LaRedoute.fr - Всичко за поръчката - 53! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 77 343
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 990
  • в реалността
Здравейте майчета, извинете ме за тъпия въпрос имам 4 продукта в кошницата два от които са прикт верт вече намалени,доколкото разбрах не мога да ги намаля повече.Може ли някой поне да ми даде код за БД и евентуално някакъв подарък.Благодаря

# 991
Здарвейте, бих искала да си поръчам тези сандали дали някой си ги и е поръчвал и да отговарят ан номерата си?
Благодаря предварително!
http://www.laredoute.fr/vente-escarpins-compenses-soft-grey.aspx … e&pagesize=16
Получих ги в черно. Отговарят си на номера. Поне в моя случай-кракът ми е тесен.

# 992
  • София
Здравейте майчета, извинете ме за тъпия въпрос имам 4 продукта в кошницата два от които са прикт верт вече намалени,доколкото разбрах не мога да ги намаля повече.Може ли някой поне да ми даде код за БД и евентуално някакъв подарък.Благодаря

БД и подарък при намалени неща едва ли? А colis?

# 993
И аз да се похваля от последното колетче /от 05.03./, общо взето всичко ми хареса.Всички неща са коментирани.Тази туника много ми допадна http://www.laredoute.fr/vente-kurta.aspx?productid=324095200& … e&pagesize=16
 Peace

А някоя дама поръчвала ли е тези сандали http://www.laredoute.fr/vente-sandale-femme-prix-mini.aspx?produ … e&pagesize=16.Интересува ме колко см е стелката на номер 39 или 40 и хубави ли са ? Crazy newsm78

# 994
  • София
   Моля някой, който има това гащеризонче да каже дали дължината на крачолите е нормална /до долу/ или са по-къс модел, както и цветът им на живо отговаря ли си.....така ли са тъмни  newsm78

а от тези ако някой ги има в размер 94 ще го помоля да ми каже малко мерки   bouquet

# 995
  • Сливен
Спарк, за гащеризончето   утре евентуално ще го получа, ако те устройва тогава ще измеря и ще ти кажа и отзиви. Знам обаче че една мама беше казала че не е доволна от материята нещо и не си струвало парите.

Последна редакция: пт, 14 мар 2008, 10:15 от krisps

# 996
  • Там....където всичко е възможно ....
Ако с един код съм си пуснала вече поръчка,може ли да го използвам и за следваща поръчка newsm78,или ще е много нагло от моя страна CrazyНякой пробвал ли е до сега?

# 997
  • Варна
  а от тези ако някой ги има в размер 94 ще го помоля да ми каже малко мерки   bouquet
Дължина 54 см, от чатала надолу 37 см, ширина в кръста 24 см. Дъщеря ми е 94 см и 14 кг, леко дълги са, но в кръста са й идеални. С ластик са, но не се регулира както на някои други панталончета.

# 998
Да се похваля - днес ми дойде последната поръчка от 06.02 с маратонки за мъжото.
Бях се зарекла, че няма да поръчвам докато не ми дойде всичко и ето днес с чиста съвест мога да почна да пълня кошницата Wink

# 999
Ако с един код съм си пуснала вече поръчка,може ли да го използвам и за следваща поръчка newsm78,или ще е много нагло от моя страна CrazyНякой пробвал ли е до сега?

Може, но не винаги. Пробвай.

# 1 000
Nadia79  ,какви са маратонките?Доволен ли е мъжа ти?

# 1 001
  • Стара Загора
а от тези някой да има:

нали си отговарят на номера?
А колко е дьлжината на стелката на номер 37 и 38  Praynig
Спарк, за гащеризончето   утре евентуално ще го получа, ако те устройва тогава ще измеря и ще ти кажа и отзиви. Знам обаче че една мама беше казала че не е доволна от материята нещо и не си струвало парите.
И мен ме интерисува само, че мальк номер за 1г. Дано скори го получиш и да кажеш как е!  Peace

# 1 002
  • София
krisps, ще съм ти благодарна да си кажеш мнението и ти като го получиш.

Alexandra, много ти благодаря............май ще се спра на по-малкия вариант.

bouquet

# 1 003
Цитат на: Спокойна link=topic=274342.msg6824144#msg6824144
Явно в момента не са налични, гледам, че повечето номера ще ги има след 5 седмици, затова дава, че не се доставят в чужбина.
Благодаря, ще търся друго, 5 седмици не ми се чака  Laughing Но поне ще знам, че проблема не е в доставката до БГ, а в липса на артикула. Досега хич и не се бях замислила.   bouquet

# 1 004
С риск да стана досадна вчера питах но никой не ми отговори моля ако някой е поръчвал дънки за мъжа си да ми даде оринтировачно размер
моя е висок 190 и тежи 90кг

Общи условия

Активация на акаунт