Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 626 789
  • 2 585
  •   1
Отговори
# 2 070
  • Burgas, Bulgaria
извинете за спама
Лечо ,какво ти е мъ кака , що така сваляш гащите  newsm47

# 2 071
  • До морето :)
извинете за спама
Лечо ,какво ти е мъ кака , що така сваляш гащите  newsm47

Ауууу, каква си, веднага, че ги свалям. Не ти дойде на акъла, че ги вдигам.  Joy
Иначе ми е едно сексуалноооооооооооооооо  #Crazy

# 2 072
Аз пък съм изненадана от положителните отзиви за Хрусанова...

На същото мнение съм за нея.И не си държи на мнението, което за мен = не е сигурна в себе си...

Не я знам що за специалист е, но мен ме разрева като родих. Минаваше сутрешна визитация, трябваше да каже дали да ни изпишат. Не забеляза, че синът ми е жълт! а той като се разплака стана ярко оранжев като портокал. Аз ѝ казах. После реакцията ѝ беше отвратителна, както и да е ... дано се е научила

Аз лично не мога да се доверя на друг лекар. Василева си познава детето, знае кое му е слабото място и кое как ще му повлияе.

Според мен това е много, много важно, лекарят да "познава" добре детето.

# 2 073
Маврова е пулмолог, така ли? Като Стоичкова? Може ли телефон и къде и е кабинета? Praynig

# 2 074
  • Burgas, Bulgaria
Марова не е пулмолог , педиатър е ,но с много чуващо ухо и поне при нас не е бъркала диагноза никога  Peace

# 2 075
  • Пловдив
Аз пък съм изненадана от положителните отзиви за Хрусанова...

На същото мнение съм за нея.И не си държи на мнението, което за мен = не е сигурна в себе си...

Не я знам що за специалист е, но мен ме разрева като родих. Минаваше сутрешна визитация, трябваше да каже дали да ни изпишат. Не забеляза, че синът ми е жълт! а той като се разплака стана ярко оранжев като портокал. Аз ѝ казах. После реакцията ѝ беше отвратителна, както и да е ... дано се е научила

Специалистът е мъжът и определено, затова и тя все още практикува..

# 2 076
Мамчета, търся номер на д-р ЗГурова. Може ли някой да помогне?

# 2 077
  • Пловдив

Д-р Згурова си дава номера лично и не знам доколко е редно да се разпространява из форума.Нали знаеш, че не е джи пи и прегледите и не минават по касата?

# 2 078

Д-р Згурова си дава номера лично и не знам доколко е редно да се разпространява из форума.Нали знаеш, че не е джи пи и прегледите и не минават по касата?
Е защо да не е редно. Не и ли трябват нови пациенти? Щом и се търси номера, значи хората я уважават и търсят.  Peace

# 2 079
  • Пловдив

Е защо да не е редно. Не и ли трябват нови пациенти? Щом и се търси номера, значи хората я уважават и търсят.  Peace

Защото номерът и е личен, не се плаща от ЗК, а и както казах тя не записва пациенти.Главен лекар е на Девата, там прегледите са платени.Иначе си е за уважение, спор няма.
Може да се пробва на регистратурата да се звънне, ако имат такава практика  - ще го дадат номера.

# 2 080
  • в джунглата
0888700619, това беше номера на Згурова преди няколко години и го раздаваше на всеки. Сега може и да и е пораснала работата и да не го дава незнам, но пък е лекар и професията и е хуманна и социално ориентирана не мисля че трябва толкова да се крие. Аз лично имам един контакт с нея и останах изумена от количеството ненужни лекарства които изписва за да се презастрахова, но пък познавам хора които това не им пречи и са много доволни от нея  Grinning

# 2 081
Не знаех..мислех да запиша бебето при нея като педиатър, явно не съм достатъчно запозната...Не живея в Бургас ии въпреки това..

# 2 082
Аз лично имам един контакт с нея и останах изумена от количеството ненужни лекарства които изписва за да се презастрахова,
това е и моето мнение.

# 2 083
Аз лично имам един контакт с нея и останах изумена от количеството ненужни лекарства които изписва за да се презастрахова,
това е и моето мнение.
При нас изписа много, с цел да избегне АБ. Но не помня вече дали го избегнахме.

# 2 084
  • Пловдив
Не знаех..мислех да запиша бебето при нея като педиатър, явно не съм достатъчно запозната...Не живея в Бургас ии въпреки това..

Няма как да бъде записано при нея, вече обясних защо.Ако държиш на нея и имаш възможност, запиши го все пак при някой, а си го води при нея в Девата на консултации и прегледи.Аз практикувах така почти 3 години.

Общи условия

Активация на акаунт