Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 626 765
  • 2 585
  •   1
Отговори
# 2 055
  • Burgas, Bulgaria
16 юни беше последната нощна смяна на Хрусанова в Девата ,за моя радост тя пое Галина в най-тежкия и период .... Мисля ,че е в Черноморска , но не съм на 100000% сигурна ..
Мели ти намери ли я ?

# 2 056
  • вкъщи
Момичета препоръчайте ми детски пулмолог или педиатър,който много добре чува на слушалка.Детето ми кашля вече 1о дена,не много,ама все пак си кашля,и вечер като  заспи се изпотява,което много ме притеснява.
Маврова добре лекарка ли е?

# 2 057
  • Burgas, Bulgaria
Маврова , която е в Славейков -ако за нея питаш , мисля ,че шушони ми я беше препоръчала за баткото когато беше на 6м. - отидохме и от вратата каза ,че е за в болница и е с бронхеолит двустранно и до вечерта ще му е нужен кислород - е от рентгена диагнозата бе същата ,а вечерта посиня и добре ,че бяхме там .... Тя е от старата школа и лекува с АБ винаги по мои наблюдения, доста сме ходили при нея , а и племенника водиха ...

# 2 058
  • Бургас
Маврова е добър избор в този случай.  Peace
Тикве, не винаги лекува с АБ, вярно че е често, но то като и ги водим след недолекуване или експерименти какво да очакваш. В четвъртък бяхме при нея, минахме само с компреси с ракия, без АБ.

# 2 059
  • Burgas, Bulgaria
Да ,да не се изразих правилно ,когато прецени предпочита да изпише АБ, а не да чака ..... да падне тавана ...Дано не ми се наложи ама нея я имам за ''тежки'' ситуации ...

# 2 060
 Аз пък съм изненадана от положителните отзиви за Хрусанова. По-студена и безсърдечна жена не бях срещала. Единствения "лекар", който запомних с лошо от моето раждане. Е, отдавна беше, дано е било само моментно състояние.

# 2 061
  • Бургас
Преди време /някъде 4-5 години/, в кабинета на Ламбов и Аврамов идваше някакъв лекар от София /май доцент беше/!
Някой има ли актуална информация, дали все още идва някой, как се казва и кога по-точно идва  Simple Smile

Търся някой за второ мнение, че последната препоръка на д-р Бояджиев не ми се нрави, а до София пътуването ще ми е малко трудно  Rolling Eyes

Благодаря предварително  Hug

# 2 062
  • Burgas, Bulgaria
д-р Генчев  Peace

# 2 063
  • Пловдив
Аз пък съм изненадана от положителните отзиви за Хрусанова. По-студена и безсърдечна жена не бях срещала. Единствения "лекар", който запомних с лошо от моето раждане. Е, отдавна беше, дано е било само моментно състояние.

На същото мнение съм за нея.И не си държи на мнението, което за мен = не е сигурна в себе си.Говори за курс на лечение и накрая - ама вие постъпете както решите ..На Борис ангината преди две години изобщо не можа да я диагностицира.

# 2 064
 Точно това бяха причините, които аз се отказах от нея!" Ако решите дайте АБ, ама пък ако вие прецените- недейте" Аз искам като каже нещо да държи на него- било то и грешно.
Иначе винаги е биа изключително мила и отзивчива. Даже тя ми се е обаждала да пита как върви лечението и дали се подобрява. Е стигнахме и до болница веднъж, ама мисля че вината не беше нейна.

# 2 065
  • Бургас
Ако решите дайте АБ, ама пък ако вие прецените- недейте"
#Crazy И това го казва лекар?
Ето за това се доверявам на по-горе коментираната д-р Маврова и прескачам ЛЛ. Тя е абсолютно категорична когато става дума за назначаване на АБ и дори е в състояние по часове и дни да ми пророкува какво ще се случи, в колко часа ще вдигне Т, кога ще почне да кашля, и кога ще почне да се подобрява.  Shocked

# 2 066
  • До морето :)
И аз затова си я обичам Василева.  Heart Eyes До сега не е имала сбъркана диагноза. Винаги опитва първо с по-леки неща, но когато нещата са сериозни - изписва АБ (до сега 1 път се е случвало).
Също ми казва как, кое, кога.
Интересно ми, че ни изписва различни капки. До сега ни е изписвала 4 вида капки за нос (при 4 различни хреми). Предполагам, че го прави, за да не свиква организмът само с единия вид. За мен симптомите всеки път са били едни и същи, но може в действителност да не е така. Често аз съм си мислела, че е 1, а то се оказва друго.
Аз лично не мога да се доверя на друг лекар. Василева си познава детето, знае кое му е слабото място и кое как ще му повлияе. Дори помни преди 10 дни какво точно ни е изписала.  Shocked

Въпрос: Вие водите ли децата на профилактичен преглед след лечението? Понеже докторката ми идва далеч, не го правя. Последно щях да ходя, че тогава бяхме на АБ, ама викам: "То да го съчетаем с ваксината.". То пък докато дойде време за нея, мина 1 седмица от края на лечението.  ooooh!

# 2 067
  • Бургас
Профилактичен - не. Все пак там ходят и вече разболяли се деца и можем да си лепнем друго, освен ако не ни е извикала изрично, но и тогава в час в който няма други пациенти. Иначе ден по ден рапортувам по телефона какво се случва. Случвало се е и тя да ми звъни след като съм забравила да се обадя.  Peace

# 2 068
  • Бургас
Къде работи тази д-р Василева? За една по-възрастна лекарка от 3 поликлиника ли става дума или за друга? Има ли частен кабинет? Ако да - моля за някакви координати. Мерси   bouquet

# 2 069
  • До морето :)
Д-р Виделина Василева в 3-та поликлиника. Кабинетът ѝ е на втория етаж, в левия коридор. Телефона ѝ ще ти го пратя на лични. Като цяло за преди обяд е хубаво да си вземеш час от регистратурата (чиито номер не знам). Работи всеки ден от 8:00 до 15:00 (от 12:30 до 13:00 е в обедна почивка). След 13ч. вече няма толкова пациенти и ние тогава ходим, ако не е нещо спешно.
Частен кабинет не знам да има, по-скоро няма.

Общи условия

Активация на акаунт