Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 626 573
  • 2 585
  •   1
Отговори
# 2 130
Секрет от гърлото взиман ли му е?

# 2 131
Няма ограничение в броя направления за педиатър.

Благодаря   bouquet

# 2 132
Мнения за Мария Янева от 3-та поликлиника, момичета?

# 2 133
Какво точно те интересува за др Янева? За детски консултации или за лечение? Аз имам лични впечатления,самата лекарка е много човечна и отзивчива,но дори и за бистри сополи ни е изписвала АБ,след неин преглед веднага водих детето си при друг лекар и винаги спестявах АБ,дори и от детските консултации не бях доволна и заради самата поликлиника. Не знам дали са се променили нещата. Пък има и друго-ако чакаш за направление,за бележка и нещо друго-чакаш с още доооста хора-деца,възрастни,тогава задължително търсех на кой да оставя детето да не стои с мен там. Сега вече сме при друг личен лекар.о,забравих и мъката с детската количка да отидеш на консултация.

# 2 134
Препоръчай ми удобен/добър лекар в района ако можеш /Лазур/Братя Миладинови/ЦГЧ, но не Възраждане/.

# 2 135
Нека се включат другите момичета с предложения,защото аз преместих детето си при личен лекар във Възраждане.

# 2 136
Препоръчай ми удобен/добър лекар в района ако можеш /Лазур/Братя Миладинови/ЦГЧ, но не Възраждане/.

Аз бих ти препоръчала д-р Виделина Василева в 3-та поликлиника. Двете ми деца са при нея и въпреки, че от 3 години живея в "Меден рудник", не я смених. Много съм доволна, защото първо гледа да мине лечението с хомеопатични и по-леки лекарства, а антибиотик изписва само при поддържане на температура.
Не знам обаче как става записването при нея, защото децата са записани при д-р Жечева в същата поликлиника, която е Джи Пи. Тя ги пренасочва при Василева, която не е Джи Пи (явно двете си имат някакви сключени договорни отношения и децата, които са записани при Жечева - тя ги пренасочва към Василева)

# 2 137
Момичета, препоръчайте ми педиатър, по възможност да е в близост до Славейков.
Благодаря!!

# 2 138
Аз съм записала сина ми при д-р Нончева. Кабинета и е в Зорница до голямата болница. И аз съм от Славейков и се стига бързо. За сега съм доволна от нея. Ако се интересуваш ми пиши, ще ти дам точни данни Simple Smile А в Славейков д-р Маврова също е много добра

# 2 139
Василева/Янева проблемът с качването на стълбите с количка си остава, за съжаление... тя поне има ли някаква диплома за хомеопат или я кара на проба > грешка > антибиотик?

# 2 140
Какво точно те интересува за др Янева? За детски консултации или за лечение? Аз имам лични впечатления,самата лекарка е много човечна и отзивчива,но дори и за бистри сополи ни е изписвала АБ,след неин преглед веднага водих детето си при друг лекар и винаги спестявах АБ,дори и от детските консултации не бях доволна и заради самата поликлиника. Не знам дали са се променили нещата. Пък има и друго-ако чакаш за направление,за бележка и нещо друго-чакаш с още доооста хора-деца,възрастни,тогава задължително търсех на кой да оставя детето да не стои с мен там. Сега вече сме при друг личен лекар.о,забравих и мъката с детската количка да отидеш на консултация.

много е вярно това-  много се измъчихме с това висене по час и половина пред кабинета...сега и аз искам да я сменям, така и така за лечение не я търся...

# 2 141
Василева/Янева проблемът с качването на стълбите с количка си остава, за съжаление... тя поне има ли някаква диплома за хомеопат или я кара на проба > грешка > антибиотик?

А защо не ползвате асансьора? Не веднъж съм хвалила тук др.Василева,от 9 години ходим само при нея Peace

# 2 142
А вярно ли е, че не дава GSM, за да не и се звъни събота и неделя и записването за нея става на регистратурата само?

# 2 143

А защо не ползвате асансьора? Не веднъж съм хвалила тук др.Василева,от 9 години ходим само при нея Peace
аз имах в предвид стълбите,които водят към детските консултации,не на етажа за преглед,а в мазето(или приземен етаж,не знам как се води).Сега не знам дали направиха подобрения,но преди, моята количка не успявах да я сваля,ако не я вдигнех,винаги виках някой с мен,и помагахме и на другите майки.Не знам да има асансьор за там. Но и от самите детски консултации аз лично не бях доволна.

# 2 144
  • Несебър,България
Честит празник! newsm51

Общи условия

Активация на акаунт