ДЗДС-Томас или Сийл? ДЕ-66

• 14 459
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
опитах да я намеря на немски, но я няма?шпреведена, но не може да няма нещо подобно и на немски. ИначЕ е идейно това как светят картинките. Айде , че съм в раzхара на творчЕската дейност  Wink

# 181
  • в сърцето на един мъж...
Приятелке, сложи вътре във водата за почистване малко оцет. С него се премахва този белия прах.

# 182
Приятелке,и аz оцет съм чувала,но не смея да давам акъл,да не се бъркам.  newsm78 БаЩа ми чисти на6ият апп,ние се нанесохме на готово. Но Щом и Гея го каzва явно Ще да има неЩо такова.
И ти не трябва да го ди6а6 това zаради бебето  Naughty

# 183
Така. Инцестът бил все още преследван
от закона в Германия, Британия и Италия.
Освен това Борис Бекер, Тил Швайгер, Бено
Фюрман са пак соло, пък Макс Бускоол лежи
и пъшка в гипс след участие в побой в Берлин.
Пък Другарят Харц, и той бил работил на черно
като плочкаджия в далечната си младост, каза в
интервю по новинарските канали. Да. Както сами
виждате, отстъствието ми от форума обогатява.
Добър вечер, мацки!
Впрочем, не се ли казва Бевеелерка, все пак.
Тоест, икономистка.

# 184
  • Германия
Еееййй свършиха ми форумските пости.
Скоро ми свършва и урлаубсеместъра. Свършва и майчинството.
Предполагам съм пропуснала доста празнуващи, да се чувстват очеститени и наздравени от мен  Laughing

Питанка към мамацките с деца в градини - как намирате идеята, възпитателката на детето ви да заведе групата си на гости у дома и, за да видят Остерхазе?

# 185

Питанка към мамацките с деца в градини - как намирате идеята, възпитателката на детето ви да заведе групата си на гости у дома и, за да видят Остерхазе?
Моята Мая я приемат от септември, затова ще отговоря - Как й е хрумнало? Няма ли къде да покаже остерхазе?

Пак сте писали като за световно.
Преди да съм прочела и да съм се намесила компетентно по темите , които се дискутират да ви питам: тези, които минахте с децата  У7/ правиха ли стереотест на зрението на детето/ на една пластина картинки, отпред една картинка, отзад друга и като мърдаш пластинката се местят обектите, тоест виждат се обектите в 3Д измерение/  и какви бяха резултатите?

Ако мъж, който учи БВЛ, е бетриебсвиртшафтлер, жена не трябва ли да е БетриебсвиртшафтлерИн , бре? Я не обърквайте и без-това-не-знаещия-как-да-се-представя...
Мате , кажи му на братчеда, че и аз туй онуй от тъз' сВера поназнайвам., да размисли.  Grinning И да ти дам стимул- няма братчед, няма пържоли!!

Последна редакция: пт, 14 мар 2008, 01:38 от rien

# 186
НеЩо притеснително ли виждаШ newsm78 Аz не го намирам zа лоШо, даже е похвално, че се ангажира жената с такива работи. На децата Ще им хареса сигурно. НаШите миналото лято бяха на сватбата на едната въzпитателка, бяха очаровани, моята оЩе я споменава като се сети Simple Smile

Преди да съм прочела и да съм се намесила компетентно по темите , които се дискутират да ви питам: тези, които минахте с децата  У7/ правиха ли стереотест на зрението на детето/ на една пластина картинки, отпред една картинка, отзад друга и като мърдаш пластинката се местят обектите, тоест виждат се обектите в 3Д измерение/  и какви бяха резултатите?
За първи път правиха такъв тест (и иzобЩо zрителен) на моята едва на У8

# 187
  Joy  Joy Чак сега си прочетох отново обяснението какво е стереотест на зрението/ вж. текстът с дребен шрифт  hahaha

# 188
# 189
  • в сърцето на един мъж...
Моя прави такива тестове, даже и атропин му капаха. Какво те интересува за този преглед? Ние го правихме докато беше още на 6 месеца.

# 190
Гледам и лиска се zаписала на китайски ... голяма мода  Wink 
Риен У7 кога беше, на 2 годинки не са ни правили тест zа очите, ако имаш в предвид това У . 
Защо да не идат децата, може жената да е правила кухен и да ги почЕрпи , пък и малко раzнообраzие ... Пепеляшке цяла година ли мина . Колко бърzо  Shocked

# 191

Ами щом я влече . Иначе в при дребната също ще има дебют на ОХ в градината - 14 кг. ангорски заек на едната възпитателка Mr. Green .

Приятелче, с оцет или с амоняк, но тогава някой друг трябва да почиства.

Добро утро.

# 192
Форумът днес е ужасен. Или поне на мен ми отваря със седмици една страница.
Пепе, добре си се завърнала.
Такова парти в нашата градина не са правили - да си водят групата у тях на гости, но не виждам нищо лошо в инициативата на възпитателката. Само да не е сама. Тез гори тилилейски (пардон, тюрингски) не ти се отразяват добре. Как я караш освен абстиненцията?
Аз съм щастлива, че следващите 2 седмици ще се наспивам  Party *да живее великденската ваканция.

# 193
  • Германия
Оки, значи няма да се притеснявам заради инициативите на възпитателката. Просто ми е странно, че се осмелява да разхожда 14 дечковци на дълги разстояния  Thinking

При мен ли е бавна връзката или форумът е натоварен Thinking

# 194
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
здравейте мацки...

днес ми е последен ден във фирмата.
почерпих.
немски кекс. Wink

реших, че не може да минем ей така на сухо с един кекс и им занесах ракия, сега пихме...
хареса им, но я изпиха на екс, била силна за бавно пиене!   ooooh!

и това ми били пиячи!!!  Sunglasses
още няколко часа и друм...  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт