Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 626 562
  • 2 585
  •   1
Отговори
# 855
  • Бургас
Поклон пред светлата Ви памет!

# 856
  • Бургас
поклон пред светлата ви памет ,д-р Калудова!
и най-добрите думи на света трудно ще опишат колко прекрасен човек и голям професионалист загубихме всички!

# 857
ЗАВИНАГИ В СЪРЦАТА!!!ПОКЛОН!!!

# 858
Извинявам се за спама, но да кажа ,ча носно-гърлен секрет взимат само в окръжна и във военна болница Peace

# 859
   Извинявай, че те подведох  Embarassed

# 860
  • Бургас
На моя са му вземали в 3та поликлиника ,УНГ кабинет ,а изследванията сме ги давали до 3та поликлиника в лабораторията на д-р Гогов  Peace

# 861
По принцип носно- гърлен секрет трябва да се вземе от специалист оториноларинголог, а не в лабораторията. В лабораторията само го изследват! Казвам го, защото сина ми докато навърши годинката, всеки месец му назначаваха изследване на носно - гърлен секрет, НО докато не му беше взет от специалист, не изолираха нищо. Тогава д- р Маличева ми каза, че в лабораториите не бъркат достатъчно надълбоко, където е  огнището, и по тази причина не могат да изолират нищо.  Peace

# 862
Мъжа ми днес отишъл за секрет от гърлото, но съм почти сигурна, че няма да изолират нищо, защото ще е секрет от езика.
И само да добавя, че д-р Ковачева вторник и четвъртък работи със Здравната каза Peace

# 863
д-р Лазарова. Жена ми роди наскоро при нея и е много доволна

# 864
д-р Лазарова. Жена ми роди наскоро при нея и е много доволна

Това е списък на детски лекари.
 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=390948.0;topicseen ето тема за гинеколози  Peace

# 865
  Та да се върнем на темата.Бихте ли ми препоръчали детски лекар за личен на децата.Искам да сменям нашата,че вече непоносимостта и от двете страни е взаимна.Живея в центъра,но съм мобилна и няма проблем къде ще бъде кабинета(само да не е в 1ва поликлиника,че и нашата е там,а не искам да се срещаме).

# 866
Малката като беше на 4м. я преместих от Трета при Д-р Караджова  Peace
Доволна съм  Hug Кабинетът й е в лекарска къща Възраждане на ул.Левски

Имам й телефона, ако решиш свиркай  Peace

# 867
  • В мечтите
Та да се върнем на темата.Бихте ли ми препоръчали детски лекар за личен на децата.Искам да сменям нашата,че вече непоносимостта и от двете страни е взаимна.Живея в центъра,но съм мобилна и няма проблем къде ще бъде кабинета(само да не е в 1ва поликлиника,че и нашата е там,а не искам да се срещаме).
Аз съм записана при Мигарова в Славейков бл.55 и съм доволна ,добър човек  и лекар е.

# 868
  • UK
 И двамата Мигарови са страхотни Simple Smile с д-р Мигаров работя и знам колко е внимателен с децата. Същото съм чувала и за съпругата му д-р Миглена Мигарова  Peace

# 869
Аз съм записана при Мигарова в Славейков бл.55 и съм доволна ,добър човек  и лекар е.

А тази лекарка дали може да стане лична на цялото семейство?

Общи условия

Активация на акаунт