LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 53! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 76 963
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 435
Добре де, на никой ли не му се е случвало да получи писмо, че плащането не е извършено и искат да го потворя???? newsm78 Вече за 3 поръчки от началото на февруари го получавам и не знам какво да правя-то не са посочени никакви данни за превод или нещо подобно, защо не си изтеглят сами парите  newsm78, имам наличност и не са отказвани плащания от банката!

ПС-къде е това магазинче в Кичука
На мен много пъти.
Аз полудявам, пиша им гневен мейл, че всеки път с тази карта има проблем. Пиша им, че съм звъняла в банката и няма проблем, пари имам в наличност и да си решат проблема сами. Като пробвам след няколко часа и всичко се оправя.

# 436

За Кичука не знам,но детско  бельо от редута има в Денди-Барт до Вис Виталис.

# 437
  • Шумен
Къде видя, че е анулирано? Какво пише? Мейл от тях имаш ли?
Май този код ще се окаже проблемен.  newsm78
Не, нямам мейл. В Суиви де команде имам това: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=180225&view=1&photo=25
На моя акаунт засега нямам проблем. Praynig

# 438
Зависи откъде идваш?

Идвам от Красна поляна .

# 439
Не, нямам мейл. В Суиви де команде имам това: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=180225&view=1&photo=25

А като кликнеш на Annuler cet article? Какво дава?

# 440
  • Sofia
За Красна поляна нямам идея.Предполагам,че ще ти е най-удобно с някоя маршрутка

# 441
  • Шумен

А като кликнеш на Annuler cet article? Какво дава?

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=180225&photo=26

# 442
На мен много пъти.
Аз полудявам, пиша им гневен мейл, че всеки път с тази карта има проблем. Пиша им, че съм звъняла в банката и няма проблем, пари имам в наличност и да си решат проблема сами. Като пробвам след няколко часа и всичко се оправя.

Да, ама моите поръчки са направени на 02 и 03 февруари, уж всичко си беше ок в статусите, блокирали са парите, а сега идват тези писма и не знам какво да правя!

# 443
Много странно, такова нещо виждам за първи път. Я им драсни 2-3 реда от адреса, даден в 1-вия пост, и ги питай за какво по-точно иде реч.

# 444
  • София; Дружбето
Дали има кодове, които намаляват prix rogue newsm78

# 445
  • Mediterraneo
На 9 март пуснах поръчка, но все още нямам мейл, който да я потвърди. Иначе в Суиви... сякаш всичко е наред, нещата са фактурирани. Бива ли да се притеснявам, че нямам мейл  newsm78

# 446
Алекс, роклята цвят girafe Simple Smile е страхотна! Материята каква е? Нещо с ликра или не? откога въздишам по нея... а на бюста изглежда подплатено или дори като банел, така ли е?
.. и да питам дали някоя мама иска да заменим такива балерини http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-femme.aspx?productid=32 … e&pagesize=16
имам черни 38, искам да ги сменя за кафяви същия номер (получих кафявата чанта подарък в последствие и затова Embarassed )

Последна редакция: ср, 12 мар 2008, 09:43 от bb

# 447
Вече не се изпращат потвърдителни имейли. Не се притеснявай Peace

# 448
  • Пловдив
Добре де, на никой ли не му се е случвало да получи писмо, че плащането не е извършено и искат да го потворя???? newsm78 Вече за 3 поръчки от началото на февруари го получавам и не знам какво да правя-то не са посочени никакви данни за превод или нещо подобно, защо не си изтеглят сами парите  newsm78, имам наличност и не са отказвани плащания от банката!

И аз одеве получих такова писмо  #Cussing out
И посочиха, че съм използвала код, който не ми бил пратен - 65137
Много ме е яд  Cry

От вчерашните ми 10 колета съм много доволна - най-накрая ми пристигнаха нещата от кръглите цени  bowuu
Всичко е супер, но е обсъждано

# 449
На мен много пъти.

Да, ама моите поръчки са направени на 02 и 03 февруари, уж всичко си беше ок в статусите, блокирали са парите, а сега идват тези писма и не знам какво да правя!
ORHIDEA, и на мен ми анулираха три поръчки с този предтекст,послудното писмо получих тези дни за поръчка от 03.02.Вече нямам сили да се ядосвам.Писах за първата само мейл,отговориха ми да си я повторя,да,но те бяха от кръглите цени.Сега чета само и гледам какво сте получили, а аз какво не съм Mr. Green.На всичкото отгоре за първите две ,които пък ми анулираха заради кода,който съм използвала вече мина 45 дневния период и още не са ми отблокирали парите,та сега разправии с банката.Изобщо не е лесно да си клиент.
Порачах за една приятелка в Сф,имала е липсваш артикул и друг,който изобщо не е отговарял на поръчаното, но за това вече мисля да им пиша.

Общи условия

Активация на акаунт