LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 53! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 77 162
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 240
Моята поръчка от 27.01 най накрая пристигна- на митница, тъкмо си мислех тази вечер да пиша писма. От 12.02 също- в пощата. Peace Тъй, че чакащите закъснелите поръчки от януари, дойде и нашия ред Peace

Назад някой пита как вървят тези балерини, но никой не отговори... Thinking Гледам ги още от лятното намаление, имаше положителни мнения за тях /май Монда ги беше поръчвала/, но дали се поръчват +1?

Имам два цвята от тези според мен си отговарят на номера -поръчвай този, който носиш в БГ.

Кой номер са твоите и да кажеш кой цвят изглежда по-добре. Харесват ми червените,но дали това е реалния цвят ? Тази ластичка отзад много ли е стегната, как ги поддържаш ? Заринах те с въпроси Embarassed

# 241
Моята поръчка от 22.02. дойде миналия петък Wink Малко нещица бяха - утре ще споделям впечатления.

Сега чакам с нетърпение тренча-подарък в поръчката ми от 29.02. и потривам ръце, докато предусещам, че ще пусна поръчка с вълшебни 61537 Mr. Green

Вместо тренча , получих гадна парка миришеща на мухал  Sad
Дано нямаш моя късмет  Peace

# 242
Моята поръчка от 22.02. дойде миналия петък Wink Малко нещица бяха - утре ще споделям впечатления.

Сега чакам с нетърпение тренча-подарък в поръчката ми от 29.02. и потривам ръце, докато предусещам, че ще пусна поръчка с вълшебни 61537 Mr. Green

Вместо тренча , получих гадна парка миришеща на мухал  Sad
Дано нямаш моя късмет  Peace
Вискока съм 170. Поръчах си тренч 42/44 и ми е къв. Адски гризно стои. Колана идва под бюста.
Така, че не си загубила нищо.

# 243
  • Варна
http://ems6.net/a/?E=XTC-XAY-L4K3V-DD-018URO
Нова оферта за намаления на някакви детски блузки.

# 244
http://www.laredoute.fr/vente-sac-la-boutique.aspx?productid=324 … e&pagesize=16
тази чанта е поръчвам вече 3-ти път,на живо е много по-хубава и страшно удобна

Можеш ли да пуснеш реални снимки на тази чанта и да напишеш някакви размери? Praynig

Аз днес взех три пратки - две от митница (от 30.01. и от 02.02.) и една от пощата (от 26.02.). Утре ще коментирам, имам страхотни попадения. Подаръкът към едната поръчка бяха червените пътни чанти - определно са много готини (само дето гадната розова чанта се е появила отново и не ми пратиха прибори, а нея).
сега ще се опитам да пусна снимки на чантата
Размерите са -дължина 40 см.,височина точно в средата /най-ниската част/-27 см.
ширина на дъното 12 см.
Комбинация плат и кожа -вътре е като торба има 2 джоба като за телефон.Отвън също има два джоба.Плата е с някакви египетски рисунки.За пролетта и лятото е перфектна.
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=5347856

# 245
Маратонки Адидас за брат ми и един приятел- хубави са

Блузката на Фреди в сиво, много хубава стегната материя, ефектна е. Моя приятелка я получи в розово, по-скоро е този цвят фушия(фучия), много наситен цвят, също е супер.
Тази тениска , много ми хареса, деколтето е по-голямо, то на самата снимка пак е така сигурно, но мацката е с вдигнати ръце. И двете не са за мен и не успях да ги снимам.

# 246
Иска парола на линка,който си дала,а има ли някой който вече знае как става тоно цялата работа с ваучера,да ми пише на ЛС,моля  bouquet

# 247
  • Бургас
мнение 90Б ще ми стане ли - тук нося 75Б. Благодаря предварително:)
Според мен ще ти стане, вчера получих друг модел, който не намирам и ми залепна. Това което ме изненада е че материята нямаше никаква еластичност, просто чист памук, като басма. Иначе Много ми хареса.

# 248
Таня 2707, Извинявай ако съм объркала ника ти
Ще му е малко. Късичко е.

# 249
  • Sofia
Може ли някой ,който има тези чехли да ми каже отговарят ли номера.
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4382196& … ue&ksource=-1
Благодаря предварително  bouquet

# 250
  • Сливен
Момичета, да попитам за моя мъж какви размери ориентировъчно да поръчвам от сайта - мерките му са гръдна -89см, талия 86, височина -178см, 65 кг. Интересуват ме най-вече панталоните и тениските. Ако някой от вас е поръчвала за някой мъж/младеж с такива мерки да сподели, може и на лични.

# 251
  • София
Вчера си взех две поръчки - една от 18.02 и една от 03.03 (направо ме изненадаха с втората  #Crazy).

Получих парката подарък и въобще не ми харесва как стой.  ooooh! Ужасна ми се струва направо...а чашите.... Sick Но се чудя защо и аз се подлъгвам по разни боклучиви подаръци  ooooh!

- хубави са, отговарят си на номера, даже май са за по-широк крак, имам чувството, че са ми малко широки.  Thinking Харесват ми обаче, аз си взех в черно.  Peace

- това палтенце е невероятно сладко, препоръчвам, взех го за другата зима на дъщеря ми. Дано и размера да съм уцелила.  Praynig

- не съм особено очарована. Вярно е, че платът е тънък като за лятото, номи се струва много нискокачествено....уф, ще я носим, но не бих я препоръчала.

- това горнище ще си взех като си мислех да си избера с твърда чашка. Предполагах, че щом онова горнище, което се връзва на врата е с такава и това ще е така, защото иначе са почти същите модели,. Е, да ама не.  Crazy Горнището има само банел отдолу, да не говорим, че си взех 100б, нося тук 80-85Б и ми е голямо. Иначе това е долнището . Цветът prune е доста по-тъмен отколкото на снимката. Амам сега какво ще ги правя... ooooh!

Другите неща са коментирани вече.

# 252
  • София
Tanya2707 , дай парола за линка към снимката  Praynig

# 253
сега ще се опитам да пусна снимки на чантата
Размерите са -дължина 40 см.,височина точно в средата /най-ниската част/-27 см.
ширина на дъното 12 см.
Комбинация плат и кожа -вътре е като торба има 2 джоба като за телефон.Отвън също има два джоба.Плата е с някакви египетски рисунки.За пролетта и лятото е перфектна.
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=5347856
Нещо се отваря главната страница на snimka.bg, а не снимките. Може ли пак линк  Praynig

# 254
Момичета от два дена търся едни детски панталони / оранж/ които стават на дълги и на къси за дете на 2,5години. Помогнете Praynig

Общи условия

Активация на акаунт