ДЗДС-Томас или Сийл? ДЕ-66

• 14 465
  • 286
  •   1
Отговори
# 75
Дано да се оправи детето  Praynig !

# 76
Запис!
Минавам в първа класа. Днес хвърлих шушляка и си купих спортни гащи.И дънки  Mr. Green И тениска от C&A , на която пише "die handetasche muss lebendig sein" .С аутограм на Брус. А! Завидяхте ли ми? Не посмях да си купя онази с надпис " Das ist der Wahrheit" , щото не е ясно после на кого се смеят, на мен или на Брус  hahaha

Ася, купи й на тази ДВД с някой комик по избор. Или комедия. Виждам, че е загубила "радостта от живота".Вервай ми - ще й хареса. От снобки селянки много разбирам.

Последна редакция: вт, 11 мар 2008, 01:06 от rien

# 77
Кой е тоя Брус?

Ася, прати я тази на солариум.
Или на картинг! Или най-добре
й вземете Гутшайн за Карщадт,
или местния ЦУМ, знам ли, все ще
си купи някой шушляк или потник.
Не искам да те плаша, обаче ми се
струва, че със свекито, както и да се
споразумеете, няма да се споразумеете.
Питам се, мъжът ти каква роля играе.
Но не се бъркам.

Струва ми се, че ме ядосват яслите.
Няма персонал. Или болни, или в болничен.
Заради стачките или от мързел. Кофти номер.

# 78
Хайде пак иzпуснах 4 страници тук и края на старата тема.ЗаЩо не получавам майл Thinking? Запис от тук нататък  Sunglasses

# 79
Аз много се разстроих, нали се събираха пари за операцията на едно мом;енце на Ива ... ами тумора бил злока;ествен. Много ми стана мъ;но. Дано вси;ко се оправи .

Шибан ден. Едно друго мом4енце си отиде днес....  Cry
Туморът има доброка4ествени, но и zлока4ествени клетки Жабо, не е иzцяло zлока4ествен. Не 4е това е много добре, де  Sad

Може, не съм много навътре в тематиката. Раzбрах, чЕ операцията се окаzва не края на битката. А колко са преживели теzи хора  Sad

# 80
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
добро утро,

неволите ми със свеки и сие са нищожни като чета за болни деца...  Sad

май не трябваше рано сутрин да чета в темата...  Rolling Eyes
както е и мрачно навън...  Sad

докладвам за сладкиша: ще го ядем с лъжичка, стана течен  Mr. Green

# 81
Добро утро,

явно перверзните са на по;ит  Wink
сърфи това с´маратонките не е ли перверзно и ако не е защо? защото не с-м го писала аз ли  Joy

Естествено, че е перверзно - за това се омъжих за този човек. Ако бях срещнала някой с 200 чифта маратонки него щях да взема.

Уилис? newsm78

Жалко е, когато чуеш, че някое дете гасне за тоя дето клати дърветата. Животът е нещо жестоко.

# 82
Добро утро,

явно перверзните са на по;ит  Wink
сърфи това с´маратонките не е ли перверзно и ако не е защо? защото не с-м го писала аз ли  Joy

Естествено, че е перверзно - за това се омъжих за този човек. Ако бях срещнала някой с 200 чифта маратонки него щях да взема.

Аз ако сикупя още един ;ифт и някой шушляк , какво Ще правим ний тогаз  Joy
Аз се поб-рках да т-рся Ферди мрравката в амазон, но не я намира. Кажете моля ви правилното заглавие  Wink

# 83

Брус Старнел май се казваше, от шоуто на Хайди Клум за моделките.

# 84

Аз се поб-рках да т-рся Ферди мрравката в амазон, но не я намира. Кажете моля ви правилното заглавие  Wink

ама Ферди познат ли е в страната на Klös?  newsm78
моят приятел не го знае...  Rolling Eyes
аз имах книга за Ферди, авторът е Ондржей Секора  Peace

# 85
Жабче, ето ти Ферди в Амазон
http://www.amazon.de/Ferdinand-die-Sportskanone-Ondrej-Sekora/dp … 226236&sr=1-1
Брус Дарнел е по мои спомени пича на Хайди Клум

# 86

Ще се разведа и ще взема теб! Ferdy - Die Abenteuer einer Ameise  е заглавието на немски.

# 87
супер е Ферди, много ме кефеше, както и Мая.  Party

Вечи и аз търся една книга... ще ти пиша на лични...  Wink

# 88
blagodarq  Wink namerih. towa trqbwa da e лук;о Zwiebelchen von Gianni Rodari (Autor)

# 89

Ще се разведа и ще взема теб! Ferdy - Die Abenteuer einer Ameise  е заглавието на немски.

aууууууууууу, сърфи, прикрита педераска такава. винаги съм те подозирала в гейски наклонности. сега си разкрита.

Общи условия

Активация на акаунт