Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 626 436
  • 2 585
  •   1
Отговори
# 2 175
Здравейте,
нас ни пратиха на детски пулмолог. В тази връзка д-р Стоичкова, добър избор ли е?

# 2 176
хахха та има ли въобще бял списък с бургаски лекари,мен колко пъти щяха да ме уморят и бях бременна Confused

# 2 177
  • Burgas, Bulgaria
да има бял списък и това е той ,не е черен ....

# 2 178
  • Бургас
Не е много по темата но търся детски гастроентеролог- то ясно, че в Бургас такова "животно" няма, доц. Георгиева идва от Варна в Св. София ама веднъж в месеца и няма часове. За това се налага да пътуваме, затова търся такъв изпробван и добър без значение от къде.

# 2 179
Няма, няма...... Ходихме при доц. Георгиева за един запек.... Не че имаше много полза. После личната ни оправи запека. Simple Smile

# 2 180
  • Across the Multiverse
И ние само при доц. Георгиева сме ходили, дебнахме я да дойде в Бс. За други нямам инфо, от нея съм доволна.

# 2 181
  • Бургас
Мерси за отговорите, за съжаление за доц. Георгиева в Бургас мога да взема час на 8 юни за някое време към края на юни когато ще идва, а във Варна няма часове за нея до края на юли! А не мога да чакам толкова време, затова вчера запазих час в Токуда за д-р Гроздева, нямам никаква конкретна информация за нея но в крайна сметка трябва от някъде да почнем .... Ще съм благодарна ако някой е чувал за нея да сподели някакво инфо.

# 2 182
здравейте трябва ми детски пулмолог или алерголог за Бургас бихте ли ме казали някой от който сте доволни, чувам хубави неща  за Стоичкова и за Иванова но се колебая коя да избера благодаря предварително Simple Smile

# 2 183
  • Burgas, Bulgaria
а какво ти трябва , Стоичкова е пулмолог ,педиатър, Иванова е алерголог и единствена според мен ,Цончева не я броя ,че тя от прага на кабинета и те изкарва алергичен.....

# 2 184
  • Across the Multiverse
Madlena, може би е по-добре да влезеш в някоя тема за Токуда или за специалисти в София, тук вероятността да срещнеш отзиви не е много голяма  Peace
inka, в Първа имаше алерголог, от която бях доволна (предимно от отношението й, защото се оказа, че алергия нямаме в крайна сметка), но в момента не мога да си спомня името й- беше някаква много разпространена фамилия от сорта на Николова или Димитрова, но наистина забравих...  ooooh!

# 2 185
Ако нещата са сериозни, търсете алерголог извън Бургас.

# 2 186
ami kazvat mi 4e ima alergi4na asma ne znam kakvo zna4i tova vaprosa e 4e kato e bolen i se zaka6lq kato vzeme vazduh ne moje da go izkara i samo se pla6a ... ta mi kazaha 4e mi trrqbva alergolog ili pulmolog za tova vi pitam da me posavetvate kam koi da se obarna

# 2 187
инка83,
ние сме в подобна ситуация и като гледам на еднаква възраст са децата ни. Вече се чудя кой път да хващам. Ходих при Стоичкова, при която ме прати д-р Димитрова, на която пък аз имам голямо доверие. Стоичкова каза че се отключва алергия при вирусно заболяване и ако продължява така може да говорим за асма. Сега правим терапия с Монтелукаст, на който пише че е за асма. Нашите болест протичат така: Хрема, кашлица, свиреща зверска кашлица, бронхит, бронхиолит- никога температура. Направо съм на ръба да полудея вече.

# 2 188
Здравейте, понеже виждам, че има доста добри коментари за д-р Радева искам и аз да споделя моето впечатление. Отидохме при нея с оплакване само от остра и суха кашлица, която не минаваше вече трета седмица, но нито температура нито нищо друго. Детето си имаше апетит, играеше си. Прати ни на рентген, съответно в клиника Маджуров, и там излезе че има хрипове. Тя каза, че това е пневмония и трябва да влезем в болница за 5 дни, понеже такава била клиничната пътека и съответно ако влезем в Маджуров тя ще ни наблюдава. Аз се уплаших от поставената диагноза и веднага се отправихме към болницата. Там ни почнаха с инджексии и инхалации, но понеже детето ми е доста буйно и почна да се изнервя доста в болницата, на втория ден ни отпратиха в къщи, като сутрин и вечер трябваше да ходим за инджексии и си заплатихме целия престой за 5-те дена. Детето не се оправи и след това. Изписаха отново антибиотик да пием в къщи, пак без подобрение. Реших да се посъветвам и с д-р Димитрова, тя каза че това едва ли е било пневмония, а сигурно някой по-остър бронхит. Сега се лекуваме по неините предписания и се надявам да помогне.
И като цяло останах с впечатление че Радева си вкарва в болницата за щяло и нещяло, да не говоря, че на епикризата ми пишеше температура и хрема, а детето никога е нямало. Питахме защо,а отговорът беше - клиничната пътека го изисква иначе няма как да ви приемем. Много съм възмутена от тази клиника и отношението. Вече далече от там .

# 2 189
 Астмата и пневмонията са някаква епидемия напоследък. Особено при последните споменати лекарки. Преди навършване на 2г. и половина и дума не може да става за категорична астма. А д-р Радева "лекува" от такава в комбинация с двустранна пневмония дете на година и половина. Веднага след нея д-р Стоичкова заяви категорично нуждата от инхалатор, предписаха и двете Монтелекс или Сингулар. В крайна сметка се оказа ларингиален стридор, което няма нищо, ама нищо общо с пневмонии и астми. Само че някой трябва повечко да чете, за да може да диагностицира, а къде къде по-лесно е да вървим по познатите пътеки (клинични най-вече)

Общи условия

Активация на акаунт