LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 53! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 77 422
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 975
Мили мами, следя с интерес темата за Ла Редут и реших да поръчвам, ноооо срещнах големи трудности ... харесах си тази блуза
http://laredoute.fr/vente-t-shirt-puma.aspx?productid=324124346& … e&pagesize=16
пише, че е намалена на 10 евро, но когато избера размер изведнъж цената става 22 евро, а ако увелича с още един размер вече става 24  Shocked и изчезча розовата кошничка  Cry върху цената има надпис prix vert  и като щракна на него ми излиза следното съобщение

Les articles prix vert bénéficient déjà de prix très étudiés : ils ne sont donc concernés que par certaines offres promotionnelles.
 Нищо не разбирам ...

И още нещо - 42 размер на кой горе-долу отговаря в БГ стандарта- аз съм 171см 53 кг с голям бюст, дали е за мен този размер?

# 976
Отговарям по ред:
- Намалението може да важи само за един цвят, или един размер.
- Принципът им е, че всеки по-голям размер, понякога е с по-висока цена.
- На тези килограми и с тази височина, в 42-ри размер ще влезе поне още една мацка с твоите размери. Според мен, си за р-р 38.
- 42 френска номерация отговаря на 46 българска.

# 977
Пробвах всички номера, цветове и още докато ги сменям, изчезва кошничката, както и намалението Shocked . Някой друг ще може ли да пробва дали и при него е така или проблема е при мен ?! Embarassed а за номера-мерсии, и все пак се чудя дали няма да ми е малък 38 (да не е някое малко С-че) и сигурно ще взема 40  Rolling Eyes

# 978
Пробвах всички номера, цветове и още докато ги сменям, изчезва кошничката, както и намалението Shocked . Някой друг ще може ли да пробва дали и при него е така или проблема е при мен ?! Embarassed а за номера-мерсии, и все пак се чудя дали няма да ми е малък 38 (да не е някое малко С-че) и сигурно ще взема 40  Rolling Eyes
Няма в наличност(Epuise),затова ти изчезва.Под номера като сменяш цветовете се вижда,в момента има само в зелено(vert)-този цвят може да поръчаш,кошницата си стои  Peace

П.П. Сега видях,че и тя ще е налична след 12 седмици.

# 979
Ето това намерих в по-стара тема:
Уважаема/и Госпожо/Господине,
Имам поръчка направена на..............2008 на стойност .........eвро, която все още не съм получила. Номерът на колета е ........................Моля да ми предоставите вашите разяснения относно нейния статус. Благодаря предварително за съдействието ви.
Очаквайки вашият отговор,
Изпращам своите най-добри пожелания.

името

Cher/e Madame/Monsieur,

J'ai une commande faite le.........2008 sur la valeur de ............euros, laquelle je n'ai pas encore recu. Son numero de colis est No.:.......................
Veuillez-vous me donner vos renseignements sur son status. Merci d'avance de votre cooperation.
En attendant votre reponse,
Je vous envois mes meilleures salutations.

име и фамилия

# 980
Разменям това 38 номер на 36 номер
http://laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9755586&Size … ue&ksource=-1
Цвят светло бежов.

# 981
Тези сандалки ми ги огражда в червено и пише, че не се доставят в чужбина  Sad

А, не ги доставя. Аз ги получих миналата седмица  Grinning

# 982
Здарвейте, бих искала да си поръчам тези сандали дали някой си ги и е поръчвал и да отговарят ан номерата си?
Благодаря предварително!
http://www.laredoute.fr/vente-escarpins-compenses-soft-grey.aspx … e&pagesize=16

# 983
  • София
Тези сандалки ми ги огражда в червено и пише, че не се доставят в чужбина  Sad

А, не ги доставя. Аз ги получих миналата седмица  Grinning
Явно в момента не са налични, гледам, че повечето номера ще ги има след 5 седмици, затова дава, че не се доставят в чужбина.

# 984
а от тези някой да има:

нали си отговарят на номера?

# 985
  • София-Лагера
Деси, честит рожден ден Hug
От здраве и късмет да не се отървеш!
Все на хубави кодове да попадаш и евтини поръчки да правиш Wink

smile3508 smile3508 smile3508
Мерси за хубавите пожелания

# 986
Здравейте, бих искала да си поръчам този панталон.Преди време някой беше писал за него. Интересува ме тези 78 см за кое се отнася и размер 44 на какви мерки отговаря приблизително.http://www.laredoute.fr/vente-le-pantalon-entrej-78-cm.aspx?prod … e&pagesize=16
Благодаря предварително! : Blush

# 987
  • София
Здравейте, бих искала да си поръчам този панталон.Преди време някой беше писал за него. Интересува ме тези 78 см за кое се отнася и размер 44 на какви мерки отговаря приблизително.http://www.laredoute.fr/vente-le-pantalon-entrej-78-cm.aspx?prod … e&pagesize=16
Tour de poitrine en cm    98/102

Tour de taille en cm    75/79

Tour de bassin en cm    108/112

Taille à commander    44 
Това са мерките на 44 размер, 78 е см от чатала до долу, на крачола.

# 988
Спокойна, много благодаря за бързия отговор!!! Hug

# 989

Общи условия

Активация на акаунт