Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 626 610
  • 2 585
  •   1
Отговори
# 2 100
 И с деца работи, да. Аз съм с добри впечатления от нея, макар и отдавнашни  Peace

# 2 101
Здравейте! Не успях да намеря тема за личен лекар в Бургас, затова пиша тук. Търся си такъв в Меден рудник или в центъра - да дава направления и да приема пациенти , защото пробвах на две места , но ми отказаха .

# 2 102
и аз ще споделя - много съм доволна от д-р Виделина Василева, кабинетът й е в ДКЦ 2, д-р Маврова също е добра, кабинетът й е в "Славейков" и най-хубавото е, че работи и през почивните дни, като приема пациенти в дома си - 0897200051.
Признавам си обаче, че  (за щастие) от доста време не съм ги посещавала и не съм сигурна колко е актуален тел. на д-р Маврова  Simple Smile

# 2 103
Здравейте! Не успях да намеря тема за личен лекар в Бургас, затова пиша тук. Търся си такъв в Меден рудник или в центъра - да дава направления и да приема пациенти , защото пробвах на две места , но ми отказаха .
Провери в Транспортна болница, моята лична лекарка е там и съм доволна, засега не ми е отказвала направление - д-р Желязкова, в "Меден рудник" трудно ще намериш (поне така съм чувала от приятели)

# 2 104
  • До морето :)
Аз скоро се изненадах, че др Василева е на 60 г. Дали ще се пенсионира скоро, че много си я обичам и не знам какво ще правя без нея. Да е жива и здрава жената и все така да продължава да помага.

# 2 105
tanita-81 благодаря за инфото. Ще отида другата седмица да питам.

# 2 106
Можете ли да ми кажете детски дерматолог в Бургас?
Предварително благодаря!

# 2 107
  • Burgas, Bulgaria
д-р Йотова

# 2 108
Аз скоро се изненадах, че др Василева е на 60 г. Дали ще се пенсионира скоро, че много си я обичам и не знам какво ще правя без нея. Да е жива и здрава жената и все така да продължава да помага.
Shocked не бих и дала толкова,младолика е..
Да ни е жива и здрава др.Василева ,още дъълги години да ни лекува дечицата,много си я харесвам и каката водех при нея и сега с малката,много съм доволна Hug

# 2 109
Мамчета, може ли да ми препоръчате някой който разчита качествено кръвна картина?
Става въпрос за дете!
Благодаря!

# 2 110
Мамчета, може ли да ми препоръчате някой който разчита качествено кръвна картина?
Става въпрос за дете!
Благодаря!

Аз също се интересувам

# 2 111
  • Burgas, Bulgaria
д-р Рибов е хематолог , не знам обаче за какво става дума , то уж и педиатрите би трябвало да разчитат ....

# 2 112
  • Бургас
Най-добре-педиатър-или-неонатолого,ако-е-за-много-малко-дете.
Обаждала-съм-се-на-моя-приятелка-лекар,но-тя-винаги-ме-предупреждава,че-при-децата-картината-е-различна,често-даже-не-се-покрива-с-реерентните-стойности-и-тя-самата-ми-препоръчва-детски-лекар.

# 2 113
Мадам Тиква,благодаря!

# 2 114
Здр. моля препоръчайте ми добър ортодонт за дете на 8г. за поставяне на шини (скоби).

Общи условия

Активация на акаунт