LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 53! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 77 045
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 480
  • София

При мен е валиден още, но ще видим докога.

Имам въпрос - за мъж с талия 96-98 см, 50-ти номер ли да взема за панталони? По таблицата излиза така, но все пак ако има някой с подобни размери, ще ми е от полза  Grinning
според мен 48 Peace
И аз мисля 4е 48 номер,на моя 50 му е големичък

# 481
Някой поръчвал ли е тези? Дали и те са +1.
http://www.laredoute.fr/vente-escarpins-bout-pointu.aspx?product … e&pagesize=16

# 482
tigrataСатенирана риза в черно Хубава е, но ми е малко голяма, защото нямаше 34 и взех 36. Може би ще я стесня малко. С един широк колан стои страхотно,   ръкавите са много интересни. Малко е твърд плата, явно от сатенирания ефект,но с омекотител се надявам да се пооправи

Мила аз сам я сложила в кошницата и смятам днес да я поръчам,но би ли ми казала каква е далжината до каде ти е горе долу?  Simple Smile виждам че ръкавите ми се струват малко широки,какво имаш под предвид < ръкавите са много интересни>  Rolling Eyes

А вталена ли е ризата?

# 483
Вчера взех  поръчката от 06,02 от митницата.Ето снимки,на който му се разглежда.Само искам да кажа,че получих балеринките с ластиците в кафяво 38-ми номер и мисля,съм за 39-ти.Така,че ги заменям за 39-ти номер.Не ги продавам,моля не ми пишете за това на лични.Само ги заменям!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=213101  от последната поръчка са последните 10 снимки.
Вместо пуловер за мъжът ми са ми изпратили детски метър за ръст.После ще го търся в сайта да видя колко струва.

# 484

Пътувайки за работа ми казва имаше там отстрани един каталог Редутски и някакъв плик жълт, и пощаджийката ги гледала нещо и ги подбутнала. Може ли да са били моите и да са ми ги взели - как ги достават? в кашона ли са?

Гледам после в джобчето с фактурата имам едно картонено жълто флагче, което е от РПСМ-София и пише номера на експедицията, Бургас, номер на чувала, бр.колети и тегло...и едно Пл.№: открит  newsm78 Това го има само на единия колет, който е на по-голяма стойност

На мен току що пощальонката ми донесе само каталог - нямам направена поръчка . Много се учудих, защото бях останала с впечатление , че ги слагат към кашоните с поръчки!Иначе към него има персонална оферта и бланка за поръчка , но не виждам такъв номер , за който ти говориш .

# 485
И аз току що получих два каталога Simple Smile!Изпратени са отделно в прозрачен плик са,тежат над 1кг.Честно казано не очаквах да да толкова големи Hug.

# 486
  • Враца
на моя има и код за подарък 4 чаши за кафе и 4 чинийки - 52183...
и да попитам в профила на систъра сумата, която беше отразена за връщане с чек ...сега е отразено ваучер (след като писах писмо и Сабине ми отговори да се свържа днес с нея) въпросът ми е тъп...ама да си попитам...да и пиша ли или да изчакам да пуснат кода (или респективно да го изпратят)...в полето  Type de remboursement е изписано Возврат суммы долга
ето писмото което и написах на Сабине, ако ще е полезно на някого:

Hello Sabine,
My name is ............ You told me contact you  today, will give me the number who will have to indicate online for a new order. Is this number will be come into view on “Mes remboursement”, send the number on my e-mail or with letter on post office. I prefer if is possibly to send me on e-mail.
My client number is ...........
Thank You in advance
Best regards ..............

Последна редакция: ср, 12 мар 2008, 11:46 от wb

# 487
  • София
Този панталон на ACTIVE WEAR   номер 38,също го заменям за 36.Това е за сега от мен.

bebe Presi , може ли линк за този панталон?  Hug

# 488
  • Бг-мама
Най накрая и моят от 30.01 дойде от кръглите цени.
Всичко ми харесва само на една блуза замен съм се надценила и ми е голяма , но може би така трябва да се носи.Става въпрос за онази на раето която е с имитация потник отдоло с връзките на врата.
Сега имам въпрос имам  фактутиран сутиен който липсва какво да правя ?  Tired
3 евро е но така и така имат да ми дават ваучер който още не е пристигнал за изчерпани артикули пак от тази поръчка , та дали могат да ми го добавят към него .

# 489
  • Пловдив
tigrataСатенирана риза в черно Хубава е, но ми е малко голяма, защото нямаше 34 и взех 36. Може би ще я стесня малко. С един широк колан стои страхотно,   ръкавите са много интересни. Малко е твърд плата, явно от сатенирания ефект,но с омекотител се надявам да се пооправи

Мила аз сам я сложила в кошницата и смятам днес да я поръчам,но би ли ми казала каква е далжината до каде ти е горе долу?  Simple Smile виждам че ръкавите ми се струват малко широки,какво имаш под предвид < ръкавите са много интересни>  Rolling Eyes

А вталена ли е ризата?
Не е вталена. Носи се с широк колан.
А какво съм имала предвид под "интересни ръкави" - линията на ризата е т.нар "Y-line", тоест в раменете стои по-широка, отколкото в долната част. Не знам как по-добре да го обясня  newsm78 надявам се че ме разбрахте. Ръкавите са по-широки от обикновено и си запазват формата, а не лягат по ръката. На дължина ми идва малко под ханша.

# 490
Днес получих колет от 08.02, а все още чакам пратка за Митница от 07.02. Някой получил ли е от 07.02. Нямам време да се спусна до Митницата и да проверя

# 491
  • Враца
Зечова на мен бяха пропуснали лот колани да ми изпратят, а бяха фактурирани...открих ги в сайта и им изпратих писмо с линка към тях и че искам да ми ги изпратят...получих извинително писмо...след това ми ги изпратиха и ме уведомиха и с мейл че ги изпращат...вчера ги получих...английския ми не е от най - добрите, но явно са ме разбрали някак си

Hello,
My name is ......... (името ти). My client number is ......... (клиентския номер). In ...... (дата на получаване на колета) year I have got a package ............  from ............... (номер и дата на поръчката от сайта). From my package missing ............... (артикула който липсва) code .......(кода от фактурата в дясната част на фактурата Reference)............ (тук посочих и линка на коланите) in price ......... (сумата на артикула). In my invoice are mark them and I paid with my credit card. Could you check please. I want to send me them, If is possibly.
Thank You in advance
Number of command is.......................
Best regards .................. (името ти)

предполагам по кода ще го открият...при мен само че коланите си бяха на същата цена и налични...да кажа и за номера на ваучера на систъра ...Сабине току що ми го изпрати по мейла....30-40 мин е добро време

Последна редакция: ср, 12 мар 2008, 12:15 от wb

# 492
  • Бг-мама
wb  bouquet, много благодаря сега ще им пиша и аз  Hug
Само дето аз не помня кой точно сутиен съм избрала , бяха от кръглите цени ,но те по номера ще се оринтират предполагам .
Ще съм много благодарна , ако някой успее да намери линк на дамската блузка на рае с потника с връзките на врата .

Последна редакция: ср, 12 мар 2008, 12:18 от Зечова

# 493
Момичета мили,някой да има ето това
 ето и връзка http://www.laredoute.fr/vente-tongs-active-wear.aspx?productid=3 … e&pagesize=16

Кажете,ако обичате дали си отговарят на номера.Много ви моля

# 494
  • София
Някой получил ли е от 07.02. Нямам време да се спусна до Митницата и да проверя
И аз чакам колет от 7.02, но смятам другата седмица да отида до митницата, ако до тогава не съм получила известие.
Моля мамите, които са получили този мъжки пуловер да кажат какво се е случило с него след прането. Мисля, че petu6ka беше писала, че са го получили. Аз го изпрах на ръка, за да не се свие уж, а той се разтегна ужасно, а любимият много много си го харесва. Дали ще се свие, ако го пусна в пералнята.
Този пък се сви но пък не си отговаряше на размера, идваше малко по-голям, така че сега е добре.

Общи условия

Активация на акаунт