LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 53! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 77 005
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 420
Да похваля тази играчка http://www.laredoute.fr/vente-hulk-combattant.aspx?productid=324 … e&pagesize=16
на ръчката има копчета и като се натискат си мърда краката и ръцете,издава звуци,дори е с батерии.И двамата много и се радват,за тези пари е супер Peace

# 421
Получих си поръчката от 19.02 на митницата. Нямах фактура.Пишеше, че е препакетирана в Бг. На стъклото на гишето видях фактура от Ларедут.Не видях име, че беше сгъната, но видях, че е на стойност 23.10 евро.Имаше и код 52310. Иначе за поръчката получих и аз кафявата парка подарък-хареса ми. Според мен отговаря на по-голям номер. Получих зелените играчки Хълк за 3 евро-племениците са във възторг. Движат им се краката и ръцете и ръмжат. За другите утре, не съм ги разопаковала. Днес в Кичука видях в едно магазинче да продават дрешки от Ларедут.

# 422
Добре де, на никой ли не му се е случвало да получи писмо, че плащането не е извършено и искат да го потворя???? newsm78 Вече за 3 поръчки от началото на февруари го получавам и не знам какво да правя-то не са посочени никакви данни за превод или нещо подобно, защо не си изтеглят сами парите  newsm78, имам наличност и не са отказвани плащания от банката!

ПС-къде е това магазинче в Кичука

# 423
Не можах да открия темата, където се коментираха бебшкити размери. COCOON, OKAOU и Ларедут криейшън  имат разминаване, но какво???
 http://www.laredoute.fr/vente-toise-douce-et-amusante.aspx?produ … e&pagesize=16 Да го похваля!

# 424
  • някъде
Момичета,направо съм в шок от точността на французите!Алекс правилно беше казала,че никой няма да бъде ощетен по никакъв начин от пазаруването си в сайта.Имах поръчка от три продукта /лот мъжки блузи,лот бодита и детски панталон/.Всичко от кръглите цени,явно е било за 11евро.Но в рембурсмента ми се появи липсващ артикул детски панталон за едно евро.И аз отписах поръчката.Вчера получавам писмо от Редута и известие за малък пакет.В писмото код за 1 евро  Shocked,в пакета бодитата и мъжките блузи.И ми се извиняват.Нямам думи!Кога ще ги стигнем...французите?!

# 425
  • Sofia
COCOON са по-големи по принцип, OKAOU малеят малко или са точно като размер и La Redoute са точно.
Забравих да кажа, че от всички колети които взех вчера нито един нямаше фактура и бяха преопаковани тук, а адреса ми беше написан ръчно на български директно върху кашона, добре че този труд са си направили иначе щях да си получа нещата на кукуво лято.

# 426
  • Sofia
според мен OKAOU са си точни,а La Redoute са умалени-особено блузките Peace

# 427
Нямам думи!Кога ще ги стигнем...французите?!
За съжаление няма да е скоро. Колкото и мъчно да ни е, българските магазини имат много още да учат. Затова аз съм обявила пълен бойкот на родната ни икономика.
Сори за оф-а, но не се стърпях.

За детските дрешки - COCOON не съм купувала, но от другите имам доста неща за Виктория - всичко си отговаря на размерите. Едни панталончета на Окау й дойдоха малко по-дълги, но не е болка за умиране.

# 428
  • Sofia
според мен OKAOU са си точни,а La Redoute са умалени-особено блузките Peace
За бебешките казвам аз, пижамки, бодита такива неща. Примерно плюшен гащиризон с размер 60см от трите марки е различни размери, като най-малък е на OKAOU. А за блузките на La Redoute съм съгласна, взех тениски 126, изпрах ги и те сега са за бебето просто.

# 429
Може ли някой ,който има тези чехли да ми каже отговарят ли номера.
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4382196& … ue&ksource=-1
Благодаря предварително  bouquet
Да, отговарят. Поръчах 37 номер на една приятелка, заспаха и.

# 430
  • Шумен
Момичета да ви се оплача  Cry. На 10.03 пуснах поръчка от акаунта на мъжа ми с код 65137. А сега виждам, че всичко е анулирано.  newsm45 Нещата, които пуснах ги има все още, както виждам, с изключение на момчешките сандалки за 12е, които намалих с кода. Дали затова са анулирали цялата поръчка  newsm78. И сега не мога да се възползвам от -15е  Mr. Green.

# 431
Къде видя, че е анулирано? Какво пише? Мейл от тях имаш ли?
Май този код ще се окаже проблемен.  newsm78

# 432
Здравейте момичета, днес получих известие за единствената си поръчка, след малко тръгвам към митницата. Искам да попитам тъй като се движа с градския транспорт, с какво мога да отида ..и  там има ли наблизо таксита тъй като предполагам че колета ще е тежък Embarassed Embarassed Embarassed
Благодаря

ПП: Става въпрос за София

# 433
  • Sofia
Зависи откъде идваш?

# 434
  • Sofia
Аз бебешки също не съм купувала Peace

Общи условия

Активация на акаунт