LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 53! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 77 220
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 720
  • София
450, много пъти Бу ми е помагала така при неизчистени ЛС  Peace
Много ви благодаря. Незнаех, че има такава възможност. Сънчи - Пънчи ми помогна за което много благодаря   bouquet Вече ще знам и няма да се притеснявам толкова, че кой знае какво си е помислило момичето за мен  ooooh!

# 721
Момичета има ли между вас плащали с Евролайн карти? Доволни ли сте? След плащане колко време беше гратисния период?
да аз досега плащах с нея,ама ми писна и ще карам с ДСК,гратисния период  го водят уж 45 дни,ама после се оказа,че имало значение кога ти засичат сметката и излиза извлечението,тоест в зависимост от датата може да 18 дни,а може и да е 55...абе не се занимавай с тях.И аз  уж така процедирах,плащам си с нея и после ходих да внасям преди да ми начислят лихва,ама накрая пак нещо ме жулнха,отделно и такса 2.50лв.Ама ,ако нямаш друга алтернатива,а меракът за пазаруване ,както всички знаем е силен.
Друго да кажа,че вчера получих чека си,писах на Кристинето да ми го замени с ваучер,който да ми прати на пощата и даже тази сутрин получих номера на ваучера.Обичам ги  bouquetУдържаха ми 1.23 Е за таз работа,ама пък ми спестиха принтиране,бягане по пощи,препоръчано писмо,което хич да не е ще излезе 5-ка.
Получих и код 52329,който дава 30% за текстил/женско,мъжко,бельо,за дома,детско/ и 30% за пролет/лято.

# 722
  • Beyond the Frontiers
Вчера им писах, да ми пратят номерата на Bon d'achat  и Note d'avoir  за нещата,които не получих за да си ги ползвам онлайн и още същия ден ми ги пратиха, пробвах действат си.
Така че ако не са ви дошли ваучерите пишете им.

# 723
И аз получих каталог,без да съм поръчвала.  Peace
Тази седмица съм доволна-понеделник и сряда имах колети,днес-каталог.Пощальонката,дето ми носи известията каза,че съм я побъркала.  Rolling Eyes Само остава утре да ми донесе известие и за поръчката от 08.02.  Party

# 724
  • Sofia
Да ви се оплача как се шегуват французите безобразно с мен. След като преди няколко дни получих известие от пощата да отида да си взема митническото известие от там лично /явно жалбите които пишете водят до такова решение с известията/, решавам че това е колета ми от 29.02 тъй като друго голямо не чакам. Казвам си, че ме компенсират французите за това че колета от 29.01 си го изчаках чинно 6 седмици и че понесох да ми върнат половината неща под формата на ваучери и си се радвам на бързината им. Вчера ми носят един голяяям кашон на който пише 2,050кг и си мисля, че този път яко са ме отарашили тъй като аз чакам минимум 6кг колет и се чудя какво да предприема, отварям го и започвам да вадя, картон, хартия и така до безкрай съжалявам че не снимах за какво иде реч и най-вече моята физиономия  Mr. Green На дъното след като съм прехвърлила нервно около 2 кила хартийчици се мъдрят едни дънки и един бебешки чорапогащник / пратка от 29.01 която си беше за пощата на 100%. Претеглих я и се оказа, че е 0,450кг всичкото останало до 2,050кг амбалаж, зачудих се пликчетата ли са им били свършили покрай намаленията ли що ли, или пък някаква особена такава шега са си направили с мен. След като ме ядосаха им писах, че искам да ми пуснат номерата незабавно на всички ваучери, защото нямам време да ги чакам по пощата и в интерес на истината ми ги изпратиха до час. Натъпках си кошницата все с нова колекция и сложих кода който намаля много и си пуснах поръчката с ваучерите, да имат късмет сега да ми кажат нещо, че кода не е бил персонален сега  Laughing

# 725
Valeria , кой код имаш предвид ? - че и аз ще пускам от новата колекция и то с ваучер  Hug

# 726
Специални поздрави за Руми от митницата........... Hug.......става въпрос за тази женица,която дава колетите една нисичка около 40год. в София............много беше сърдита 4е сме плюели по софииската митница.......ами....................тя маи се оказа наи-свестната там,лично аз съм виждала как бутат по-5-10лв.........и след малко ето един хубавец хем ни предреди 10 човеци........хем....се хилеше нагло.............

извинявам се за спама,но и обещах да я поздравя,защото наистина се оказа свясна.............. smile3525

Последна редакция: чт, 13 мар 2008, 12:48 от Veseto_

# 727
Специални поздрави на леля Руми от митницата........... Hug.......става въпрос за тази женица,която дава колетите една нисичка около 40год. в София............много беше сърдита 4е сме плюели по софииската митница.......ами....................тя маи се оказа наи-свестната там,лично аз съм виждала как бутат по-5-10лв.........и след малко ето един хубавец хем ни предреди 10 човеци........хем....се хилеше нагло.............

извинявам се за спама,но и обещах да я поздравя,защото наистина се оказа свестна.............. smile3525
как леля на 40 г. бе ooooh! аз след 4 месеца ще навърша 36 Shocked

Знам я, винаги е усмихната.Много е готина Peace

# 728
  • София
Специални поздрави на леля Руми от митницата........... Hug.......става въпрос за тази женица,която дава колетите една нисичка около 40год. в София............много беше сърдита 4е сме плюели по софииската митница.......ами....................тя маи се оказа наи-свестната там,лично аз съм виждала как бутат по-5-10лв.........и след малко ето един хубавец хем ни предреди 10 човеци........хем....се хилеше нагло.............

извинявам се за спама,но и обещах да я поздравя,защото наистина се оказа свестна.............. smile3525

Специални благодарности и от мен за нея! Добре, че е тя там.   bouquet

# 729
La Bomba, а аз на 41 Laughing, а така наречената леля Руми може и да е по-млада от мен, защото дъщеря и е на 15 години.  години. Румяна е изключително сърдечен и услужлив човек - на мен ми направи отлично впечатление, няколко пъти съм попадала на нея. Даже за колет ми е помагала да го занеса до таксито.

# 730
iivaa ,за тези сандалки  http://www.laredoute.fr/vente-sandales-femme-prix-mini.aspx?prod … e&pagesize=16 поръчала съм ги и ги чакам ,отзиви не мога да дам ,но си пуснах моя номер , стесен крак съм.По памет помня че по напред Мел писа че ги е получила и си отговаряли на номера и снимка щеще да пуска май .Ако искаш й пиши на лични да ти даде повече информация .

# 731

Специални благодарности и от мен за нея! Добре, че е тя там.   bouquet

Стига де грешка на езика............ smile3525..........

сега ще го оправа........... Hug      Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

# 732
Момичета, ако наистина е толкова готина жената, драснете нещо като благодарствено писмо. В такива институции това играе голяма роля, а и на всеки ще му бъде приятно да му изкажат благодарност. Ами за да се подобри обслужването, може би ще е добре и да сме положително настроени към добрите и вежливи служители. Ако не ви се занимава с писма, пишете ми на ЛС, ще ви дам мейли на хора, с които съм общувала покрай моята жалба.

# 733
Момичета, ако наистина е толкова готина жената, драснете нещо като благодарствено писмо. В такива институции това играе голяма роля, а и на всеки ще му бъде приятно да му изкажат благодарност. Ами за да се подобри обслужването, може би ще е добре и да сме положително настроени към добрите и вежливи служители. Ако не ви се занимава с писма, пишете ми на ЛС, ще ви дам мейли на хора, с които съм общувала покрай моята жалба.

Аз в предните теми бях изказала благодарност към нея - но никой не реагира Peace

# 734
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
А можете ли да копирате едно писмо с което си искате вайчер, а не чек, че мен хич ме няма в съчиняването на тези неща.  Embarassed Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт