Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 626 558
  • 2 585
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
Дълбок поклон пред паметта на Д-р Калудова!
От както са се родили моите деца ги водя при Коларова.но съм чувала.че Д-р Калудова е била голям професионалист!

# 406
  • до морето
Сълзите ми не спират от вчера. За мен тя беше най-добрия лекар за децата ми и най-прекрасния човек. Винаги и въпреки всичко беше с усмивка на лицето, изключително всеотдайна и обичаща всички деца. Поклон пред паметта й!
 Нищо не е случйно както и това- един такъв човек да си отиде  на 01.06 -деня на детето!
 Погребението ще бъде в 13.30 часа.

# 407
  • Бургас
Дълбок поклон пред паметта на д-р Калудова!  Flowers Rose Flowers Rose
За мен най-добрият педиатър в Бургас и прекрасен човек!
Много, много ми е мъчно  Cry

# 408
Дълбок поклон пред паметта на един невероятен човек и изключителен професионалист!
Почивайте в мир,д-р Калудова! Flowers Rose Flowers Rose

# 409
Ще ни липсвате винаги доктор Калудова и на нас и на децата,вашите пациенти.Непрежалима сте,защото бяхте неповторима!Мир на душата ви! newsm45 newsm45 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 410
С огромна мъка и сълзи на очи аз също искам да изкажа съболезнования на семейството на др.Калудова.
Тя бе невероятен човек ,забележителна жена със силен дух и неповторим професионалист!Дори и в начина по който се бореше с коварната болест се виждаше желанието и за живот и стремежа да помага на мънчките си пациенти.
Познавах я лично много добре и дълбоко скърбя !!! Дано вече няма болка за нея ,само покой......толкова изстрада .
Поклон пред паметта ти мила Гинче !

Cry

# 411
Здравейте отново Бургаски мами!!!

Моля, доволните мами от детските си  лекари да се включат тук. и да пишат адреси и телефони. Хем по този начин могат и да им благодарят!!! Simple Smile Flutter

Аз ще спомена за една доволна мама от д-р Стоичкова и е чувала също хубави думи и за д-р Бербенлиева. Кабинета им е в к-с "Изгрев". Телефона в кабинета им е 860164. Ще спомена и други и по нататък, но ще проверя за телефоните и и тогава.

Здравейте, Бургаски мами!
Аз искам горещо да ви препоръчам една изключителна детска лекарка- д-р Радева!!!! Невероятен човек и професионалист, много разбрана и отзивчива! Не веднъж ми е излекувала детето! Работи във второ детско отделение на Първа Районна Болница и освен това има кабинет в поликлиниката зад пицария "Зорница". Адресът е Зорница, бл 58. Телефонният и номер е 0887/948 445. Работи и със здравната каса!
Давам и 10 от 10!!!!!!!!!!!!!

# 412
  • някъде там
 Flowers Rose Flowers Rose

# 413
 Flowers Rose Flowers Rose
Поклон, Д-р Калудова!

# 414
Здравейте отново Бургаски мами!!!

Моля, доволните мами от детските си  лекари да се включат тук. и да пишат адреси и телефони. Хем по този начин могат и да им благодарят!!! Simple Smile Flutter

Аз ще спомена за една доволна мама от д-р Стоичкова и е чувала също хубави думи и за д-р Бербенлиева. Кабинета им е в к-с "Изгрев". Телефона в кабинета им е 860164. Ще спомена и други и по нататък, но ще проверя за телефоните и и тогава.

Здравейте, Бургаски мами!
Аз искам горещо да ви препоръчам една изключителна детска лекарка- д-р Радева!!!! Невероятен човек и професионалист, много разбрана и отзивчива! Не веднъж ми е излекувала детето! Работи във второ детско отделение на Първа Районна Болница и освен това има кабинет в поликлиниката зад пицария "Зорница". Адресът е Зорница, бл 58. Телефонният и номер е 0887/948 445. Работи и със здравната каса!
Давам и 10 от 10!!!!!!!!!!!!!

Имаш впредвид д- р Златина Радева .С две ръце съм за нея. Ако не беше тя сина ми щеше да развие бронхиална астма .Безкрайно съм и благодарна !

# 415
Здравейте и от мен Simple Smile
Ако се повтарям моля да ме извините.Искам да попитам за д-р Праматарова, работи ли все още тази жена и къде и е кабинета( четох че бил до Краснодар, но информацията е от преди няколко години), работи ли със здравната каса. Ако имате възможност да ми кажете и други педиатри около центъра, работещи със здравната каса ще съм ви много признателна. Благодаря ви предварително.

# 416
д-р Праматарова не работи със ЗК. Кабинета й е на "Калоян" 15А /до Краснодар/
 Освен това е завеждащ детското отделение в болницата.  За педиатър по ЗК в центъра в момента се сещам само за д-р Димитрова  Peace

# 417
Здравейте за съжаление днес разбрах за кончината на др. Калудова ,аз съм майка на две деца и до преди 1-2 г. те бяха нейни пациенти тя беше на първо място страхотен човек широко скроена личност и  най-добрия специалист в нейната сфера в Бургас ,мойте най-искрени съболезнования на семейството й всички страдаме от загубата й  .

ДЪЛБОК ПОКЛОН ДР. КАЛУДОВА  Flowers Rose Flowers Rose
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 418
А малко повече инфорнация за д-р Димитрова.Къде и се намира кабинета. Някакви отзиви за нея.

Последна редакция: вт, 03 юни 2008, 17:28 от iucka

# 419
       Кабинета на д-р М. Димитрова е на ул. "Поп Георги" 7, някъде зад църквата "Кирил и Методий" се пада. Доколкото знам тя е завеждащ на неонатологията, но не съм сигурна. Има много отзиви за нея назад в темата, като цяло са доста добрите. Аз съм водила малкия веднъж, мила е, но нямам повече впечатления от нея и не мога да коментирам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт