LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 53! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 77 160
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 735
Момичета, ако наистина е толкова готина жената, драснете нещо като благодарствено писмо. В такива институции това играе голяма роля, а и на всеки ще му бъде приятно да му изкажат благодарност. Ами за да се подобри обслужването, може би ще е добре и да сме положително настроени към добрите и вежливи служители. Ако не ви се занимава с писма, пишете ми на ЛС, ще ви дам мейли на хора, с които съм общувала покрай моята жалба.

Аз в предните теми бях изказала благодарност към нея - но никой не реагира Peace

имам предвид официално благодарствено писмо до БГ пощи.

# 736
Valeria, и аз вчера получих над 1кг.хартия,поръчката ми беше доста малка,получавала съм и по-големи, но не и в такъв огромен кашон като вчерашния.Естествено натъпкан с хартии,за да го уплътнят Twisted Evil.А преди ми слагаха по няколко екземпляра на ф-рата, а сега само един,плика беше залепен,няма как да са ги взели.Извода е, че сме им изчерпали  малките кашони и хартията за ф-ри. Joy

# 737
Чета, че обсъждате липсата на фактури. И на мен ми се случи на един от 9-те януарски колета. На вчерашния липсваха 3те листа - само фактурата бяха оставили. Попитах една от не особено любезните служителки на митницата - какво се прави като ти липсва фактура - "не е при нас", "каквото имаме, това ви даваме"  ooooh!
А и за каталога да споделя - вчера след митница - забравих да кажа че за единия колет нямам и до сега известие, а имаше печат че е от 12 февруари в България, получих и известие за поща " бордеро". Днес си взех каталога и никъде не се подписах - "това е бордеро", каза служителката.  Rolling Eyes Странна работа  Shocked

# 738
  • Попово
За Еуролайн кредитна карта Ам Ех- аз съм пазарувала с такава карта и схемата за гратисния период е следната. Примерно картата ти се засича на 23-то число със срок за погасяване 12-то число на следващия месец, ако се пазарува на 24-25 то число до следващото засичане са 30дни и след това имаме още 10-12 дни за погасяване на вноската и се събират 45дни, безлихвени... но това е само за безкасови плащания, не важи за теглене на пари в брой Peace

# 739
  • София
Да ви се оплача как се шегуват французите безобразно с мен. След като преди няколко дни получих известие от пощата да отида да си взема митническото известие от там лично /явно жалбите които пишете водят до такова решение с известията/, решавам че това е колета ми от 29.02 тъй като друго голямо не чакам. Казвам си, че ме компенсират французите за това че колета от 29.01 си го изчаках чинно 6 седмици и че понесох да ми върнат половината неща под формата на ваучери и си се радвам на бързината им. Вчера ми носят един голяяям кашон на който пише 2,050кг и си мисля, че този път яко са ме отарашили тъй като аз чакам минимум 6кг колет и се чудя какво да предприема, отварям го и започвам да вадя, картон, хартия и така до безкрай съжалявам че не снимах за какво иде реч и най-вече моята физиономия  Mr. Green На дъното след като съм прехвърлила нервно около 2 кила хартийчици се мъдрят едни дънки и един бебешки чорапогащник / пратка от 29.01 която си беше за пощата на 100%. Претеглих я и се оказа, че е 0,450кг всичкото останало до 2,050кг амбалаж, зачудих се пликчетата ли са им били свършили покрай намаленията ли що ли, или пък някаква особена такава шега са си направили с мен. След като ме ядосаха им писах, че искам да ми пуснат номерата незабавно на всички ваучери, защото нямам време да ги чакам по пощата и в интерес на истината ми ги изпратиха до час. Натъпках си кошницата все с нова колекция и сложих кода който намаля много и си пуснах поръчката с ваучерите, да имат късмет сега да ми кажат нещо, че кода не е бил персонален сега  Laughing

Същата история и при мен с поръчката ми от 29.01, която се състоеше от 2 чифта мъжки дънки и бях сигурна, че ще ми дойде в пощата......е да, ама неее.....получих митническо известие за нея онзи ден, което супер ме изненада и се оказа че дългоочакваните от мен дънки с амбалажа в кашона тежат почти 2900 кг  Shocked............явно наистина са им свършили пликчетата  Rolling Eyes

# 740
Момичета, ако наистина е толкова готина жената, драснете нещо като благодарствено писмо. В такива институции това играе голяма роля, а и на всеки ще му бъде приятно да му изкажат благодарност. Ами за да се подобри обслужването, може би ще е добре и да сме положително настроени към добрите и вежливи служители. Ако не ви се занимава с писма, пишете ми на ЛС, ще ви дам мейли на хора, с които съм общувала покрай моята жалба.

Най-добре е в следващата тема да ги сложат тези адреси и телефони за да имат всички достъп при евентуални жалби и похвали....Прати ми на мен като имаш врече - аз ще си я похваля служителката самосиндикално - благодаря   bouquet

Последна редакция: чт, 13 мар 2008, 13:56 от Bastet

# 741
И аз днес получих каталог  newsm68 И аз имам онзи код за сервизчето за кафе. Ама тез от пощата го хвърлили на двора (имаме си кутия все пак) и от дъжда се намокрил. Та цяла сутрин пия кафе и се мъча да разлиствам мокрите страници  Laughing Ще чакам да изсъхне, пък да видим тогава дали няма съвсем да залепнат.
Ето реални снимки на шапчицата, която ни е малка. Много моля, ако някой случайно я засече из сайта да ми прати линк.  Praynig И кажете в крайна сметка размера на шапката равен ли е на обиколката на главата или по друг начин се определя? Да не поръчам пак неизползваема шапка  Rolling Eyes

# 742
Тристиа, аз като гледам снимките ви стои добре.Аз имам подобна обаче явно по голяма и мога да кажа, че вашата ви е тъкмо.Друг е въпроса до зимата как ще ви е. Но мился, че този модел стоят така с открито челце.

# 743
mma може и да си права, но сега е вече топло за нея, а до другата зима ще е малка със сигурност. Ама нищо де, тя беше 4,50е, не е милиони. Все ще се роди някое бебенце, на което ще му свърши работа  Grinning Пък аз ще се надявам да я пуснат пак и да купя по-голямка. Praynig

# 744

Аз в предните теми бях изказала благодарност към нея - но никой не реагира Peace
сигурно щото не си казала, че е леля на около 40 Joy
 Hug

# 745
Какво ще кажете за тази рокля Снимката е линк.
Видях я у снаха ми, нейна колежка си я беше поръчала и я продаваше. Материята е нещо от рода на изкуствените коприни, което пада тежко, но стои разкривено и безформено. Идва малко по-тясна от размера си. Не си струва парите- колко беше, 11-12 евро, не помня вече.

# 746

аз понеже от вчера съм зациклила на тема БГ Пощи и сега само да си допълня предния пост. Надявам се поне откъм документация да са по-сериозна институция. Така че би трябвало подобни благодарствени писма или жалба срещу някого да влизат в служебното досие. Нищо не се знае - в бъдеще може една похвала да е от значение за даден служител. За съжаление не познавам Руми от митницата, но иначе с удоволствие бих пускала благодарствени писма за вежливи и отговорни служители на БГ пощи. Очаквам кандидати  Grinning

Последна редакция: чт, 13 мар 2008, 14:17 от danybon

# 747
  • София
Много е добра тази жена, винаги е много услужлива, а като се има предвид за какво количество кашони които само аз взимам става дума и как винаги ни дава и тези който още не са обработени за да не ходим и на следващия ден направо нямам думи. Наистина ако някой знае къде може да се напише бладодарствено писмо официално веднага ще пусна едно и от мен.

# 748
поръчах такова Умбро на баща ми, ползвах кода 65137 и ги намали от 41 евро на 28,95, плюс едно дънково гащеризонче от 10 Е на 7,05
Моляте дай линк за това Умбро   bouquet

# 749

Общи условия

Активация на акаунт