Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 627 919
  • 2 585
  •   1
Отговори
# 1 185
  • На морето!
Здравейте момичета.
Бихте ли ми препоръчали добър ортопед за профилактичен преглед на бебчо. Блалагодаря предварително!

Д-р Христов е много добър детски ортопед. Преглежда в медицинския център до пицарията в Зорница - отстрани на болницата.До магазин Бамболино. Тел. му е 0888 921016
Един глас и от мен.

# 1 186
къде е кабинета на тази Иванчева
На визитката пише ул. Пиротска 35
Това е уличка на гърба на трета поликлиника, между Оборище и Републиканска. Офисът на Диджиком беше  там, та точно до него вътре в един тунел. Имам тука един телефон обаче не знам дали е актуален 811 951
Актуален е, ето и мобилен - 0887826730

# 1 187
Здравейте,
предстои ми да родя след около месец и ще съм благодарна, ако някой ми препоръча педиатър в кв. Меден Рудник и ми даде някакви координати, тъй като отскоро съм в квартала.

# 1 188
tafta направи си труда да погледнеш на предната страница.

# 1 189
juja_  благодаря за коментара/съвета, но е напълно ненужен. Направила съм си труда и изчетох всички 80стр, а не само предната. Но освен една д-р Балабанова друго име не се споменава. Едва ли е единствения педиатър в Меден Рудник. Целта на въпроса ми беше да събера мнения за няколко лекаря, които да посетя, защото не мога да разчитам само на нея, че ще приема нови пациенти и т.н.

# 1 190
tafta направи си труда да погледнеш на предната страница.

Вместо да пишеш това можеше да кажеш направо на момичето отговора на въпроса й. Не всеки има време да чете темите назад.Понякога просто е нужен бърз отговор. Не го казвам за да съм"  лоша"- не го приемай така.Просто малко уважение и съпричастност  Peace

# 1 191
Мама Диди аз също съм отговорила на този въпрос на предната страница, и не съм споменала Балабанова.Мисля, че има и други отговори.

# 1 192
  • Бургас
В М.рудник е д-р Ганчева. Кабинета й е в новия блок на Сан Сити, над бл.192, до околовръстното до парка. Има и кабинет на Демокрация, зад Механото. Аз съм доволна от нея.
А за д-р Христов съм с две ръце. Peace

# 1 193
Благодаря bubabo!   bouquet

# 1 194
Здравейте момичета.
Бихте ли ми препоръчали добър ортопед за профилактичен преглед на бебчо. Блалагодаря предварително!

Д-р Христов е много добър детски ортопед. Преглежда в медицинския център до пицарията в Зорница - отстрани на болницата.До магазин Бамболино. Тел. му е 0888 921016
Един глас и от мен.
и от мен Wink

# 1 195
и аз съм за д-р Христов. Между другото, някой, който е ходил на скоро, моля да сподели къде приема, преди беше в отделението, но сега не знам. Искам да взема направление от личната, защото малката стъпва навътре, изтърква си обувките от вътрешната страна.
*Някой да знае нещо за промяна в направленията за деца? Докато чаках пред кабинета на личната, една майка ми каза, че обмислят закон, с който за децата да не е нужно направление, а при специалист да се ходи без, което много ме съмнява, но ако е така ще е много хубаво

# 1 196
mousy д-р Христов мисля, че има кабинет в Мединциският център зад пицария Зорница.Тези дни водих малката при д-р Радева, от която останах изключително доволна, и там видях че съседният кабинет има табелка с д-р Христов.Незнам как стават прегледите.
За направленията, понеже и аз чух да се говори нещо такова, миналата седмица бях питала личната лекарка и тя ми каза, че още не знае, защото не са подписали още договора със здравната каса.
tafta д-р Балабанова и д-р Ганчева делят един и същ кабинет,имай предвид че пада голямо чакане там.Поне докато бях бременна беше така, кабинета на гинеколожката ми е до тяхният.

# 1 197
  • Бургас
Ходи се с направление. Приема в кабинета си в Зорница. Ако гледа на ехографа се заплаща допълнително.  Peace

# 1 198
  • Най-зеленият остров
И аз да питам: до две три седмици ще трябва да избера Джи Пи за бебка и съм в чуденка на кой да се спра. Каката е при д-р Градев, но той работи в М. рудник а ние в момента живеем в Славейков и ми идва малко далече да разкарвам едно новородено из целия град.
Чух за д-р Спиридонова от 4-та поликлиника, но не успях да намеря много коментари за нея. Ако някой има мнение по въпроса нека да го сподели.
Предварително благодаря   bouquet

# 1 199
Доктор Згурова, къде приема освен във Ветрен? Има ли частен кабнет.

Общи условия

Активация на акаунт