ни изписа лекарство, от което зависи дали детето ще я израсте или...не. Не отговаряла на изискванията на ЗК, защото не е лежала в болница(по мое настояване), а до сега е получила 5-6 пристъпа, но мисля че тя даже и не го чу това. Иначе една мазна, мазна... "миличка", "сладурче", "хубаво детенце"- чак да се подхлъзнеш. Пълна некадърница! След 10 дни пак сме на преглед и ще я на..ра! #Cussing out

# 474
Момичета ,може ли някой да ми препоръча нормален гинеколог казвам нормален ,защото за добър не смея знам ,че няма такива в Бургас ,но искам да се запиша някъде на ЖК а незнам къде просто само за да ми назначава нормалните изследвания  ?Бихте ли ме посъветвали Simple Smile

# 475
  • Бургас
Лично аз съм записана при д-р Габровска и до тук съм доволна.  Peace Всички изследвания ми ги е пускала, без да се налага аз да и напомням, няколкократно вече ме е гледала на видеозон и дори сама ми предложи ако искам да си направя БХС /понеже е платено изследване/ или само изследване на двата хормона/, което е по касата/.   Peace

# 476
Моята бременност също я следи Д-р Габровска и аз съм доволна!Писала съм за нея в темата за гинеколози!

# 477
Момичета ,може ли някой да ми препоръча нормален гинеколог казвам нормален ,защото за добър не смея знам ,че няма такива в Бургас ,но искам да се запиша някъде на ЖК а незнам къде просто само за да ми назначава нормалните изследвания  ?Бихте ли ме посъветвали Simple Smile

Здравей и от мен. Препоръчвам д-р Мърмърова - страхотен специалист според мен - тя ми следи цялата бременност и ако се съмнява в нещо ти го казва или те праща при друг специалист. Също работи със здравната каса. Успех  Peace

# 478
Гамишев е много стриктен в това отношение. Още от началото ти казва на какво имаш право по ЗК и го спазва. Мен ме праща и на други специалисти с направление, понеже счете, че е нужно.

# 479

Здравей и от мен. Препоръчвам д-р Мърмърова - страхотен специалист според мен - тя ми следи цялата бременност и ако се съмнява в нещо ти го казва или те праща при друг специалист. Също работи със здравната каса. Успех  Peace
С две ръце за д-р Мърмърова. Много компетентна, наистина страхотен специалист, а и като човек е изключително добра. И наистина препраща при друг и насочва, ако има някакви съмнения. Отговаря на всички въпроси търпеливо. Докато лекувахме стерилитет обиколих почти всички гинеколози в града, така че имам база за сравнение.

Общи условия

Активация на акаунт