ДЗДС-Томас или Сийл? ДЕ-66

• 14 515
  • 286
  •   1
Отговори
# 105
сърфи, сложи в празната количка една зелка и и пей песнички. когато минава някой му викай БУ. ще имаш цялата улица за себе си Mr. Green
инак, не съм се замисляла. детето като тича из парка, количката е пак празна и аз си я бутам. но хората явно са свикнали като видят количка да надничат в нея и ако няма дете, да се оглеждат къде е. кой знае в твоя случай какво си мислят. дай му на народа да вижда порблем и да го търси и там където го няма.
инак талибанова още не ходи на никакво детско обществено заведение. оставям я да изпростява вкъщи hahaha

# 106
  • Germany
Сърфи, и в нашата градина на по-малките деца количките седят там - има си място за колички.

А ти защо си ходиш с количката всъщност? За нещо ти трябва или?  newsm78

# 107
Не, но мястото за клички не е кой знае колко много и ми е терсене да я оставям, защото заема половината "паркинг"...А и май само аз го карам моето с количка, другите си идват с автомобилите. Май ще взема да вкарам бъгито в играта - то поне се сгъва удобно Thinking

Мата, идеята за зелето е добра!  Mr. Green

Последна редакция: вт, 11 мар 2008, 16:49 от surfline

# 108
Мъжът ми си е вкъщи и съм му хвърлила око  Wink

Сърфи и мен ме гледат подоzрително, с двойна количка а с едно дете, но още никой не се е престрашил да ми потърси обяснение. На мен определено не ми пука. Има една мадама от нашата група, която се връща с праzна количка и двойка кучета.

# 109
 Mr. Green Хубаво е да чуеш, че не си сам в лудостта си!

# 110
Мда, а аз пазарувам с празна количка. Каквото купя слагам в нея. Когато ме питат къде е бебето, отговарям, че е вкъщи. Не ме интересува какво си мислят, не трябва да нося тежко. Wink

# 111
Мда, а аз пазарувам с празна количка. Каквото купя слагам в нея. Когато ме питат къде е бебето, отговарям, че е вкъщи. Не ме интересува какво си мислят, не трябва да нося тежко. Wink

Е, то при тебе ясно и предполагам о4евидно на тоzи етап  Wink Но Сърфи дето е Щрих ин дер ЛандШафт едва ли я мислят zа бременна  Wink

Ние бяхме на У7 и минахме с отли4ие  Laughing  89см, 12,2кг, 35 думи в минутата  Laughing

# 112

К'во ще рече това newsm78

# 113

4е устата й не спира  Wink

# 114
4е устата й не спира  Wink

Аз реших да не ги изпитват  Crazy Че моята при педката само като я види да влиза от вратата и започва да реве неистово и се вкопчва като маймунче в мен ooooh!

Иначе онзи ден си играх да запиша правилните думи, които казва досега и стигнах до 14 на български и 11 на немски. Като в тази бройка не слагам универсалната дума "Бамби" - лампи, банан и панталонки  Crazy Crazy Crazy

# 115
Maтооо  Joy  Joy , незнам откъде ти идва вдъхновението да ръсиш бисери !
Брус Дарнел , Лисе! http://www.youtube.com/watch?v=3wA2tbwPOqY

# 116
природен талант риен, природен. върви в комбинация с жълтата ми книжка Mr. Green
понякога просто ме осенява. кат дарба свише. иди ми отвътри, така да се каже.

# 117
Ние бяхме на У7 и минахме с отли4ие  Laughing  89см, 12,2кг, 35 думи в минутата  Laughing

Дипломата! Дипломата дай да видим! Wink

# 118
въй, сърфи, кат го фатих, та са сетих.
чухте ли новините. продавали тук в германия докторски дипломи, мискините. и то не само в едно или две уважавани заведения.
срещу парички. сега да идат да доказват кой е наистина с титла дофтор и кой не. срамота. една приятелка скоро стана доктор на науките, ша и задам питанка Mr. Green

видехте ли докъде докара приемането ни в ЕУ. има-няма година и се научиха на всичките ни тарикатлъци. плагиати такива.

# 119
Ти ще видиш как другото лято хитът на Байерн 1 ще е нещо в такт 4/5 с елементи "Чатла, патла, хай на-на".

Общи условия

Активация на акаунт