Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 626 983
  • 2 585
  •   1
Отговори
# 75
Някой, беше писал за др.Вангелова ,тя работи ли още мислех, че като почина съпрутът и замина в София при дъщеря си ако не се лъжа.Ако знае някой, дали работи нека ми пише.
А що, се отнася до добър педиатър преди казвах за др.Бъчварова и др.М.Димитрова но след, като влязохме в болница заради тях вече се оглеждам за други.Трябва ми педиатър /склонна съм да я водя вече и при хомеопат-педиатър/, който да е в крак с новите лекарства и заболявания, да не ни претупва за 2мин.и да ми казва, че гърлото и било чисто и гърдите и накрая да лежим в болницата с тежка бронхопнеомония.Мисля, че само един курс изкаран не прави доктора по-добър.Не мисля, че има лекар педиатър освен др.Вангелова, която е ходила на симпозиуми за новите детски заболявания, предполагам  причината е, че няма кой-да им седи в кабинета и да прибира парите за всеки преглед.
За в момента ще искам др.Стоев, завеждаш детско терапевтично да я преглежда за да не се достига до трети път лежане, тъй-като имаме и още едно с двустранна пнеомония преди 2г.

# 76
  • По света и У нас
Към Здравната каса, по-рано бяхме записани при Д-р Р.Ганчева, но миналия декември се прехвърлихме при Д-Р Сийка Караджова /Лекарска къща/ - сл. 0885563690, л.0887191079. За момента впечатленията ми са чудесни  newsm10, дано е така и занапред ... Много е внимателна и отзивчива, не веднъж ми е давала информация/съвети и по телефона!
Иначе на частно сме ходили при Д-р Димитрова и при Д-р Ралева и от двете имам много добри впечатления ...

# 77
никъде не прочетох за доктор В. ГРадев-много добър лекар. В момента учи за педиатър и новостите не са му чужди. Работи в поликлиниката в М. Рудник.  Откри пневмония на дъщеря ми само със слушалка докато според ренгеноложката от Св. София било само настинка. Показах снимката и д-р М. Димитрова и отг.:класическа пневмония.

# 78
  • Бургас
Ужасно се разочаровах и от Димитрова и от Калудова. Заради първата влязохме в болницата с малката и най-безумното беше, че от Гърция реши, че сигурно е с менингит. Втората се изцепи, че детето ми нямало да се развива умствено, защото качвало малко / 200 г./ в случая, какво било това кърмене на поискване на 5 месечно бебе, как така не съм давала пюрета, как можело вече да не подскача и още куп глупости все от рода, че не си храня и гледам детето както трябва.
По ЗК сме при д-р Стоичкова - имахме малък конфликт в началото заради луксацията, но съм страшно доволна от нея. АБ изписва само в краен случай, винаги вдига телефона, ходи по симпозиуми, конференции, познава колегите си в София и ме препраща при най-добрите ако се наложи.
Ралева на частно сигурно е супер, но не бях особено доволна от нея като лежахме в болницата, макар че трябва да си призная, че се държеше най-човешки от всички.

# 79
никъде не прочетох за доктор В. ГРадев-много добър лекар. В момента учи за педиатър и новостите не са му чужди. Работи в поликлиниката в М. Рудник.  Откри пневмония на дъщеря ми само със слушалка докато според ренгеноложката от Св. София било само настинка. Показах снимката и д-р М. Димитрова и отг.:класическа пневмония.
Момичета,предстои ми раждане и вече трябва да се ориентирам към педиатър.Изчела съм темата дотук,ама съм силно разколебана,защото съвсем естествено-за споменатите лекари има както суперлативи,така и отрицателни мнения.Много се колебая към кого да се насоча-живея в М.Рудник и все ми се иска да практикува тук,за да ми е наблизо.от друга страна,по-добрите доктори практикуват в центъра  newsm78.Тотално се оплетох.Много добри отзиви открих за д-р Иванов,но за  там остава вариантът на частно (пари за частен прием винаги ще се дават естествено) Някой може ли да ми препоръча добър педиатър от М.Рудник?
karagios,какъв е този Градев,не съм го чувала?И ако в момента учи за педиатър,какво практикува до сега?Ще приема препоръки и за лекари,практикуващи в центъра.Моето GP също е педиатър,само че нещо не ми вдъхва доверие и не искам да записвам бебата при нея.Става въпрос за д-р Апостолова,практикува в 3-та ПК.
Много държа на коректност и даване на направления,да не разчита на едновремешни методи на лечение с безразборно тъпчене на антибиотици,да чете и се развива,да бъде отзивчив/а и да не отказва посещение по домовете и консултации по телефона.
Абе,сега като гледам какво съм написала,то май такъв педиатър няма  Mr. Green

# 80
  • на морския бряг
Момичета има ли някои доволен от д-р Диана Недялкова(педиатър),защото моя приятелка ми я препоръча,а до сега не срещнах  отзиви за нея!

# 81
Аз водя дъщеря си при д-р Каспарян в поликлиниката срещу Космус и съм много доволна.За съжаление не видях други отзиви за нея.

# 82
аз съм за Д-р Димитрова и Калудова също,но искам да ви питам дали някой е водил детето си при д-р Слава Коларова и д-р М.Вангелова-нищо не съм чувала за тях като отзиви.

Мога да ти кажа само хубави неща за Др. Коларова. От бебе водя сина си само при нея и до ден днешен не е объркала нито една диагноза. Много съм доволна от нея и не бих я сменила  bouquet

# 83
а как става вземането на час при д-р Коларова?

# 84
  • Burgas
Цялото семейство сме при д-р Сийка Караджова. Много сме доволни, винаги е на разположение, дори събота и неделя когато и звъннем идва! Супер лекар, внимателна, усмихната и т.н. Peace

# 85
Zdravejte! Prochetoh za vsichki pediatri, no ne rabrah niakoj ot tiah ima li kabinet vyv kompleks "Vyzragdane"? Preporychajte mi niakoj v tozi kvartal, molia?

# 86
tdd71 Караджова кабинета и е в лекарска къща "Възраждане" на ул.Левски ама кой номер беше ще те излъжа. Пада се м/у Калоян и Дебелт.

# 87
 Добавям към белия списък д-р Динева, педиатър, а също и специалист детска кардиология.Кабинетът и е в Първа Поликлиника, на четвъртия етаж.Работи със Здравната каса.Препоръчвам я на всички, които търсят добър и съвестен лекар!

# 88
Към DARI_76!!!!!!!
Д-р Елена Гунчева. Работи в 421 блок, вход 5, на  първия етаж. Работно време:                                             понеделник, четвъртък и петък-първа смяна/ от 8,00 до 13,00/ вторник и  сряда -втора смяна/ от 14,00 до 19,00/женска консултация- понеделник от 16,00 до 18,00; детска консултация- вторник от 10,00 до 12,00  служебен телефон 056 85 22 44

# 89
     mimi mimi аз не съм от Бургас но  ти препоръчвам Д-р Мърмърова , много съм доволна от нея познавам я от 2-3год. някъде случайно попаднах на нея и останах много доволна. Тя ми следеше цялата бременност от самото начало. Когато отидох при нея може би бях в 1 седмица на ехографа не се виждаше още нищо но тя ме  гледа пипа много внимателно и каза че смята че съм бременна защото стените на матката ми били удебелени и след 1-2 седмици пак да отида да ми каже със сигурност.И наситена като отидох след това на ехографа се виждаше вече плода.Д-р Мърмърова е много внимателна, отговорна,добра просто няма такива  думи за да вие представя такава каквато е всъщност.Аз лично съм и много благодарна за всичко което направи за мен. Жалко че не ме израждаше тя.

Последна редакция: пн, 19 фев 2007, 22:10 от iorga

Общи условия

Активация на акаунт