Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 627 837
  • 2 585
  •   1
Отговори
# 1 245
  • Бургас
УНГ- д-р Аврамов и д-р Ламбов.аз съм водила сина ми само при д-р Аврамов,но съм чувала добри отзиви и за двамата.все пак,нали занеш,колкото хора,толкова и мнения.
дерматолог- д-р Йотова,но зависи за какво става въпрос,ако е нещо по-сериозно- по-добре в София или Варна.

# 1 246
На предната страница има коментари за кожни.

# 1 247
За УНГ и аз съм за д-р Аврамов и д-р Ламбов.Преди години те ми махнаха сливиците и съм много доволна, за операции по принцип работят в екип.Иначе кабинета им е в поликлиниката срещу хотел Космос, поне преди единият беше 1ва смяна, другият 2ра.Скоро ходих там при друг лекар, но пред техният кабинет пак си имаше голяма опашка.
За кожен, нз за кой път в темата ще кажа, доволна съм от д-р Йотова, кабинета й е в 3та поликлина.
Имам и телефоните на лекарите, но сега не мога да ги видя, защото малката спинка.Ако ти трябват пиши на лични.

# 1 248
Мерси голямо момичета,виноват че не погледнах предните страници-признавам си Embarassed,
лека  вечер и пак благодаря  bouquet

# 1 249
То не е и нужно а ги гледаш. 80 и няколко страници са все пак. Просто знам, че там е обсъждано защото четох за това.

# 1 250
А за лекар УНГ на мен ми препоръчаха доктор Иванчева от транспорнта болница.

# 1 251
  • Бургас
УНГ лекар д-р Радославова (4 поликлиника)водила съм малката при нея много съм доволна! Peace

# 1 252
Д-р Радославова дава часове и в МЦ"Св.Н.Чудотворец"/отскоро/.Има опит с деца и е добър специалист.Добър избор!

# 1 253
  • На брега на морето
Момичета здравейте, да ви попитам нуждая се от наистина добър детски офталмолог, малкия има вътрешен ечемик на оченцето сега се появи и второ топченце на клепача въпреки изписаните ни три вида капки Tired, благодаря ви предварително

# 1 254
Момичета здравейте, да ви попитам нуждая се от наистина добър детски офталмолог, малкия има вътрешен ечемик на оченцето сега се появи и второ топченце на клепача въпреки изписаните ни три вида капки Tired, благодаря ви предварително
д-р Кузнецов, ул.Рилска 39, тел 824117, 0888684897

# 1 255
  • На брега на морето
Nefertity, благодаря много за бързия отговор, а дали случайно имате инфо работи ли по здравната каса, и дълго ли се чака за час  Embarassed

# 1 256
Работи по здравна каса. Чакахме да ни приеме 2 дни.

# 1 257
Работи по здравна каса. Чакахме да ни приеме 2 дни.
Трябва да кажеш, че става въпрос за дете, иначе по-трудно може да вземеш час по ЗК. Другия вариант е д-р Хрелева, мисля че работи в Оксикома.

# 1 258
А да, трябва да кажеш че е за дете и въпреки всичко не се знае кога ще има час. Ние имахме късмет, а иначе нашата педиатърка ни каза първо да си запазим час и после ще ни даде направление, че може и повече от месец да мине преди да ни приеме.

# 1 259
  • На брега на морето
Ох момичета благодаря много за отзивчивостта   bouquet, днес започнахме физиотерапия / нагревки на окото 10 сеанса и утре ще звъня на Кузнецов да си запазя час и след това ще взема направление от педиатърката ни

Общи условия

Активация на акаунт