Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 637 965
  • 2 588
  •   1
Отговори
# 975
  • Ах, морето
Мерси за отговора, Гале, но не ми се искаше пак в Трета, поради изброените причини. В краен случай пак там ще сме , ама търсех и други варианти.  Peace

# 976
  • Бургас
Момичета,извинявам се за спама,но не можах да открия темата за детските градини.Ще пускам на дъщеря ми изследвания за детска градина,кое се поема от здравната каса,защото според джи пи то,всичко се заплаща.
Здравей!Джипито ми даде направление за всичкси изследнвания!

# 977
Момичета,извинявам се за спама,но не можах да открия темата за детските градини.Ще пускам на дъщеря ми изследвания за детска градина,кое се поема от здравната каса,защото според джи пи то,всичко се заплаща.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=377277.0;topicseen Peace

# 978
  • България
Може ли някои да ми каже в кои дни преглежда д-р Праматарова в частния си кабинет.
Предварително благодаря.  bouquet

# 979
последно преглеждаше в понеделник, сряда  ипетък. Звънни й на телефона и питай.

# 980
  • Burgas
Д-р Коларова знаете ли къде има частен кабинет и ако може телефон да и звънна.
Благодаря предварително!

# 981
Д-р Коларова е всеки ден до обяд в отделението-Неонатология.Има договор и дава часове в''Николай Чудотворец''в първа пол.Тел.0888314322 В момента е в отпуск.Май че от 24.08 ще си е Бургас.

# 982
  • Burgas
Благодаря за отговора Peace
След като д-р Коларова е в отпуск ще отида при д-р Димитрова Peace

# 983
  • Бургас
Благодаря за отговора Peace
След като д-р Коларова е в отпуск ще отида при д-р Димитрова Peace
Току що говорих с Д-р Коларова!Съветвам те ако е нещо спешно да й се обадиш,ако е в града мисля,че няма да ти откаже да се срещнете.

# 984
Jujka е права ,обади и се със сигурност няма да ти откаже Peace

# 985
Извинявам се за недоглеждането и объркването но се надявам,че ме разбрахте.

# 986
Здравейте момичета! Някоя от вас, може ли да ми даде, координати на д-р Вълков-хомеопат?

# 987
Момичета,спешно ми се налага да сменя педиатъра на дъщеря ми.Моля за препоръка за педиатър или общопрактикуващ,за предпочитане в Славейков,но не ми е проблем и в друга клиника,стига да не е в М.Рудник.Изискванията ми са да не й се свидят направляния,защото в момента се занимаваме с жалби и губим излишно време.Благодаря предварително!

# 988
А може ли сега да я смениш, нали личен лекар се сменя само юни и декември.
Иначе на въпроса ти, аз препоръчвам д-р Таня Димитрова, работи в Първа поликлиника

# 989
Мога да я сменя,въз основа на жалба,затова ми е толкова спешно,защото трябва да я прехвърля към друг.За Т.Димитрова знам,но там е голям наплива и много се чака.Аз я водя на частно и без друго.Някой да ми препоръча в Славейков?

Общи условия

Активация на акаунт