LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 53! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 77 122
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Здравейте фенки на ла рут.влезнах в директорията за продажби на неуспешни покупки от  ла рут и ме интересува как да се свържа с тези които пускат обявите.имам интерес към някои стоки но как да се договоря с тях незнам,моля помогнете.

Най-вероятно всеки си е пуснал обявата с ник-нейма от форума............намираш го тук и му пращаш лично съобщение  Peace

# 781
  • София; Дружбето
Получих митническо известие за пратка от 20.02. За протокола - накараха ме да се разпиша, че съм го получила. Попитах ако ме няма в къщи как се процедира и ми отговориха, че утре щяло да дойде известие да си го прибера от колетното гише в пощата (известието де).
Понеже за първи път ще получавам колет от митницата да запитам дали има изменение на таксите или подобн онещо, защото като ходих да проверявам за колет не ми искаха такса Rolling Eyes
И мерси на момичетата, които са отговорили на предишните ми въпроси Hug

# 782
ето нещата които току що http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-rhythm-lace-de … e&pagesize=16
тези маратонки изглеждат на живо по същия начин аз нося 38н. поръчах 38.5 и са ми абсолютно ок.
Бил ли премерила стелката от вътре. Аз нося 39 и се колебая дали да не взема 40. Благодаря ти.

стелката от вътре е 24см Peace

# 783
ето нещата които току що http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-rhythm-lace-de … e&pagesize=16
тези маратонки изглеждат на живо по същия начин аз нося 38н. поръчах 38.5 и са ми абсолютно ок.
Бил ли премерила стелката от вътре. Аз нося 39 и се колебая дали да не взема 40. Благодаря ти.

вземи 40 просто според мен са по умален модел.Ако бях поръчала 38 на 100% щяха да са ми малки

# 784
  • СОФИЯ
Някой дали се сдоби с тези обувчици

Отговарят ли си на номера?

# 785

Според мен НЕ. Нося 39, но 39 ми бяха малки

# 786
  • на пистата

вчера ги получих 100 процента отговарят на номера си

# 787
  • София-Младост
mama nely
Така направих, благодаря ти.

# 788
  • на пистата

къде ти бяха малки newsm78аз нося 39-40 и 40 ми са огромни особенно дясната newsm78

# 789
  • СОФИЯ
Аз нося между 37 и 38, мислих за 38 номер...

Какви цветове си взехте?

# 790
# 791

къде ти бяха малки newsm78аз нося 39-40 и 40 ми са огромни особенно дясната newsm78

Къси ми бяха, пуснах в Продавалника. Черни са. Сега ме замисли с това, ами ако 40 са ми големи?  Че мислех да си поръчвам пак   newsm78

# 792
Много е добра тази жена, винаги е много услужлива, а като се има предвид за какво количество кашони които само аз взимам става дума и как винаги ни дава и тези който още не са обработени за да не ходим и на следващия ден направо нямам думи. Наистина ако някой знае къде може да се напише бладодарствено писмо официално веднага ще пусна едно и от мен.
Каква 40 годишна жена е това бе? Тя е на около 35. Наистина е най- в час там. Винаги ми проверява за колет без да ме праща на гишето дето се плаща.Супер е.

# 793
Пуснете един линк към намалението на Билабонг и Куиксилвер, моля ви....  Praynig

# 794
  • на пистата
Аз нося между 37 и 38, мислих за 38 номер...

Какви цветове си взехте?
черни са моите,после снимки ако искате,и да питам,че днес ми дойде един горен чаршав,но формата му е меко казано странна за мен newsm78има едни уши отстрани Joyдаливсички са такива newsm78

Общи условия

Активация на акаунт