Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 626 636
  • 2 585
  •   1
Отговори
# 2 115
  • Бургас
Здр. моля препоръчайте ми добър ортодонт за дете на 8г. за поставяне на шини (скоби).

Moга само да НЕ ти препоръчам д-р Милина - добър специалист е, обаче много през просото кара нещата вече и освен да си прибере парите в джоба за друго не ѝ пука ... много разочарована останах от нея.

Сега търся друг добър специалист в областта и аз.

# 2 116
  • у дома
След дълго обмисляне и чудене, събиране на мнения и разговори се спряхме на д-р Обрешкова. Дъщеря ми е на 8 г. - проблема е сериозен и започваме да носим апартче. До сега съм доволна, дано и по-нататък да е така...Основанията ми бяха - единствен сертифициран ортодонт, с много дълга практика и се намира в Бургас. Имам телефона и на д-р Ирена Хасара, която идва в Бургас веднъж мечесчно, но това не беше вариант за мен, ако някой го иска на лични го давам.

# 2 117
Да попитам актуални ли са телефоните на д-р Йотова в нета?Че намирам инфо от 2007г.-2008г.?Ако някой може да го сподели,ще бъда благодарна.А дали работи с предварително записан час или отиваме и чакаме?

# 2 118
Благодаря Ви, момичета аз също чух хубави мнения за д-р Обрешкова.Тази седмица записах час Peace

# 2 119
Здравейте момичета,

Моля ви за съдействие - знам, че преди да родя трябва да съм се уговорила с педиатър, който да следи бебето.
От скоро съм в града, тук ще раждам и ми е важно ако имате някаква информация да ми препоръчате добър педиатър или такъв, от който не сте доволни за да го избягвам и аз.

Благодаря ви!  Peace

# 2 120
  • вкъщи
Момичета трябва ми наистина добър детски лекар или пулмолог.Ходихме при Маврова,личната,една възрастна лекарка .Всеки казва различно.Двама рентгенолози гледаха снимката и казаха,че няма нищо,всичко идва от ларинкса,има ларинготрахеит.Маврова каза вдясно лека пневмония,личната ,на която вярвам много,каза категорично няма пневмония ,дори бронхит.Третата лекарка каза,има някакъв бронхит на снимката,но може и ако преди е имал,да е оттогава.На кого да вярвам?Днес ще гледам да се свържа с Трошанова,дали ще се съгласи да прегледа дете?
Вече седмица детето пие антибиотик,противоалергични,но си кашля,особено като се разтича кашля нон стоп.През нощта изобщо не кашля.В чудо се видях,не знам къде да го водя и на кого да вярвам.Изключително съм объркана.

# 2 121
  • Burgas, Bulgaria
Трошанова мисля ,че няма да ти откаже , аз като ходих за себе си ,имаше 2-3 деца да чакат за нея - и да пишеш какво е станало , успех

# 2 122
  • вкъщи
Ти доволна ли си от нея?Адекватно ли те лекува,помогна ли ти?Внимателна ли е?

# 2 123
  • у дома
Д-р Радева, която е завеждащ детското отделение на клиниката на Маджуров е пулмолог и то, много добър, ако искаш да ти пусна на лични телефона?

# 2 124
  • Burgas, Bulgaria
ами аз отидох със съмнение за пневмония , преслуша ме и каза ,че нямам показания за това и ме прати на дихателен тест ,който го потвърди - оказа се спастичен бронхит ,който е ужасно нещо , както и да е , предписа ми лекарства и се оправих .... тя е много добър лекар и мноооого опит и ако някой ще разчита снимка и умее това би трябвало да са  като цяло лекарите в Белодробната болница - а не ти ли казаха да пуснете изследвания ,ако е някаква пневмония ,няма ли да има завишена я утайка я CRP , моята Галина като лежахме по Нова Година в болницата -3-мата лекари които я гледаха се усъмниха за пневмония ,казаха ,че има данни , но на снимката не показа , на изследванията също ,бяхме с бронхеолит ,който почти не беше дал отклонения и резултатите с малки изключения ,но на фона на ужасното и видимо състояние и посинялата и уста ,тези резултати бяха нищо...

# 2 125
  • у дома
Ииии пак бързам, подкрепям мадам тиква, д-р Трошанова, също е много добра, обаче, тя не е ли за големи  newsm78

# 2 126
 Аз съм водила сина ми при Трошанова, когато беше на малко повече от година. Няма да откаже да прегледа дете  Peace
  Видях, че се споменава и името на д-р Радева. Съвсем скорошни и добри впечатления имам и от нея

Не знам дали тук е мястото, но се сетих да попитам - има ли ограничения в броя направления за педиатър?

# 2 127
  • в джунглата
Няма ограничение в броя направления за педиатър.

# 2 128
И аз съм за Трошанова, особено щом имате снимка.

# 2 129
  • вкъщи
Благодаря ви за отзивите момичета!Бяхме при Трошанова,каза,че гърдите са чисти.Изписа Бронхолитин и Геломиртол.
Дано ни помогнат ,че направо ми побеля косата.

Общи условия

Активация на акаунт