Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 627 926
  • 2 585
  •   1
Отговори
# 1 215
Здравейте  Simple Smile
Пуснах тема в подфорума за хомеопатия, но искам и тук да попитам - имате ли мнение за д-р Пейчев, педиатър и хомеопат. Интересува ме най-вече като хомеопат.   

# 1 216
Момичета нуждая се от кожен лекар в 3-та поликлиника спешно. Има ли добър лекар там ?Някакви впечатления? На съпруга ми му излезе някакво топче точно  както излизат афти но е вътрешно и вече стои 1 месец без да изчезне. Не го боли, но ...Днес ходи на лекар- джи пи  и му казал че може и да е тумор. Направо съм в шок.... Weary.Много моля за помощта ви!Нямам много вяра на този лекар, но като ти кажат така и. Казвам нямам вяра защото свекър ми имаше някакво прищипване на нерви и пак му беше казал ,че може и да е тумор а то шипове се оказаха та затова .........

# 1 217
Не знам за кожен лекар, но ти първо се успокой. Личните лекари хич ги няма в тясно специализираните области, не знам защо ви е приказвал глупости да ви плаши.
Къде точно е топчето? И с каква големина е, има ли болка?
Питам, защото вие така или иначе ще отидете да го види лекар, но аз преди време имах такова нещо в устата, при това няколко години си седя така, беше на твърдото небце. Един път зъболекарката ме попита за него и ме прати при неин колега, лицево-челюстен хирург и зъболекар, д-р Радев. Оказа се, че е папилом. Той го изряза с упойка, прати го за хистологично изследване да се види дали не е злокачествено и след 1-2 седмици резултатите излязоха и всичко беше наред.
Дано и при мъжа ти да е нещо безобидно!

# 1 218
Щях да пиша почти същото като Лилита, но няма да се повтарям.
За кожен лекар препоръчвам Шик (възрастния, ако още приема).

# 1 219
Лилита,beca, благодаря че ме успокоявате, но честно ви казвам досега плакох ...Загубих дете , откриха ми раничка,  силно възпалена шийка на матката, сега и това вече не издържам.Неговото топче е точно зад долната устна от вътрешна страна. Моля се  да не е нещо лошо а и честно казано незнам дали въобще е за кожен, защото съм чула за друг случай, който както теб е ходил на лицево -челюстен хирург .Затова ми стана чудно.
beca,д-р Шик този който има частен кабинет близо до този на д-р Драгнева ли е?

# 1 220
  • Бургас
reni _805, такова нещо имах и аз преди години. Ходих при д-р Енчев (стоматолог- хирург) и той каза -киста. Оперира ми я и да чукна на дърво, вече дори бях забравила.  Peace

# 1 221
reni 805, не мисля, че е в компетенцията на дерматолог. Това намрих като  имена на дерматолози в Бургас. Може би си го видяла вече.

# 1 222
niki97,благодаря за списъка не бях го видяла .За съжаление нито едно от имената  на лекарите не ми е познато.

# 1 223
На мен също за жалост. Опитвам се да се сетя за едно име...жена с О беше фамилията ако не се лъжа. Бяха ми препоръчали нея като добър дерматолог, но се разминахме без посещение. Всъщност за тази дерматоложка :
http://www.rlkbs.com/doctor.php?id=873
ставаше дума. Но не мога да споделя личен опит.

# 1 224
Аз съм доволна от Орешкова

# 1 225
Незнам, дали наистина сте за кожен, но скоро водих малката първо при Джелебова, след това при Йотова.От Йотова съм по-доволна, тя е и завеждащ кожното отделение, работи в 3та поликлиника, ние ходихме с предварителен час, незнам дали приема свободно.Джелебова е във втора поликлиника и там бяхме с час, но май приема свободно.
И аз съм имала такова топче, но на крака и ми седеше 5-6години, постоянно се надуваше и спадаше.Преди 2години много се наду и почна да ме боли, пратиха ме при хирург, оказа се вътрешен херпес.След малка манипулация мина и повече не се е появявало.

# 1 226
Здравейте момичета, някой може ли да даде отзиви за доктор Красимира Ганчева от трета поликлиника. Търся детски лекар в трета поликлиника, който да е отзивчив. Благодаря предварително.

само не се записвайте при д-р Апостолова,много е бавна и се чака по 100часа(може да е причина наличието на много възрастни хора)С дълъг стаж е но не съм доволна от нейния начин на лечение

# 1 227
reni, не знам точния адрес на д-р Шик, но утре ще питам и ще пиша.
Помня, че беше някъде в центъра и според мен е много добър диагностик.
Ако не е за него, ще ви каже направо и ще каже къде да отидете.
Стискаме палци, не се притеснявай, всичко ще е наред.

# 1 228
Момичета, току що се връщаме от мойто джи пи .Отидохме и до нея, защото и имам доверие .Каза че е нещо като хематомче  препоръча да се направи консултация с лицево-челюстен хирург или кожен. Насочи ни към д-р Енчев в стоматологията.Но не мога да му намеря телефона .Имам само на съпругата му. Звъня, но никой не ми вдига. Ще съм благодарна ако някой го има  да го сподели .

# 1 229
Съвет за всички който са при д-р Джендова веднага я махнете. Вчера ходих на белодробен специалист и той ми каза че имам бронхо пневмония а преди 1 седмица Джендова ме преслуша откри ми бронхит изписа ми антибиотици и други хапчета и когато преди 3 дни отидох на контролен преглед каза че съм в отлично здраве.

Общи условия

Активация на акаунт