LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 53! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 77 162
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 705
Аз не разбрах нещо проблема е с висчки кодове ли? Не мога да ползвам никакьв код? Или с Colis няма проблеми?

# 706
  • Пловдив
"mellow yellow " нещо говори ли ви ,че аз съм си харесала обувки и незнам дали отговарят  ето ги въпросните   http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6539009& … ue&ksource=-1 
Не само, че ни говори, ами тези сме си ги поръчали вече доста народ  Simple Smile Мойте ги чакам. Поръчват се +1 от номера.
  Благодаря!

Мда, ама на мен дори и +1 ми стискат леко 39 номер са, а нося 38. Ако искаш ми пиши, в случай, че ще поръчваш този номер  Wink

# 707
Здравейте,имам следния проблем:поръчах една долница на Адидас размер 48/50, а получих размер 58 Shocked.Проблемът обаче е че към колета нямах пукната фактура, а до колкото разбирам за да я върна трябва да изпратя и фактурата.Според вас има ли смисъл да им пиша след като нямам фактура?А за пощите нямам думи само #2gunfire

Може ли линк и размери (може и на лични)

# 708
Момичета има ли между вас плащали с Евролайн карти? Доволни ли сте? След плащане колко време беше гратисния период?

# 709
Здравейте момичета!   bouquet Много ми хареса сайта и офертите, които предлагат. Реших да се регистрирам ( с помоща на пътеводителя), но нещо много бавно ми зарежда  newsm78 Така ли е или аз нещо бъркам?
Благодаря ви предварително  bouquet

# 710
  • Варна
Някой получи ли вече мейл за разпродажбата на детски стоки на Билабонг и Куиксилвер? На моята покана пише, че започва от 7 часа на 13 март, имам изпратена парола, но нямам писмо, с което да се логна.

Аз влизам вече, но нищо не ми хареса. Rolling Eyes

Току-що писах е-мейли да ми пратят номерата на ваучерите обратно по е-мейла, за да не ги чакам по пощата, тъй като искам да ги използвам веднага. Mr. GreenТъй де, имам неизползван на единия ми профил кода за 10 евро ( с който намалявам две блузки за Мони на 0.98 Е) и ме сърбят ръчичките да поръчам с ваучер.

# 711
Здравейте момичета!   bouquet Много ми хареса сайта и офертите, които предлагат. Реших да се регистрирам ( с помоща на пътеводителя), но нещо много бавно ми зарежда  newsm78 Така ли е или аз нещо бъркам?
Благодаря ви предварително  bouquet

Пробвай с друг браузьр.

# 712
  • София
Момичета, дайте някакъв съвет. Търся mcmaca. Поръчала е при мен, кутията и е пълна, няма никъде публикации, по статистиката не си личи къде чете. Постоянно ме пита дали са дошли нещата, а те си висят при мен и няма как да и отговоря. Дали има някакъв вариант да и пиша или някой да я познава и да и каже, че я издирвам?
Да добавя miu_miu изчисти си пощата.

# 713
Благодаря за бързия отговор. Но къде на подтвърдя, че искам да ме уведомяват по e-mail-а?
Все още съм в регистрационната форма не съм продължила.

# 714
WB,имаш ли отговор от Сабине на вчерашното запитване?
И аз искам каталог, но едва ли ще имам.
Пишат че са ми изпратили 05.02 на 20.02, а имам писмоза отказан артикул от тази поръчка на 25.02.  ooooh!

# 715
Аз не разбрах нещо проблема е с висчки кодове ли? Не мога да ползвам никакьв код? Или с Colis няма проблеми?

Ами не е много ясно-аз както писах имам доста поръчки, всички са с код колис, повечето дойдоха, на сега ми отказаха 3, защото съм използвала код Колис! Е ходи, че разбери вече какво искат.............. newsm78

# 716
Момичета, дайте някакъв съвет. Търся mcmaca. Поръчала е при мен, кутията и е пълна, няма никъде публикации, по статистиката не си личи къде чете. Постоянно ме пита дали са дошли нещата, а те си висят при мен и няма как да и отговоря. Дали има някакъв вариант да и пиша или някой да я познава и да и каже, че я издирвам?
Да добавя miu_miu изчисти си пощата.

Обърни се към модераторите-те може и да могат да помогнат! Peace

# 717
  • Пловдив
Заменям този панталон 38 размер за същия 40 размер - много е хубав, но ми теснее на д-то  Embarassed

http://laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5430887&Size … ue&ksource=-1

450, много пъти Бу ми е помагала така при неизчистени ЛС  Peace

# 718
Бингъл, аз казвам твърдо , че тези сандалки си отговарят на номера.
Получих ги минала седмица и ми заспаха.Не съм дебела, не съм и слаба.Висока - 165,
54 - килограма.С две думи средна хубост Laughing От там мисля , че крачето ми е нито слабо нито широко.Вчера получих ботуши 38 и бая ми теснеят, но сандалките си отговарят.
Ти си прецени , че да не ме пс...... после. Peace

# 719
Здравейте момичета вчера за първи път си поръчах от Ларедута. Искам да ви питам нещо, съжалявам ако е обяснено вече, но просто не намерих отговор на моя въпрос. Като кликна да си проверя статута на поръчката ми излизат трите неща, които съм поръчала и отгоре над тях ми пише "Montant des frais associes a votre commande 8.73 eur" това сумата на обработката ми ли е или нещо друго? И този код Колис който ми е над поръчката, всъщност за какво се използва?
Съжалявам за въпросите но искам да си изясня нещата и малко да ми просветне Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт