ДЗДС-Томас или Сийл? ДЕ-66

• 14 475
  • 286
  •   1
Отговори
# 165
Всяка вечер се разстройвам като гледам новините - днес убийство, вчера куче изяло човек....не знам вече, не знам какво да кажа ...

И а3 се 3аканвам да не слушам новини, но тукашните местните. Слушам радио докато работя и не мога да и3олирам новините. Тук не е по_ра3лично от БГ в последно време. Убийства, грабежи и и3насилвания Twisted Evil
А колко майки си убиха, удавиха децата? Ужасно е. Народът се е побъркал.

Жабата дил, нищо лично, но не мога да ти ра3читам постингите. Пишеш понякога с толкова много точки и чертички. Може и да е от клавиатурата ти?  Не искам и3общо с това да те обидя, а да чета какво пишеш Wink

# 166
от клавиатурата е, но и бърzам ... ще опитам и аz да опитам да пиша раzбрано.  съжалявам  Wink
да ужас и тук и навсякъде превъртяха. Нещо се пренасели света и ценностите доста се иzместиха  Sad Sad Sad

# 167
бевеелка е жена, учеща БВЛ. шошито е фраснало нагела по копфа. печели пералня перла 05.
детето е много добре. харесва му много в българия. от другия понеделник тръгва на немско училище в предучилищната група.
вече е успял да се покатери на главата на леля си, но иначе е добро и послушно дете. тя малко дава фира с нервите, ама е понятно. да станеш за една седмица от сингъл - майка и мен би ме озорило. тоест, озори ме де Mr. Green

# 168
Скоро не сме говорили за детски книжки, ама аз да похваля поредната си покупка - Himmelslaterne. Много приятни кратки историйки, които са интересни и за по-малките. Не са по-дълги от 2 страници с картинките.
Сърфи, предполагам, че не и остава време на Пепеляшка за нас. Възможно е да е и почнала работа.
Мернах я скоро в една друга тема, ама ние не сме за настигане, че да не влезе в ритъма Mr. Green

# 169
Да. Наскоро не сме си говорили zа детски кнжки , а е много интересно. Аz имам няколко , препоръчани от Татяна и то , като че zа нас иzбрани zа луна и zвеzдички ... любими на малкия  Wink
Сега съм вzела таzи zа съzвеzдията , да я раzглеждат zаедно с баща си (и той се интересува  Wink)
Какви са картинките в Himmelslaterne ... Аz zа сега щ? се въzдържа, че доста накупих, но не се zане до кога ще се въzдържам   Wink

# 170
 Бевеелка - вярно, бе! ooooh!

Himmelslaterne е много симпатично книжле, потвърждавам Peace .
За съжаление моята не си пада по четенето на приказки, по-интересни са и в момента "разказите" по картинки Rolling Eyes.

# 171
Гея, как е училището  Simple Smile?
На Алекс харесва ли му градината докато ти си на курс? Разбрахте ли се с онази какво значи да си възпитан на 2 години  Twisted Evil?

# 172
  • в сърцето на един мъж...
Танче, добре е училището, ама тая граматика ми взема акъла ooooh!
А Алекс явно ги дресира вече, защото няма оплаквания от него Joy Иначе ходи със желание, говорих с шефката там - тя каза, че няма никакви проблеми. Вече говори здравата и за сега преобладава немския Crossing Arms Връща ми се син, надран, обаче супер щастлив и умира за сън още в убана, а преди не можеш д аго накараш да легне.  Mr. Green В понеделник на У7 ще видим и ние как ще се представим Joy и дали ще търся и аз къде да го запиша на китайски Mr. Green

# 173
Не и се давай на граматиката  Wink. Аз не се и надявам, че един ден ще говоря без грешки  Rolling Eyes.
Браво на Алекс! Ще се представи добре на У7, не се притеснявай - сигурно и той 35 думи в минута  Joy .

# 174
Оооо, така като гледам, ще ги докараме до 50 и нагоре Joy Пък за говоренето без грешки, не вярвам да успея, ама той може и да се научи.

# 175

За съжаление моята не си пада по четенето на приказки, по-интересни са и в момента "разказите" по картинки Rolling Eyes.
Гледай кво става като стане на 3 и отгоре Party

# 176

Гледай кво става като стане на 3 и отгоре Party

Вечи, нали не чете любовни романи Embarassed

# 177

Вечи, нали не чете любовни романи Embarassed
Ако броим Питър Пан за любовен роман, то значи щерката вече чете такива.  Joy Само на 7 г. е

# 178
Абе ние щото сме на книжки с картинки, та да знам какво да очаквам. Не си ляга вече без книжката, че и се сърди ако не искаш да му разказваш.
П.С. Пък Питър Пан си е детска любовна история бе Mr. Green

# 179
Жабо, мерси за идеята за книжката. Жалко, че е на английски, ще трябва да превеждам. Но сигурно ще му е интересна.
Нашето опаковане на багаж е в разгара си. Само че с апартамента продължава да има проблеми. Дори след 3-4 почиствания със стирка и знам ли още какво, по пода, радиаторите и прозорците продължава да има ситен бял прах от шпакловането. Сега, да не си помислите, че това е първия ми строеж/ремонт на апартамент. Но такова чудо за първи път срещам. Когато си правих апартамента във Варна дори не ми се е налагало специално почистване, понеже пода последно го шлифоваха и лакираха. Ако някой друг е правил строеж/ремонт, да даде акъл на какво може да се дължи. На шпакловчика/шпакловането или на това, че се изисква специална почистваща техника после да се обере този фин бял прашец. Много съм притеснена, щото хич не ми се диша тази гадост, а и за Мишо много се притеснявам.

Общи условия

Активация на акаунт