Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 637 867
  • 2 588
  •   1
Отговори
# 765
Ако питаш за същата Димитрова, която има и кабинет в кооперацията до Макдоналдс, никак не я препоръчвам. За няколкото години, през които бях в пациентската и листа съм я видяла броени пъти, но все разочароващи. Ужасно и се свидят направленията, като последния път дори ми отказа такова за гинеколког - за бременност, защото било много рано(9-та гс) и до 12-та седмица касата нищо не поемала, тогава вече я смених. Иначе не пропуска да си поиска потребителска такса, дори когато ми даде прословутото направление ми взе две такси, тъй като ми направила и профилактичен преглед. Извинявам се, че не е по темата, но понеже стана въпрос и не можах да се сдържа.

# 766
  • В мечтите
А защо са я махнали Димитрова ?Тя беше дълги години завеждащ отделение. Лично аз съм с много добри впечатления от нея.
Назначили са друга .. не знам поради какви причини

# 767
  • В мечтите
завеждащ отделението след доктор димитрова  беше доктор стилиана томова-най-добрия доктор на света за мен и моето дете!СПАСИ ЖИВОТА НА ДЪЩЕРЯ МИ!НО ТЯ ЗАМИНА ДА СПЕЦИАЛИЗИРА В СОФИЯ И СЕ ОТКАЗА ОТ ПОСТА СИ,НА ЗАВЕЖДАЩ ОТДЕЛЕНИЕ!УНИКАЛНА Е ,КАТО СЕ ВЪРНЕ СЛЕД 3 ГОДИНИ ВИ Я ПРЕПОРЪЧВАМ С ДВЕ РЪЦЕ!
Стилиана Томова си е подала молба за напускане в МБАЛ-Бургас и няма да работи там

Последна редакция: ср, 29 апр 2009, 11:49 от Petru6

# 768
  • Бургас
завеждащ отделението след доктор димитрова  беше доктор стилиана томова-най-добрия доктор на света за мен и моето дете!СПАСИ ЖИВОТА НА ДЪЩЕРЯ МИ!НО ТЯ ЗАМИНА ДА СПЕЦИАЛИЗИРА В СОФИЯ И СЕ ОТКАЗА ОТ ПОСТА СИ,НА ЗАВЕЖДАЩ ОТДЕЛЕНИЕ!УНИКАЛНА Е ,КАТО СЕ ВЪРНЕ СЛЕД 3 ГОДИНИ ВИ Я ПРЕПОРЪЧВАМ С ДВЕ РЪЦЕ!
Стиляна Димитрова си е подала молба за напускане в МБАЛ-Бургас и няма да работи там
Стилиана Томова имаш впредвид, може би?  Rolling Eyes
Аз знам, че ще работи в новата болница Св.София във Ветрен.  Peace

# 769
 д-р Томова и аз знам че замина за София. Но е добра наистина. А д-р Калудов /лека й пръст/ накрая препоръчваше нея на пациентите си. Дано се върне наистина.

# 770
  • В мечтите
д-р Томова и аз знам че замина за София. Но е добра наистина. А д-р Калудов /лека й пръст/ накрая препоръчваше нея на пациентите си. Дано се върне наистина.
Знам че ще работи Др.Томова в София  Peace

# 771
И аз  съм  много доволна от др Томова,страхотен човек и специалист е ....срещнах се с нея когато миналата година родих малкия си син.....
И аз знам че е в София на специализация  Rolling Eyes

# 772
Ако питаш за същата Димитрова, която има и кабинет в кооперацията до Макдоналдс, никак не я препоръчвам. За няколкото години, през които бях в пациентската и листа съм я видяла броени пъти, но все разочароващи. Ужасно и се свидят направленията, като последния път дори ми отказа такова за гинеколког - за бременност, защото било много рано(9-та гс) и до 12-та седмица касата нищо не поемала, тогава вече я смених. Иначе не пропуска да си поиска потребителска такса, дори когато ми даде прословутото направление ми взе две такси, тъй като ми направила и профилактичен преглед. Извинявам се, че не е по темата, но понеже стана въпрос и не можах да се сдържа.

Това педиатърката от 1-ва п-ка ли е,да не стане грешка.Тъкмо мислех да прехвърля Габриела при нея,много ми я хвалеха.Сега пак съм в чуденка.Много ми хвалят Гавазова в Меден рудник.Има ли мнения сред пишещите?

# 773

Това педиатърката от 1-ва п-ка ли е,да не стане грешка.Тъкмо мислех да прехвърля Габриела при нея,много ми я хвалеха.Сега пак съм в чуденка.Много ми хвалят Гавазова в Меден рудник.Има ли мнения сред пишещите?
Педиатърката в първа поликлиника е Таня Димитрова, а тази Димитрова за която пише момичето е семеен лекар и кабинета и е в кооперацията до Макдоналдс , две съвсем различни лекарки са. Малкия е записан при Таня Димитрова, засега съм доволна, когато и да и звънна си вдига телефона, помолих я веднъж дойде до в къщи, но засега само това са ми впечатленията от нея

# 774
Ах, аз знам че името на д-р Димитрова,която беше завеждащ отделение  е Маргарита Димитрова. Да не говорим за различни хора? newsm78

# 775
Ах, аз знам че името на д-р Димитрова,която беше завеждащ отделение  е Маргарита Димитрова. Да не говорим за различни хора? newsm78
да така е, тя е Маргарита Димиторва, в първа има също така Таня Димитрова, и тя е педиатър и още една която обаче аз доколкото знам, не е педиатър - тя има кабинет до Макдоналдс.

# 776
Точно така, наистина не говорех за педиатърката

# 777
На мен явно ми е препоръчана Таня Димитрова... Ако и друг има впечатления от нея- моля да пише!

# 778
  • Бургас
aз съм доволна от д-р Маргарита Димитрова, от д-р Томова, от д-р Благинова,от д-р Ангелова, от д-р Праматарова (донякъде,защото е добър диагностик,но е груба като човек и ми е трудно да говоря с нея,ако се наложи обаче става).

# 779
На мен явно ми е препоръчана Таня Димитрова... Ако и друг има впечатления от нея- моля да пише!
само още нещо да ти кажа, при нея има записани много пациенти и пред кабинета и винаги има много хора

Общи условия

Активация на акаунт