Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 627 060
  • 2 585
  •   1
Отговори
# 1 980
  • Burgas, Bulgaria
 А може ли телефона и ?-много съм ти благодарна за информацията , ако искаш пиши ми на лични номера.

# 1 981
Да ето:
0889317278
може да потрябва и на друг.
Бързо оздравяване.

# 1 982
  • До морето :)
Здравейте! Някой може ли да ми каже добър очен лекар, който да работи и с деца? Малката нещо си присвива очичките и не знам това някой нов номер ли е или я болят. Благодаря ви!

# 1 983
  • Бургас
Здравейте! Някой може ли да ми каже добър очен лекар, който да работи и с деца? Малката нещо си присвива очичките и не знам това някой нов номер ли е или я болят. Благодаря ви!

Д-р Кузнецов - детски офталмолог.

Лошото е, че много се чака за час. Запазват се часове месец поне по-рано.

# 1 984
Може ли координати някакви? А д-р Балинезова (не знам дали точно така се пише) дали работи с деца?

# 1 985
# 1 986
Благодаря Simple Smile

# 1 987
Здравейте, понеже виждам че и други имате проблем със съботите и неделите. Ние като ми се наложи отидохме в клиника Маджуров. ТАм попаднахме на д-р Илиева (която вече си избрахме за наш падиатър). Чакахме около 20 мин, прегледа беше 25 лв. Между другото въпросната д-р Илиева май няма ден в който да не работи.

В болницата на д-р Маджуров вече работи и един от най добрите специалисти в страната по УНГ д-р Евгений Генчев.До колкото разбрах работят със здравна каса.

# 1 988
  • Burgas, Bulgaria
на племенника ми ще му вадят сливиците - този д-р Генчев . Етърва ми казва ,че доктора е адски внимателен и много обяснява .Работят с касата, а операцията ще им струва 100лв.

# 1 989
Здравейте, някой да е чувал нещо за д-р Дарина Кирилова, в Меден рудник и е кабинета? Ето линк: http://burgaska-jena.com/?bn=4&act=news&nid=557
Извинявам се, ако вече е ставало въпрос за нея из темите!

# 1 990
  • Бургас
Здравейте, някой да е чувал нещо за д-р Дарина Кирилова, в Меден рудник и е кабинета? Ето линк: http://burgaska-jena.com/?bn=4&act=news&nid=557
Извинявам се, ако вече е ставало въпрос за нея из темите!
Аз живея в М.Рудник, но не съм я чувала, определно прочетох интересни неща в статията. Ако намериш коментари или мнения, сподели ги с мен (може и на лични).  Rolling Eyes

# 1 991
Какво знаете за д-р Денков, ортопед? Днес се наложи да водя малката в Спешното и той беше на смяна. Имах чувството, че с магия ѝ оправи ръчичката. Дали работи със ЗК и с деца?
Една позната ходи при д-р Христов, че детенцето ѝ имаше проблеми с ходенето и въобще не остана доволна. Той им казал, че трябва операция. Втория специалист ги успокоил, че за сега не е наложащо, да опитват с масажи и т.н. Сега детето няма проблеми с ходенето.  newsm78

# 1 992
Цитат
Какво знаете за д-р Денков, ортопед? Днес се наложи да водя малката в Спешното и той беше на смяна. Имах чувството, че с магия ѝ оправи ръчичката. Дали работи със ЗК и с деца?
Една позната ходи при д-р Христов, че детенцето ѝ имаше проблеми с ходенето и въобще не остана доволна. Той им казал, че трябва операция. Втория специалист ги успокоил, че за сега не е наложащо, да опитват с масажи и т.н. Сега детето няма проблеми с ходенето.  newsm78
Лече-Буболече ,ние ходим при Д-р Колев в Света София и съм много доволна  Peace

# 1 993
  • Пловдив
Д-р Камелия Илиева, педиатър - преглежда в болницата на Маджуров и в клиниката срещу Космос.Изключително позитивна и приятна дама, внимателна и предразполагаща.Не е любителка на принципа " да изпишем АБ за всеки случай", очарована съм.

# 1 994
Цитат
Какво знаете за д-р Денков, ортопед?
,не съм го чувала,но от Христов и аз не останах доволна...
Цитат
ние ходим при Д-р Колев в Света София и съм много доволна
Една приятелка ходи при него два пъти и също беше много доволна,сега съм решила ако ми се наложи да отида при него.(имаме проблем с едното краче,който Христов" забеляза" мнооого късно,след като аз му го казах)

Общи условия

Активация на акаунт