ДЗДС-Томас или Сийл? ДЕ-66

• 14 478
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
Котаранке,аz като всички българи да кажа_zнам го,ама по друг начин  Joy
Накратко моята версия_ Отива майстор в арбайтсамта и иска работници,единственият е гинеколог,вzема го,идва след 2 дена и иска оЩе гинеколоzи,zаЩото боядисал апп преz клÜчалката.

# 151
а ;ухте ли по новината , в дом за сираци в БГ един 67 годиш?н се развихрил с пушка и застрелял едно момИ;е и ранил още 2 , защото водели срещу него дело за секс с малолетни , от този дом и моми;Етта били свидетели ... това по тукашните новини, но ;ух в 1/2 ухо, защото и малкия приказваше безспир ... 

# 152
а ;ухте ли по новината , в дом за сираци в БГ един 67 годиш?н се развихрил с пушка и застрелял едно момИ;е и ранил още 2 , защото водели срещу него дело за секс с малолетни , от този дом и моми;Етта били свидетели ... това по тукашните новини, но ;ух в 1/2 ухо, защото и малкия приказваше безспир ... 
Жабке, тук има подробности (аз не съм ги чела още....)

# 153
  • Germany
тъкмо гледам новините  Twisted Evil

вече за пореден път се заканвам да не ги гледам тиа новини по Бтв  Tired

# 154
аз го ;ух по някакво немско радио в колата ... ртл нещо си не по БТВ, там хи; не ги гледам

# 155
  • Germany
Всяка вечер се разстройвам като гледам новините - днес убийство, вчера куче изяло човек....не знам вече, не знам какво да кажа ...

# 156
Ни е Чиестно,Татянке! Тоя линк го пуснах преди Коледа, като търсих идеи за картички... Wink
Матеее, пържолите са във фризера долу в мазето, а къде е брат'чеда?

# 157
братчеда се е гаджосал с неква българка, бевеелка. опущихме го. ти кат блееш Mr. Green

# 158
вече за пореден път се заканвам да не ги гледам тиа новини по Бтв  Tired
И аз така  ooooh! То са само ужасии, убийства, трагедии  Cry Толкова рядко съобщават нещо положително.

# 159
Добро утро,

Случилото се в Трън е меко казано гадно. За съжаление след 2 месеца ще е вече подобаващо обсъдено, потулено и забравено. Точно както Могилино, "Баклава", П.Славейков и още един куп подобни случаи. Жалко за детето, което си отиде за нищо и три пъти по-жалко за другите, които остават.

Какво е "бевеелка"?

Къде се изгуби пепеляшка? Да не се е дипломирала или готвят бебе номер 3? Mr. Green

# 160
Учеща BWL?  newsm78

# 161
Добро утро, мами!

Гледам, спите още, аз ще да съм най-ранобудната. Много се впечатлявам от такива истории, после нощем сънувам кошмари. Апропо, детски домове, мата, какво стана с онова детенце? Как се чувства в България? Сподели новости, моля те!
За депресиите, каквото е писала Ася и на мен помага, с изключение на цветята. Горките цветя, какъв е смисълът да ги купувам, ако след това няма да мога да се грижа за тях? При мен цветята са добре само когато и аз съм в добро разположение на духа Wink.
Но от друга страна, мисля, че към депресиите човек не трябва да се отнася така лежерно, по-хубаво е да се търси причината за тях и най-вече помощ. Защо пък да не се отиде при психолог или фамилиен бератер /в зависимост от това, къде е проблема/? Не е ли същото когато си счупиш крака - отиваш при ортопед, а когато си депресиран какво правиш? Само споделям мнението си, не визирам никого, сега да не ми скочи пак някой. Wink. Като допълнение ще добавя, че според психолозите, процента на българите, които страдат от депресия е много висок и пак те казват, че ако не се потърси помощ последиците могат да са сериозни.
Днес и утре се пренасяме в новия апартамент. Колкото е готов - толкова, не можем да отложим нищо. Пожелайте ни успех, моля!
П.С. Докато пишех, Сърфинята и ШоШи са ме изпреварили, значи и други ранни пилета имало  Wink

# 162
Пожелайте ни успех, моля!

Успех! Ама в други ден ще чакаме снимки Laughing.

# 163
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
тук една немска мама има нужда от помощ...уви незнам нищо по въпроса...

добро утро над чаша кафе  Wink

# 164
...

Къде се изгуби пепеляшка? Да не се е дипломирала или готвят бебе номер 3? Mr. Green

Не вярвам, като гелдам новия zакон ...  аz съм zабила нос в мутершутz zакона и чета и се омайвам ... май веЕч няма ерz. урлауб > 1 година???? а после детето къде отива ? ясла zадължително? на 1 г може и на някои да им е рано zа ясла???
Как да е нещо не схващам доста неща.
приятелка, говорим zа депресии , по скоро недоволство или дискомфорт , които минават с топла вана или една покупка  Wink аz например си купих карти zа концерт , ще имам бавачка по Великден  и съм много хепи сега  Wink

Виж zа теб една книжка zа малкия препоръчвам http://www.amazon.de/Glow-Dark-Constellations-Field-Stargazers/d … 396547&sr=8-1
много е интересна, съzвеzдията светят на тъмно и нещата са добре обяснени zа деца , но на английски, ще трябва да се учат еzици май  Wink

Общи условия

Активация на акаунт