Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 627 535
  • 2 585
  •   1
Отговори
# 1 935
  • Бургас
Д-р Танев едно време оперира сина ми от стеноза на пилора на 40 дни.
Имам изключително добри спомени от неговото отношение.Все пак говоря за 93 година.Всеки ден идваше детското отделение.Малко беше темерутест,но много ни помогна.

# 1 936
Благодаря ви много момичета.
Днес минах и при Мигаров, херния е окончателната диагноза, още по-странно за мен е че твърдят, че е от раждането ?!?
Ще потърся и Зикидис за консултация, защото Мигаров настоява да го оперира в петък сутринта, операцията била рутинна, имам опция и за др. Бранков, но незнам дали си заслужава за херния да ходим до София, но все пак Пирогов си е реномирано здравно заведение.

# 1 937
  • Бургас
Ако не са ви проблем пътят и парите и има къде да отседнете в Сф, аз бих избрала д-р Бранков без колебание.

# 1 938
  • Варна
Възхитена съм от отношението и самия преглед от д-р Аврамов УНГ. Предразположи малките така, че после поне час говореха за него и искаха да се връщаме отново да ги преглежда. Препоръчвам го при нужда.

# 1 939
  • Бургас
Ето колко е субективно всичко...
Д-р Аврамов е добър лекар ... но лично на моя син, който от бебе се мъчи с една задна хрема не успя да помогне... Мъжът ми ходи поне 5 пъти заради едни бактерии в гърлото и пак не се постигна кой знае какъв ефект ...
Но - да отбележа, в сравнение с останалите УНГ в Бс - да, става и като цяло, си разбира от работата  Peace

# 1 940
  • Варна
Мон, много си права. Аз много се надявам и да е добър специалист и да си разбира от работата, защото това което ми каза на мен ми хареса - нямаме сериозни проблеми. И понеже имах база за сравнение от преглед при лекар от Варна. Е там бях възмутена. Първия преглед не трая и 30 секунди. То дори нямаше преглед. Уж вторичния след една седмица но отново на същата цена 25, отново с времетраене близо минута и заключение - операциа на трета сливица, обаче до 15 юли, защото светилото излизало после в отпуск. Дано не съм сгрешила но майчината ми интуиция подсказваже, че не е чак толкова сериозна. А д-р Аврамо поне ги прегледа и за слух и нослетата и ушетата ... Дано да мога да му се доверя и в специалността.

# 1 941
Предстои ми операция на малкия, засега само обикалям бургаските хирурзи. Днес посетих Др. Маджуров, а утре ще го прегледа и Др. Мигаров.
Лежала съм в болница само за раждане, много ми е чуждо ходенето по лекари затова ви моля някой ако е чул нещо от свой близки, познати или лично е преживял нека пише.

Моят син беше опериран от пилорна стеноза/на 53 дни/от д-р Мигаров.Много съм доволна.Бяхме обгрижвани достатъчно,той си свърши работата перфектно.Благодаря му.

# 1 942
Доктор Колева в транспортна болница  на работа ли е?

Да,на работа е.Лично съм разговаряла с нея-работи всеки ден от понеделник до петък-преди обяд.

# 1 943
здравейте Simple Smileима ли някой, който може да сподели впечатления от логопеда Десислава Пеева?
Благодаря предварително.
Преди време бях помолила за предложения за добър логопед в Бургас, след получени такива се спряхме на нея, но все пак...бих искала да чуя впечатления Thinking

# 1 944
  • Бургас
Някой да има телефона на д-р Ралева? Мисля че кабинета ѝ е на ул.Вардар.

# 1 945
Някой да има телефона на д-р Ралева? Мисля че кабинета ѝ е на ул.Вардар.

Писах ти на лични.

# 1 946
  • бургас
здравейте,
Да ми препоръчате добър педиатър в к/с"Зорница" или наблизо, който работи със здр.каса.

# 1 947
  • Beyond the Frontiers
Дами, мисля, че тук е мястото да попитам. В следствие на бременността имам доста брадавички и търся читав дерматолог за да ги изгори. Моля някой, ако е правил подобни процедури да ми пише. Тъй като имам и по лицето не искам да рискувам да ме оплескат.
Благодаря предварително

# 1 948
здравейте,
Да ми препоръчате добър педиатър в к/с"Зорница" или наблизо, който работи със здр.каса.

Аз смених педиатъра на сина ми едва преди няколко месеца, но за сега съм очарована от новата. д-р Елиана Нончева. В кооперацията до ОРБ е, където е аптека "Радикс" или над пицария "Зорница". В същата сграда е и кабинета на д-р Борис Ангелов. За него съм чувала доста добри отзиви, но лични впечатления нямам. 
  За да бъда докрай честна споделям, че личния лекар го ползвам само за ваксини и евентуално поставяне на диагноза, ако отсъства лекарят, който ни лекува. Разчитам на хомеопатия. Т.е. не мога да кажа дали е добър терапевт, но като диагностик ми "хареса". Освен това не изписва АБ ей така. И е ужасно мила и внимателна. По въпросите с кърмене и захранване не мога да дам мнение, тъй като ми е попораснало детето  Laughing

# 1 949
  • Бургас
търся читав дерматолог за да ги изгори. Моля някой, ако е правил подобни процедури да ми пише.
аз! При д-р Кенолова! Не усетих нищо. Препоръчвам я!

Общи условия

Активация на акаунт