Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 638 260
  • 2 590
  •   1
Отговори
# 915
  Искам да попитам какви документи трябва да нося,когато сменям личната на децата.Разбрах нещо за имунизационен паспорт.Всички ваксини са вписани в картоните им newsm78

# 916
Момичета, моля ви да ме насочите към добър дерматолог.

Последна редакция: вт, 23 юни 2009, 09:32 от Asya_

# 917

Препоръчвам д-р Паздерова - в кожния диспансер беше, предполагам , че още приема и там /има и частен кабинет/. При моя проблем реагира много бързо и точно, много съм доволна от нея. Преди това попаднах на една некадърница в транспортна, ужас беше.

# 918
  • Бургас
Аз съм изключително доволна от д-р Йотова в Кожния диспансер. Ето ти координати, ако си заинтересувана:
служ. 056/816 350; GSM: 0878/832 309.
Но е по-добре да си уговорите предварително час, за да не чакаш много!!!

...... Преди това попаднах на една некадърница в транспортна, ужас беше.
Некадърницата да не е д-р Колева, че аз съм започнала едно лечение при нея, ако трябва да се ориентирам към др. лекар поне за второ мнение. newsm78

# 919
Препоръчвам д-р Паздерова - в кожния диспансер беше, предполагам , че още приема и там /има и частен кабинет/. При моя проблем реагира много бързо и точно, много съм доволна от нея. Преди това попаднах на една некадърница в транспортна, ужас беше.
И аз препоръчвам д-р Паздерова, но тя лятно време изобщо не е в Бургас, а във Влас. Иначе да все още си е в кожния диспансер, но я търсете след края на септември

# 920

Некадърницата да не е д-р Колева, че аз съм започнала едно лечение при нея, ако трябва да се ориентирам към др. лекар поне за второ мнение.  newsm78
Май  Колева беше, аз бих си направила консултация с друг, не стига че си отидох на платен преглед, ами и гледа , гледа ми крака и ми вика ми май е еди кво си, да пробваме с еди какво си да го лекуваме, аз я въпросвах, а тя ми мънкаше и нищо не ми обясни, чак не ми се пише, че се ядосвам.  ooooh!
А при д-р Паздерова отидох след 2-3 дни, обърна ми внимание, погледна и ми постави точна диагноза , обясни ми, изписа ми друго лечение и се оправих. Много интелигентна и компетентна, със страхотно впечатление съм от нея и като човек, има някакво обаятелно излъчване.
Наистина лятото стана това и не беше в Бургас, но се прибираше към Бургас и направихме прегледа. Успех на всички с кожните проблеми, да преминават бързо!

# 921
  • Бургас
и аз съм "ЗА" д-р Йотова. Peace

# 922
Момичета, препоръчайте ми добър детски стоматолог PeaceРеших профилактично  да заведа сина ми-4.5г-но тъй като ще е за първи път и ми трябва търпелив и внимателен специалист-то всички би трябвало да са такива но...

# 923
D_e_s_i_t_o моя син има проблем с едно зъбче, реших да попитам моята стоматоложка и тя се нае да го лекува. Невероятно внимателна и мила жена. Детето е на 4 и половина, вече 2 пъти ходим и съм много доволна. Милена Ябълкова се казва, кабинета й е в зелената кооперация до Макдрайв  Peace

# 924
Аз съм изключително доволна от д-р Йотова в Кожния диспансер.

И аз останах изключително доволна от нея.
Реши проблема ни с обрив на ръчичката за 2-3 дена. Преди това, този обрив беше неправилно лекуван в продължение на месец и беше ужасна гледката.

Благодаря ви момичета Hug

Биляна *, както беше предположила д-р Паздерова лятото действително е в Несебър, а не в Кожния, та не успях да заведа детето при нея. Благодаря ти за отзивчивостта Hug

# 925
Моля, радвам се че всичко е минало успешно и бързо!  Hug

# 926
D_e_s_i_t_o моя син има проблем с едно зъбче, реших да попитам моята стоматоложка и тя се нае да го лекува. Невероятно внимателна и мила жена. Детето е на 4 и половина, вече 2 пъти ходим и съм много доволна. Милена Ябълкова се казва, кабинета й е в зелената кооперация до Макдрайв  Peace
Благодаря-тъкмо ми е близко  bouquet

# 927
  • Burgas, Bulgaria
абе да питам -детски кардиолог да работи с каса нямаме нали  newsm78
малкото се оплаква 4е го болят гърдите а нали сме с малко проблем4е от София казаха кардиолог

# 928
абе да питам -детски кардиолог да работи с каса нямаме нали  newsm78
малкото се оплаква 4е го болят гърдите а нали сме с малко проблем4е от София казаха кардиолог
  Миме,моята дъщеря е с коригиран сърдечен проблем.Ние ходим при д-р Ралева,но тя не работи с касата.В медицински център"Зорница"(до Окръжна болница) работи д-р Каспарян.За нея не съм съвсем сигурна.И д-р Каракашева-това са детските кардиолози в Бургас.Доста малко за съжаление.

# 929
  • Burgas, Bulgaria
ами от 3-та градска казаха Динева и Ралева аз 4естно казано не съм о4арована от едната а и с каса не ранотят и двете май.Виж за другите сега 4увам щв проверя.В София ми взеха 160лв.само за едно изследване.Що да не ползвам касата за тези неща  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт