Аборт

• 12 539
  • 123
  •   1
Отговори
# 60
Късмет и от мен !
И дано наистина като пораснеш и си готова за това да имаш свой дечица .
Аз подкрепям правото за аборт .
Не живеем в третия свят .
Не осъждам никого , защото не знам дали има някой , който да е застрахован от грешки .
Такива стават -примери много .
Към авторката на темата - искам да ти кажа че да би било хубаво да имаш някого с когото да споделиш , някой близък и доверен приятел например ..не знам .  Tired

# 61
  • Tам през Атлантическия океан
Цитат
Моля се само вси4ко да мине нормално и един ден,когато порасна да имам свои де4ица.

angel1 миличка пожелавам ти вс.да мине нормално  Peace
Не си малка занапред  трябва да си много по-внимателна/отговорна  и да ползваш предпазни средста  Hug

Успех   bouquet

# 62
Късмет и от мен  Peace! И дано си взела правилното решение !!!

# 63
Една приятелка прави аборт и аз бях с нея,след като те изпишат от болницата е хубаво да има някой с теб да те прибере вкъщи.На нея и беше лошо и добре че бях с нея.Пожелавам ти успех.

# 64
В момента използват много хубави упойки и след час все едно нищо не е станало.Всичко ще е наред и внимавай другия път.Не се чувствай виновна.

# 65
Priqtelqt mi e do men i me podlrepq, a sushto i nai-dobrata mi priqtelka znae i tq me podkrepq. Shte budat do men,kogato otida v bolnicata.

# 66
Кураж и успех!! Всичко ще бъде наред   bouquet

# 67
аз правих аборт на твоята възраст, наложи се да кажа на майка ми
направиха го в правителствена болница, но получих усложнения
наложи се второ изчистване в шейново
не отлагай, направи го колкото с е може по- рано и при добър лекар, за да няма последтвия за здравето ти
токуда е добър избор, но не знам наистина дали става с тази декларация, аз лично споделих с майка ми
това не се отрази на отношенията ни много, бяха си лоши и преди и след това
но наистина на момента се стегна, и действаше да се реши проблема, нищо че след това ми го изкара през носа

# 68
Най важното в момента е наистина да не чакаш ,да избереш възможно най -добрият специалист.............Не бих те посъветвала на всяка цена да споделиш с майка си,но аз на твое място непременно бих го направила......както и да го приеме ,колкото и сърдита да е ..все пак е майка!!Но ти си знаеш най добре как е най добре за теб да постъпиш...или поне си мислиш ,че знаеш.Желая ти успех и всичко да мине безпроблемно.  bouquet

# 69
Успех и от мен! Peace

# 70
това, че имаш подкрепа, е добре. дано всичко мине успешно!

# 71
angel1 пощата ти е пълна и не мога да ти пратя лично

# 72
  • с/у ОколоМръсТното
Лекарка те подкрепя, да скриеш от майка си...
Ей затова сме на тоз хал... Close

Успех и късмет!
Дано Господ ти разреши, един ден да станеш майка. Praynig

# 73
... Казах на лекарката, 4е не искам мама да знае и тя ми предложи този вариант с декларацията, мисля 4е ми влезе в положението нали и тя е жена...

Божеее, имам 2 дъщери и ако някоя "лекарка" или каквато и да е там им предложи подобно нещо, ще я разкъсам с голи ръце...

А на теб успех. Стискам палци всичко да мине нормално и наистина някой ден, когато параснеш, да се радваш на желани и искани дечица. Hug
И си помисли хубаво - подкрепата на приятелите е едно, а на майка ти - съвсем друго. Намери сили да споделиш с нея. Peace

# 74
ее, а вие какво предлагате, да върнат момичето и да отиде на черно? ! на мен ми се вижда по- добре с декларация в токуда... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт