LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 53! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 77 028
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 540
Аз пък все още си чакам поръчката от 22.01 #Cussing outКакво да правя ?Има ли някой като мен ?Да им пиша ли на ларедутци newsm78#2gunfire

# 541
Днес получих и последната ми поръчка от 8 февруари. Кашона беше леко смачакан и допълнително лепен от нашите, но не беше отварян.
Тази блузка е страхотна, идва със втори чифт ръкави, за смяна. Материята е много хубава, произведена е в Турция. Беше за подарък и съм я дала вече, макар, че повода  вече мина.
Този панталон в черно,ръст168 също е много хубав, малко ми дълъг обаче,но то се очакваше. Отстрани на бедрата има цип, който като дръпнеш става по-широк, тъкмо като за мен, че краката ми имат нужда от отслабване.
Освен това пристигна онази зелената играчка Хълк, много я харесаха децата, страхотна е.
Получих и една силиконова форма за кекс, хубава е, ще видя кога ще я пробвам.
Блузката тип кимоно-докато разбера как се връзва...... Crazy
Една блуза с дълъг ръкав от момчешката серия за ръст 180- хубава е, за мъжо е.
И два елека-единия за мен, другия за големия ми син.
Доволна съм от нещата.

# 542
момичета как се разбира на банските/ бельото - кое е прашки - кое бикини  newsm78
например това какво е http://www.laredoute.fr/vente-slip-taille-basse.aspx?productid=3 … e&pagesize=16

# 543
Ми то си пише-слип.
Прашките са стринг.

# 544
  • Бг-мама
Ей тия са уникални направо.Имах за връщане сума от 6.30 за поръчката от 30.10 и както по рано писах днес като пристигна липсваше  още нещо за 3 евро писах им че нито ваучер имам за 6.30 и им писах и за липсващият ми артикул.
И те ми връщат писмо че ми били пратили по рано ваучер с едикъв си номер да не го цитирам и че също така съм имала още нещо за връщане в мес рембусмент.Отивам аз там и гледам днес ми лепнали и това нещо за 3 евро там с днешна дата  ooooh! Сега трябва да чакам нов ваучер за 3 евро  Rolling Eyes

# 545
Получих две пратки на митницата - от 29.01 и 30.01.
За съжаление евтините адидаски са малки на мъжа ми. Така че заменям 43 за 44. WinkАко няма желаещ, ще си ги пазя за хлапето, кракът му расте с бясна скорост.

# 546
  • Сопот
Взех си колета от 20.02.Беше с кода за якето и изненада сервиз за чай/кафе/+ 6 лъжички.Всичко е доста обсъждано. Laughing
Започвам да пълня кошницата за нова поръчка Mr. Green

# 547
А за каталозите не мисля,че ги пращат на случаен принцип.Спомняте ли си преди около 1-2 месеца някой беше пуснал линкове за новите каталози в електронен вариант да ги разгледаме.И там се избираха 10 предпочитани артикула, после се регистрираше адрес, на който да ти изпратят каталог.Лично това аз го направих и затова мисля,че са ми пратили newsm78.

# 548
А някакъв друг вариант да си поръчаме каталог  newsm78

# 549
А за каталозите не мисля,че ги пращат на случаен принцип.Спомняте ли си преди около 1-2 месеца някой беше пуснал линкове за новите каталози в електронен вариант да ги разгледаме.И там се избираха 10 предпочитани артикула, после се регистрираше адрес, на който да ти изпратят каталог.Лично това аз го направих и затова мисля,че са ми пратили newsm78.

Моят каталог го получих без да съм го искала или поръчвала. И то отделно от поръчка, т.е. изпратен в самостоятелна опаковка.

# 550
На митница колети имат Десислава Иванова и Станислава Василева.

# 551
Взех си колет от митница от 23.01 , всичко е стократно обсъждано  Peace
Този път всички попадения са ми точни  Flutter

# 552
  • Бургас
Току що имам известие за "списание" на резервния акаунт.Не съм го искала,пък и акаунта не е ползван от месеци...
И аз днес получих 2 броя каталози,единия го подарих на жените на пощата.
Иначе аз си получих в понеделник и последните поръчки от 06 и 15.02 всичко ми хареса,главно дрехи за децата.
Получих и тиганите 2 броя много добри.
Ботушки адидас за малката-уникални са.
На таткото тениски на адидас и къси панталони заспаха му.
Абе много добри попадения,нямам лош артикул.
Май пак започвам да се оглеждам Mr. Green

# 553
  • Варна
Някой правил ли е поръчка към мама Бобо към края на февруари ? Пиша и на ЛС но не ми отговаря - да не би да има някакви проблеми Rolling Eyes Ако някой знае нещо нека да драсне (може и на ЛС)

Последна редакция: чт, 13 мар 2008, 11:22 от mishelin

# 554
Ето и отзиви за някои от нещата, които получих и не ги срещнах коментирани:
Риза на Active Wear Много хубав плат, въобще ми хареса много, но имайте в предвид че цвета не е светло син, а е бледо сив, което в първия момент малко ме втрещи. Тя е по-скоро права, а не вталена.
Мъжка риза Някой питаше за риза за офис – тази е много добра, много качествен плат, поръчах още една, в другия цвят.
Лот от 2 мъжки тениски Хубаво, стегнато трико, много добра цена. Препоръчвам.
Туника Приятна изненада. Взех я за плажа, с идеята че за тези пари (беше 3 EURO) дори и да не става няма да ме е яд. Въпреки че е изцяло изкуствена, плата е много приятен на допир до кожата и ще си я нося с удоволствие. №34/36 – отговаря си на номера.
Тениска на Adidas Малко ме разочарова като качество. Очаквах повече, като имам в предвид другите ми тениски от Adidas.
Жилетка Много приятен плат, изцяло памучна, адски мекичка. Отговаря си на номера (№34/36). Но имам следния проблем с нея – не ми се отваря ципа от долната страна. Има 2 машинки на ципа, вървят си и в двете посоки без проблем, но не иска да се иска да се отвори отдолу.
Моля за всякакви предложения и съвети как да го преборя този цип!!!  newsm78
Бял ленен панталон Панталона е много хубав, просто страхотен за лятото. Но за мое огромно съжаление, явно в миг на тотално умопомрачение, съм си поръчала №36 и съответно ми е голям (аз нося иначе №34). Препоръчвам го, отговаря си на номерацията.
А иначе и аз искааааааам каталог   Tired

Общи условия

Активация на акаунт