Бял списък на детски лекари в Бургас!

• 626 376
  • 2 585
  •   1
Отговори
# 2 250
  • До морето :)
Някой да знае д-р Виделина Василева от 3-та поликлиника кога ще е в отпуска?

Обади се на регистратура и попитай - там имат графиците за отпуск. Иначе обикновено излиза в отпуск август  Peace
Мерси, не се бях сетила да звънна на регистратурата.   bouquet Пък не ми се иска да я безпокоя за това жената по телефона, а началото на август влизам в деветия и ми се иска да знам кога ще е на линия.  Simple Smile

# 2 251
Някой да знае д-р Виделина Василева от 3-та поликлиника кога ще е в отпуска?

Обади се на регистратура и попитай - там имат графиците за отпуск. Иначе обикновено излиза в отпуск август  Peace
Мерси, не се бях сетила да звънна на регистратурата.   bouquet Пък не ми се иска да я безпокоя за това жената по телефона, а началото на август влизам в деветия и ми се иска да знам кога ще е на линия.  Simple Smile

Пиши като разбереш кога ще е в отпуск, за да не звъня и аз   Peace  Че винаги ходим да я видим, когато сме в Бургас. Следи малките от бебета.   
 Леко раждане и здраво бебче  Heart Eyes

# 2 252
Пиши като разбереш кога ще е в отпуск, за да не звъня и аз   Peace  Че винаги ходим да я видим, когато сме в Бургас. Следи малките от бебета.   
 Леко раждане и здраво бебче  Heart Eyes
От 5.08 до 1.09 е в отпуска. На 2.09 е на работа.

# 2 253
Някоя мама с мнение за д-р Сийка Караджова? Тя работи на Васил Левски 103.

# 2 254
  • Burgas, Bulgaria
аз - педиатър е на племенниците ми .... единия се разболя от диабет ,но за нея не беше проблем свалянето на 10кг, от 8годишно дете и го ИЗТЪРВА ... другия ..... хм .... не може да го излекува стана колко месеца ,сега е на кортекостероиди ,да пробвали .....не знам какво да мисля , сама си направи заключение ....

# 2 255
Какво ще кажете за Ася Ферадова? Някой знае ли нещо за нея? Добър специалист ли е?

# 2 256
аз - педиатър е на племенниците ми .... единия се разболя от диабет ,но за нея не беше проблем свалянето на 10кг, от 8годишно дете и го ИЗТЪРВА ... другия ..... хм .... не може да го излекува стана колко месеца ,сега е на кортекостероиди ,да пробвали .....не знам какво да мисля , сама си направи заключение ....
Shocked
Че колко килограма е било детето, че е свалило 10, без да й направи впечатление  Shocked
Вече незнам къде да търся педиатър  ooooh!

# 2 257
  • Burgas, Bulgaria
беше шишкав ... както и да е ....
Слушай , има много доволни от нея ,ако ти е на близо не се замисляй ,в крайна сметка ,по празниците когато най-вече боледуват малките се търсят частни педиатри.... за едната консултация .... не го мисли  Hug

# 2 258
Закон - разболяват се петък вечер.  hahaha

# 2 259
  • Burgas, Bulgaria
по Коледа ,по Великден ,преди годинката ,с ужас чакам следващия празник .....

# 2 260
Закон - разболяват се петък вечер.  hahaha
по Коледа ,по Великден ,преди годинката ,с ужас чакам следващия празник .....
Като гледам и моите колеги с деца се замислям за фактора: да вдига телефона по празници  Hug

# 2 261
  • Бургас
Някоя мама с мнение за д-р Сийка Караджова? Тя работи на Васил Левски 103.
И аз да си кажа - заобикалям я колкото се може по-отдалеч.  Whistling

Да вдига телефон, че и по празници - мхм   Thinking де го този доФтор, че и общо практикуващ.
От моя опит телефона си вдига единствено доктор Маврова. Че и иска всеки ден отчет да и давам, а като забравя - тя звъни.  Whistling

# 2 262
Сийка Караджова е позната на сестра ми. Бяха в Италия и сестра ми каза, че през цялото време е давала консултации по телефона. До тук добре, но и тя няма как да знае дали е добър лекър.

# 2 263
Ние сме при Сийка Караджова  Peace
Като цяло съм доволна с малки изключения.На мен специално в почивни дни не ми е отговаряла на обажданията по телефона,но лекарите от здравната къща,където работи и Караджова,имат сключен договор със Света София и там през почивните дни техни (на лекарите от лекарската къща) пациенти се преглеждат безплатно Peace
Винаги на консултации пита дали имам въпроси,а аз винаги съм с лист поне с 5-6 въпроса и жената ми отговаря на дълго и широко.Факт е обаче,че наши приятели твърдят,че много ги претупва,така че всички знаем-колкото пациенти,толкова и мнения за даден специалист  Peace

# 2 264
Благодаря на всичко за отговорите. Няма идеален доктор. вариантите ми на доктори се изчерпаха, а не ми остава много време. Всички са много претоварени. Това, че от Лекарската къща работят със Св. София е добре, защото ми е близко. Но докторката, която ми препоръчаха в Св. София не приемаше повече деца. Мерси за мненията  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт