LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 53! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 77 114
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 795
Някой дали се сдоби с тези обувчици

Отговарят ли си на номера?

Според мен НЕ. Нося 39, но 39 ми бяха малки
къде ти бяха малки newsm78аз нося 39-40 и 40 ми са огромни особенно дясната newsm78

аз също преди време си поръчах от тези 38 номер , но ми бяха малки . Има един ръб който ми пречеше,и все още ми пре4и но си ги нося. Колкото повече ги носиш толкова повече се отпускат. Peace

# 796
Получих си днес поръчката от 17.02.
Да ви кажа останах учудена от огромният кашон. Оказа се обаче че това са червените и кафевите чанти. В огромно количество Joy
Иначе за покупките -
ей тия дънки са страхотни
http://laredoute.fr/vente-pantalon-active-wear.aspx?productid=32 … e&pagesize=12
леко металически блясък. Но понеже има само височина като номер...аз много се чудих кои да взема за синът си. Реших 180, щото той е 176см
оказа се че са доста големи и отговарят на 44 от френската номерация. Но той не ще и дума да даде за продаване - така щял да си ги носи - абе...тинейджъри. Доста са качествени като изработка на Актив уеър са.
Тази пола
http://www.laredoute.fr/vente-la-jupe-un-look-en-plus.aspx?produ … e&pagesize=12
е леко въз грозничка. Да не говорим като вървиш и се бръчка и повдига отпред. Издува те като балон.
тази пола обаче е хубавка.
http://www.laredoute.fr/vente-jupe-anne-weyburn.aspx?productid=3 … e&pagesize=12
Поръчах кафяво. Индийска е и доста добре стои - отговаря си на номера. този блясък на снимката го няма обаче. Памук си е с бродерийки.
тази тениска
стои много хубаво. Кройката е добре. Само дето трикото ми изглежда лигавко и незнам след прането какво ще стане.Не можах да намеря линка обаче
тези слипове са несполучлива покупка. То вярно че 6бр за 1,80 е без пари...но са много лошо качество и са доста умалени
http://www.laredoute.fr/vente-les-6-tangas-taille-basse.aspx?pro … e&pagesize=12
Камуфлажните кецове - обсъждани са. На щерката и харесаха.
ми това е. Hugнадявам се да съм била полезна

# 797
  • СОФИЯ
nameika, ако ти е удобно пусни снимки   bouquet

makami кой номер носиш по принцип?

# 798
Аз пак не разбрах,ако се пуска код за някакво намаление,може ли и такъв за безплатна доставка или доставката задължително се плаща.
Не.Просто има място само за един код.Ти си преценяваш кое е най-изгодно за теб.Ако примерно пускаш дребни поръчки,според мен си ползвай кода за безплатнта доставка.Ако е нещо голямо(в смисъл по-скъпо),си струва да го намалиш с някой код.

# 799
  • София
Здравейте, много много съжелявам за глупавия въпрос, разгледах и таблицата с размерите, но все пак реших да се допитам до вас....Кой размер блузи,поли и панталони трябва да поръчам, аз съм 172см, 52кг, талия-70, ханш-92, гръдна обиколка-86 Simple Smile Много ще съм благодарна,ако ми помогнете!

# 800
450 моля те да си изчистиш кутията Hug Не мога да ти пратя ЛС.
Извинете за спама Embarassed

# 801
Аз пак не разбрах,ако се пуска код за някакво намаление,може ли и такъв за безплатна доставка или доставката задължително се плаща.
Не.Просто има място само за един код.Ти си преценяваш кое е най-изгодно за теб.Ако примерно пускаш дребни поръчки,според мен си ползвай кода за безплатнта доставка.Ако е нещо голямо(в смисъл по-скъпо),си струва да го намалиш с някой код.
Благодаря ти.

# 802
  • Beyond the Frontiers
Здравейте, много много съжелявам за глупавия въпрос, разгледах и таблицата с размерите, но все пак реших да се допитам до вас....Кой размер блузи,поли и панталони трябва да поръчам, аз съм 172см, 52кг, талия-70, ханш-92, гръдна обиколка-86 Simple Smile Много ще съм благодарна,ако ми помогнете!

поли и панталони 38, блузи 34-36, горе долу са ми като твойте мерките

# 803
Получих си днес поръчката от 17.02.
Да ви кажа останах учудена от огромният кашон. Оказа се обаче че това са червените и кафевите чанти. В огромно количество Joy
Иначе за покупките -
ей тия дънки са страхотни
http://laredoute.fr/vente-pantalon-active-wear.aspx?productid=32 … egoryid=0&sin

Я кажи твоя син колко кг е? Талия, ханш нещо?

# 804

Вчера го получих въпросното сако хубаво е но е тънко не знам защо си мислех че е по дебело или поне така ми изглейдасхе на снимката седи елегантно на мен си ми харесва  Peace

# 805
  • София
На митницата в София има колети за Десислава Стойчева и Петър Динов.

# 806
  • Бургас
Взех днес колетът ми с поръчката от 01.02. от митница, беше натъпкан с много хартии и беше 2,600кг (заради хартиите  Laughing), четох назад, че и при други е било така.  Laughing
Очарована съм от едно яке, което го няма в сайта вече, за да го покажа. Но е супер!!!  Party Това ми е най-най-добрата покупка от Ларедут! Искам да благодаря на мамата, която ми го препоръча и ми даде размери! Мислех, че ще го нося чак другата есен-зима, но врремето сега е точно подходящо за него, така че го намъквам.  Mr. Green Дойде в найлонов плик с цип и закачалка.
Балеринките, сивите, всеизвестните, номер 38, пак са ми големи, вече не знам кой номер да поръчвам. Кракът ми е 23.8см, ужасно тесен. Може би 37? Вие какво ще кажете?
Имам и няколко блузи за майка ми от кръглите цени, супер са, особено за тези пари са си страшна далавера!  Mr. Green
Аааа.... колетът ми е тръгнал от Франция на 20.02., а е пристигнал в Б-я чак на 11.03.  Shocked

# 807
  • Бургас

Аз съм долу-горе с твоите размери, поръчвам 36 за панталони, 34/36 за блузи и 36 за якета или връхни дрехи. 38 са ми доста големи.

# 808

Я кажи твоя син колко кг е? Талия, ханш нещо?

ами за кг. не го знам...не съм го теглила
но талия 73см;  ханш 90см; дължина от земята до талията 100см

# 809
  • София-Лагера

вместо оранжев са ми изпратили син. #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт