LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 53! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 77 221
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
има разбира се.И от 28.01 чакам Tired

# 121
argun  Heart Eyes Мерси
нали няма да е нахално ако поискам и за prix mini

...

Този работеше вчера

Цитат
78190 - код, който намаля ненамалени продукти prix mini, намалява 20Е от поръчка 40Е и 32Е от поръчка 65Е и дава неизвестен подарък

# 122
Днес получих едновременно от 31.01 на митница и от 12.02 - поща. Имам и код на фактурата- 52329, пише че намаля 30%  от пролет-лято 2008. В митница Варна имаше страшно много колети...

# 123
...

Този работеше вчера

Цитат
78190 - код, който намаля ненамалени продукти prix mini, намалява 20Е от поръчка 40Е и 32Е от поръчка 65Е и дава неизвестен подарък

За съжаление днес не работи или поне при мен  Sad

# 124
  • Там....където всичко е възможно ....
Здравейте и от мен!Днес пристигна първата ми поръчка която бях пуснала на 2 март и днес вече беше тук!Много се учудих защото живея в малък град.Такса в пощата не ми поискаха ,колета тежеше 1,351.
Да ви кажа честно съм разочарована!Не че очаквах кой знае какво понеже всичко което поръчах беше от намаленията.
Тези детски балеринки в никакъв случаи не ги поръчваите!Пълен китайски боклук!Много са тежки,груби и са си направо гуменетки!Ето линк:http://www.laredoute.fr/vente-ballerines.aspx?productid=324117557&documentid=321408&categoryid=23929733&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
 Тази пола  http://www.laredoute.fr/vente-le-jupon-a-l-heure-anglaise.aspx?p … e&pagesize=16 не знам какво да ви кажа за нея поръчах 94 в кръста като гледам ще и е добре а на дължина :ooooh:5 пръста под коляното.Просто е една неопределена дължина и материята не я бива.
Най голямото ми разочарование е едни бебешки пантовки който не ги намирам вече в сайта-дано не сте се набутали и вие като мен да ги купите.Светло розови със светло жълто.Ама те на нищо не приличат просто думи нямам за тях!А струват 7.12евро!
Единствената ми сполучлива покупка:http://www.laredoute.fr/vente-les-2-tops.aspx?productid=324062431&documentid=532907&categoryid=38152016&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 материята е хубава,само че не мога да разбера това което върви към него какво е?На нищо не прилича нито на потник нито на пола newsm78
Другите неща са едим елек от полар-става ако си улучиш номера.Две блузки с къс ръкав за мен на ги намирам вече.
Отказвам се от поръчките! HugОтново ставам клиент на Димитровгратския пазар.Работите са на същата цена пак са китайски,но поне мога да премеря да видя как ми стои ,да пипна материята. Hug

# 125
и тези ли ги порачвате с един номер по-големи?

Нали чете какво съм писла за тях?

# 126
  • Пловдив
Днес получих поръчка от 29ти февруари за рекордните за мен 10 дни. Shocked А имам поръчки отпреди тази дата, които не съм получила още.

# 127
  • на тавана в кошницата
Ох, какво да правя вече 2-ро нещо ми е в (реборсмент)  #Crazy Иде ми да ги #2gunfire

# 128
  • на морето
Може ли някой да ми помогне-явно съм препълнила кошницата ми с предпочитани продукти.Излиза ми това

Faites un petit tour dans nos différentes boutiques et découvrez
nos bonnes affaires du moment !
Si vous avez le coup de coeur pour un article, vous pouvez :
- l'ajouter à votre panier ou,
- le garder en mémoire en cliquant sur : Ajouter à mes préférés
Как мога да вляза,за да премахна някои?Благодаря предварително Hug
Открих го, долу, в ляво, натиска се надписа, след като са чекнати  Peace
Голямо благодарско  bouquet

# 129
  • Пловдив
Ако не пише как ще ти бъде възстановена сумата, според мен им пиши какво искаш.

# 130
  • София
Ох, какво да правя вече 2-ро нещо ми е в (реборсмент)  #Crazy Иде ми да ги #2gunfire

Може да не е второ, а да е същото плюс такса за обработка от 5%, виж дали е от същата поръчка. Така или иначе са много коректни с връщането на парите. Миналият понеделник ми писаха за два липсващи  артикула, а днес получих писмото с ваучера в пощенската си кутия. За протокола - и за чакам от 05.02. Мислех, че ще я получа още миналата седмица два дни след поръчката от 02.02, но все още я няма

# 131
тази от 29.01 още я няма, какво беше това чакане...
и мойта от 29 я няма

А някой да чака от 24.01 или само аз останах. Чакам и от 30.01 и 06.02! Вече се замислям дали да не им пиша  newsm78.
и аз чакам от 25 и 31.01 Tired

# 132
и аз имам две неща в реборсмент на едното ми пише  bon d'ashat  а на другия note d'avoir какво да направя за си получа паричките

# 133
  • на пистата
току що получих от 03 март Mr. Green

# 134
  • Пловдив
и аз имам две неща в реборсмент на едното ми пише  bon d'ashat  а на другия note d'avoir какво да направя за си получа паричките

Аз им писах да ми изпратят ваучер. Отговориха, че ще изпратят. Някои момичета писаха, че са искала смяна с друг продукт.
Според мен и нищо да не им пишеш, ще пратят ваучер или чек. Но тъй като за мен за предпочитане е ваучер, им писах.

Общи условия

Активация на акаунт