LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 53! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 77 045
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 495
  • виртуално
разменям този детски бански Witch размер 126 за размер 138
http://www.laredoute.fr/vente-1-piece-dos-nu.aspx?productid=3241 … e&pagesize=16

размяната отпада

Последна редакция: ср, 12 мар 2008, 14:09 от Рапунцел

# 496
днес взех от митница три неща и тежаха 2,900, чудя се това възможноли е?
http://www.laredoute.fr/vente-veste-de-mi-saison-enfant-active-w … e&pagesize=16. Разочаровах се. Дълго и широко. Представата ми от снимката беше съвсем друга.
един камуфлажен панталон 180, не го намирам
http://www.laredoute.fr/vente-sweat-a-capuche.aspx?productid=324 … e&pagesize=16, това в бежаво ръст 180
И в заключение известието го намерих днес сутринта на земята пред входа хвърлено, а е от 7 март. Нали уж лично се дават

# 497
Днес получих колет от 08.02, а все още чакам пратка за Митница от 07.02. Някой получил ли е от 07.02. Нямам време да се спусна до Митницата и да проверя
Аз получих вчера известие за 07.02, днес ще го взема.

# 498
  • на тавана в кошницата
Искам само да се похваля, че днес ми дадоха каталог от laretoute. имам и някакъв код 52183. Wink по пощата дойде
 А за бона по пощата ли Laughingе ми изпратят номера за е-поръчка ?И също чека? Това с бона не съм точно наясно. newsm78
 Писах веднъж сигурно трябва пак да им пиша.

# 499
И от мен един код 15741 намалява 15евро от пролетната колекция ,без ограничения + безплатна доставка  Peace

# 500
  • София
Здравейте
Знам, че имаше някоя от вас, която им беше върнала несполучлива поръчка. Разбрах, че срока е 2 седмици от получаването й , но ме интересува как точно се процедира, ако някой знае?
 Peace

# 501
Днес си получих оня тренч за 31,5 евро, не мога да го открия, за да пусна линк, но няколко момичета го бяха показали на реални снимки. Моят е цвят encre, изглежда черен, но на светлина идва по-скоро между графит и тъмносиньо. Просто е чудесен- и като изпълнение, и като материя. Тук подобните струват над 150 лв., говоря от опит, защото междувременно пообиколих и даже си купих тренч, но в екрю. В плата присъства метална нишка, която му придава много фин, мек и ненатрапчив блясък, но в никакъв случай не като сатен. Отвсякъде си струва и парите, и чакането.
Но...все още не съм си получила януарските поръчки. Има ли и други или да се хващам да пиша писмо?
P.S. С код 65137 пуснах 2 поръчки от двата си акаунта, едната е за 0 евро  Wink с 5 доставка, другата- намалих едни сандалки до 6 и някой цент. Все още са "е домисил", надявам се да не ги откажат.

# 502
Момичета, моля ако някоя има ето тези сандали, да ми прати снимка на лични да видя как стоят на крака. Купувам ги така или иначе, но исках да видя.  Praynig

# 503
  • Sofia
Аз ги имам от миналата година.само че черни.харесват ми,но снимка не мога да ти пратя.Незнам къде са в момента Embarassed

# 504
Здравейте ида от митница получих си пратката за 01.02 обаче от 17.01 още няма нищо има доста колети дошли днес а имало и много необработени. Проблема с мойта рпатка беше че е преопакована и липсваше и списъка който седи на кашон аи засъжаление не можах да си я проверя на място защото не помня кво поръчвах вече  Embarassed
На пръв погрлед всичко беше там ама сега ще проверявам и в сайта.
Има ли някой който чака от средата на януари и ако всичко е наред в мес рембу... да им пиша ли  newsm78

# 505
И от мен един код 15741 намалява 15евро от пролетната колекция ,без ограничения + безплатна доставка  Peace
Не ще.

# 506
  • София
здравейте,
след бърза коренспонденция с французите уточнихме че поръчката ми от 29.01(за митница) е тръгнала на 14.02 от там - а аз още не съм я получила. Някой знае ли къде и как мога да вдигна шум в митницата или БГ пощи?
Мерси

# 507
  • на пистата
здравейте,
след бърза коренспонденция с французите уточнихме че поръчката ми от 29.01(за митница) е тръгнала на 14.02 от там - а аз още не съм я получила. Някой знае ли къде и как мога да вдигна шум в митницата или БГ пощи?
Мерси
по спокойно,мойта от 29.01 днес дойде

# 508
Вчера взех  поръчката от 06,02 от митницата.Ето снимки,на който му се разглежда.Само искам да кажа,че получих балеринките с ластиците в кафяво 38-ми номер и мисля,съм за 39-ти.Така,че ги заменям за 39-ти номер.Не ги продавам,моля не ми пишете за това на лични.Само ги заменям!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=213101  от последната поръчка са последните 10 снимки.
Вместо пуловер за мъжът ми са ми изпратили детски метър за ръст.После ще го търся в сайта да видя колко струва.

Ако ти е удобно, пусни линк към дънките и бельото, по-специално лилавото комплектче.

# 509
Аз ги имам от миналата година.само че черни.харесват ми,но снимка не мога да ти пратя.Незнам къде са в момента Embarassed
Нищо, благодаря все пак.  Wink Да ги намериш, че идва лято.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт