Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 627 975
  • 2 585
  •   1
Отговори
# 1 140
Здравейте!
Дали има детски кожен лекар?Малката ми е жестоко подсечена отдолу, то вече подсечено не е точната дума.Педи й изписа кремче и не мина, на кожен ходихме и мажем с друго кремче, но засега има съвсем макък ефект, затова сега се зачудих дали има детски кожен лекар?

# 1 141
  • Burgas, Bulgaria
аз водих моя при Йотова-беше на рани от памперсите-алергия...мина....трудно и бавно

# 1 142
Здравей juja!Моята дъщеря Даная беше подсечена и я водих  на кожен лекар при Др Йотова.Тя е завеждащ кожното отделение и беше много внимателна.Изписа ни Imazol pasta.Маже се сутрин е вечер и за  2 седмици и мина.Каза че направлението важи 40 дни и можем пак да я заведем ако се наложи но ни мина за  2 седмици.Много съм и благодарна!       

# 1 143
А може ли да дадете координати на д-р Йотова.

# 1 144
Телефоните на Др Йотова са служебен  в отделението 816350 и моб 0878832309.

# 1 145
За подсичане ползвах крем Дар на д-р Джокло хомеопатката. Като я намажех вечерта на другия ден нищо и нямаше. И не говоря за леко подсичане, а за силно зачервяване и кожата седеше като пришки.

# 1 146
Здравейте ,моля да дадете мнение за д- р Градев от Меден Рудник ,дали е отзивчив ,вдига ли си телефона и поставя ли правилни диагнози когато се налага,тъй като искам да сменя настоящия си лекар на бебка с този

# 1 147
  • Най-зеленият остров
Здравей, Veniraj.
Аз съм записала дъщеря ми от бебе при д-р Градев. След това се прехвърлихме и ние големите. Много съм доволна. Когато се съмнява веднага ти дава направление и те  праща при специалист. Не е от типа лекари - аз мога всичко.
Ето сега живот и здраве през февруари ще запишем и бебка при него, въпреки че живеем в Славейков.
п.п. През събота и неделя почти не вдига телефона, но аз и не очаквам някой да ме обслужва 24 часа седем дни в седмицата. Все пак и те са хора.
Поздрави   bouquet

# 1 148
Здравейте момичета!Искам да ви помоля за координати и впечатления за детски гинеколог(знам за д-р Сурджийска но вече не е на адресите и телефона който ми дадоха-център "Св.Николай чудотворец"и ул."Възраждане"17 тел.84-29-27).Ако някой знае нещо,може и за друг сециалист от който е останал доволен за преглед на 5 годишно дете нека пише!

# 1 149
  • Най-зеленият остров
На д-р Сурджийска имам стара визитна картичка, от която ти преписвам следните тел. номера: 056/810 577, 810 578, дом. 056/842444 и 842 044. Надявам се да има поне нещо актуално. Информацията ми е от пет години.

# 1 150
Момичета благодаря за отговорите и то толкова единодушни!

# 1 151
keisi-r, дано тази информация е актуална:
http://www.rlkbs.com/doctor.php?id=633

# 1 152
Цитат
keisi-r, дано тази информация е актуална:
http://www.rlkbs.com/doctor.php?id=633
Благодаря niki97 но от пролетта не работи там(Св.Николай Чудотворец).

# 1 153
 Grinning Здравейте. Не съм се включвала отдавна, но сега искам вашитемнения, относно две лекарки - педиатърки. Водя сина си при д-р Костадинова, какво ще ми кажете за нея., а търся информация за д-р Гераскова. От първата не съм доволна. Консултациите са с  3 деца, дори не ти се отделят и 5 минути време за различни въпроси. Освен това тя е привърженик на ранното захранване и още в 3 месец ни караше да започнем с плодови пюрета. Аз обаче започнах в 4, а сокчета давам от 3. Не съм сигурна, че е полезно, за това наблягам на този от моркови. Ще чакам да ми отговорите. Благодаря ви.

# 1 154
  • Бургас
Зравейте!
И аз ще поискам мнението ви за един лекар - хомеопат. Казва се д-р Ивайло Димитров, кабинетът му е до Славейковото пазарче. Днес ни води презентация за хомеопатията. Някой ако има впечатление от него, моля да го напише. Разбрах, че не работи със ЗК?

Общи условия

Активация на акаунт