LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 53! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 77 108
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 765
Коя е тази добра жена на митницата,че не срещам аз такава?!Там не се ли разкрещиш не ти обръщат внимание Crossing Arms
Между другото днес получих 2 каталога и двата надлежно пребъркани и преопаковани с лепенки на Български пощи Mr. Green

Аз пък на митницата си получавам пакетите от гишето за фрменте пратки, че съм си дала служебния адрес и там има един многооого симпатичен младеж   Whistling

# 766
Коя е тази добра жена на митницата,че не срещам аз такава?!Там не се ли разкрещиш не ти обръщат внимание Crossing Arms
Между другото днес получих 2 каталога и двата надлежно пребъркани и преопаковани с лепенки на Български пощи Mr. Green

Аз пък на митницата си получавам пакетите от гишето за фрменте пратки, че съм си дала служебния адрес и там има един многооого симпатичен младеж   Whistling

ха-ха-ха, ако искаш мога и на теб да ти пратя мейли на шефове от БГ пощи - я за похвала, я за "бюро запознанства" с младежа.  Grinning

# 767
Здравейте момичета, чакам колет от 14.02, но още ни вест, ни кост от него, после имам от 28.02 и онзи ден пак поръчах.
Някой получавал ли е от тази дата, или близка до нея?

# 768
  • Стара Загора
Момичета, ако наистина е толкова готина жената, драснете нещо като благодарствено писмо. В такива институции това играе голяма роля, а и на всеки ще му бъде приятно да му изкажат благодарност. Ами за да се подобри обслужването, може би ще е добре и да сме положително настроени към добрите и вежливи служители. Ако не ви се занимава с писма, пишете ми на ЛС, ще ви дам мейли на хора, с които съм общувала покрай моята жалба.
Ама да няма обратен ефект, някьде хората пишат обяснения, защо са ги похвалили. Така сьм чувала, мен не са ме хвалили до сега  Mr. Green, ако някой поиска сьм му отказвала.  Naughty

Последна редакция: чт, 13 мар 2008, 14:27 от samimami

# 769
ужас, жалко

Последна редакция: чт, 13 мар 2008, 14:28 от danybon

# 770
  • blizo do moreto
      И аз вчера си получих пратките от 05.02 и 08.02 и на колетите нямаше фактури и като попитах къде са ми отговориха , че те оставали при тях Shocked .Поисках да ги видя те ми ги дадоха и към тях имаше прикрепени бележки за получаване на колетите на които трябваше да се разпиша . Попитах на тях защо са им , а те ми отговориха че така искали от тях , трябвало да ги отчетат.

# 771

с голямо нетърпение очаквах това НЕЩО- Какво се оказа всъщост ????????
Една лентичка за под дивана.  Някои ако е успешна поръчка на покривалото за диван нека пише.

# 772
Извинявам се за тъпия въпрос - но щом пише така - Note d'avoir  - би трябвало да получа код за онлаин ползване, нали? И къде го виждате?
 tonita07 , къде се развива това деиствие?
Иначе до 2 кг ги получавам в Държавна кореспонденция

# 773
Здравейте фенки на ла рут.влезнах в директорията за продажби на неуспешни покупки от  ла рут и ме интересува как да се свържа с тези които пускат обявите.имам интерес към някои стоки но как да се договоря с тях незнам,моля помогнете.

# 774
Извинявам се за тъпия въпрос - но щом пише така - Note d'avoir  - би трябвало да получа код за онлаин ползване, нали? И къде го виждате?
 tonita07 , къде се развива това деиствие?
Иначе до 2 кг ги получавам в Държавна кореспонденция

Получих писмо по пощата, не електронната, в което беше този код

# 775

Няколко поста по-назад съм писала, че получих писмо в пощ.кутия, в която ми пращат ваучер.

REd_shoe е писала същото.

# 776
  • София-Младост
ето нещата които току що http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-rhythm-lace-de … e&pagesize=16
тези маратонки изглеждат на живо по същия начин аз нося 38н. поръчах 38.5 и са ми абсолютно ок.
Бил ли премерила стелката от вътре. Аз нося 39 и се колебая дали да не взема 40. Благодаря ти.

# 777

Моят каталог го сложиха в разкъсания му найлон пред мен и ми го дадоха така  Joy Даже мислех да им го оставя, явно им беше интересен, ама нещо се заразправяхме за адреса ми и ззабравих.

# 778
  • София
Здравейте момичета, чакам колет от 14.02, но още ни вест, ни кост от него, после имам от 28.02 и онзи ден пак поръчах.
Някой получавал ли е от тази дата, или близка до нея?

Аз вчера на митницата получих от 03.02.  ooooh! Била е изпратена на 28.02 и чак вчера дойде при мен.... Crazy Дано твоите по-бързо да дойдат.  Peace Но има време, не се притеснявай още.

Btw. и аз да похваля якето на Pepe jeans, много е хубаво, стана му точно на моя мъж, поне няма да ме изселят от къщи.... Joy hahaha Joy Не си спомням точно кой пусна линка към якето тогава, но много му благодаря!   bouquet

# 779
Аз пак не разбрах,ако се пуска код за някакво намаление,може ли и такъв за безплатна доставка или доставката задължително се плаща.

Общи условия

Активация на акаунт