LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 53! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 77 115
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 885
Хайде кажете тогава какви тениски поръчвате.Само да не са такива по тялото.
От мъжката номерация 40-42 за къси панталонки дали ще е добре?

# 886
  • София
лелеее докато поръчам евтиното зелено сако от 3,50 и всички са свършили.....май ви хареса идеята да станат жълти  Mr. Green Ако някой има излишно едно 38ми номер да свирка.

# 887
  • Бургас
Хайде кажете тогава какви тениски поръчвате.Само да не са такива по тялото.
От мъжката номерация 40-42 за къси панталонки дали ще е добре?

И аз търся тениски, мъжки, хубави някакви, да не са по тялото.

# 888
# 889
Съжалявам,че спамя темата,но ако някой има от евтините маратонки Адидас 44 за смяна с 43 ,моля да ми пише.
Получих 43 за мъжа ми,но като не съм прочела и не знам,че са по-малки....
Благодаря предварително!

# 890

Тези чаршафи  си ги поръчах от кръглите цени, горен, долен  и две калъфки за спалня 160см широка ми излязохо  около 10 евро.Страхотни са, даже в момента спим на тях.
nameika, благодаря ти!
Мерцедес, това не биваше да го споделяш  Mr. Green сега ще трябва да чакам следващото намаление чак, че иначе ще се чувствам прецакана.

Горен-5 евро, долен с ластик-3 евро, и две калъфки 50/70см -общо 1.74 евро. Произведени в Бангладеш. В началото имаха странен мирис като ги отворих, но сега са о.к. Не се ядосвай, пак ще пуснат, мен ме е яд, че  не поръчах два комплекта.

Мимита, да ,така е, еднакви са май Joy

# 891
  • София

Аз поръчах тази за мъжът ми, разбира се с кода за намаление, но още не е дошла. Да видим дали съм улучила размера или ще е огромна, май поръчах последния размер, той е висок 191 см.

# 892
с  кой код и колко я направи,че тамн я гледах.

# 893
  • София
Еми за съжаление онзи 45381 не ми оказва влияние върху нея, а и я пуснах преди да разбера. Ползвах 65137, който ми я намали с 15 евро тоест стана 4, но пък остана 5 евро доставката. Пуснах си и пумичките за мен от 30 евро.
Сега чакам да видя като пристигне дали ще става и мога да я пусна отново от другия мейл.
А ти някоя друга подобна да препоръчаш? Ние с таткото така и не му харесахме нито една друга, той иска да са съвсем изчистени и широки с не съвсем къси ръкави... Абе претенции. А маратонките да били високи!!

# 894

При мен е валиден още, но ще видим докога.

Имам въпрос - за мъж с талия 96-98 см, 50-ти номер ли да взема за панталони? По таблицата излиза така, но все пак ако има някой с подобни размери, ще ми е от полза  Grinning
според мен 48 Peace
И аз мисля 4е 48 номер,на моя 50 му е големичък

Аз така взех на моя (който е точно със същите размери - 98 - талия) номер 50 и сега си го бия в главата, защото е страшно голям. След това му взех 48 - също е голям, но все пак с колан ще стане. Следващия път съм решила да заложа на 46 Simple Smile

# 895
  • София
Имам нужда от малко информация. Става дума на чехлите на Пума
http://www.laredoute.fr/vente-mules.aspx?productid=324120081& … e&pagesize=12
Поръчахме ги за колежка на дъщеря ми и днес ги получихме. Може би аз нещо не разбирам, но едната обувка е като на снимката, т.е. с някакви "ивици", а другата е дюс и има само една бродирана пума.  Не съм носила нищо на пума, но досега не съм виждала две различни по вид обувки в един чифт. Моля, който ги е получил да каже и при него ли е така.

# 896
# 897
значи не съм единствената, която не улучва размера на мъжките панталони. На 2 пъти вземам дънки, но 48 размер, но са нещо огромно. Като ги гледам и 46, ще са големи. Вече имам забрана да купувам мъжки дънки  Grinning, а уж меря и гледам таблиците.

# 898
Друга като мен няма.За талия 100 съм поръчвала 56 размер и то доста неща.Къде съм гледала не знам.Добре,че бяха от намалението.

# 899
  • София
Драмата продължава и с една рокля. На етикета пише Champagne и поръчката е този цвят а роклята е черна. Незная, дали ще иска да я връща или какво въобще ще правиме. smile3511
Ето роклята:
http://www.laredoute.fr/vente-robe-des-podiums.aspx?productid=32 … e&pagesize=16

Общи условия

Активация на акаунт