непрекъснато виждам едни и същи числа

• 14 582
  • 32
  •   1
Отговори
# 15
Пусни си тото !
 Peace

# 16
Гледай филма "The Number 23".
Ще ти стане ясно за какво иде реч Simple Smile
Спри да търсиш числата, защото докато ги търсиш, винаги ще ги намираш - така казват математиците, а също съветват да се пазим от обсебване. Сега като се замисля на прима виста, родена съм на 29 число, адресът ми е номер 29, любимото ми число е 9, в момента имам 29 лв. в портфейла ми ( Shocked ). Ето, и аз почнах да се обсебвам...

Гледай го, да!!!
Страхотна роля на Джим Кери!

И не си внушавай глупости!

# 17
Да,всяка вечер от около 2 седмици пуша точно в 22:22 newsm78.По едно време ми се стори странно,но днес счупих каръка.Изпуснах си часа. Wink

# 18
Като си внушиш нещо и започваш несъзнателно да го търсиш.

# 19
Момиче, не си внушавай глупости, може просто да е било някакво съвпадение.Така става като човек гледа прекалено много трилъри и филми на ужасите. Mr. Green
Да !  Peace

# 20
Гледай 23 Peace
Аз пък си имам друга цифрова обсесия - номерата на колите - изваждам цифрите от номера. И ми е кеф като успея да ги нулирам.  Embarassed То май аз съм за нулиране де Mr. Green

# 21
Не ми се е случвало. Съветвам те да не си вкарваш филми.

# 22
Аз пък си имам друга цифрова обсесия - номерата на колите - изваждам цифрите от номера. И ми е кеф като успея да ги нулирам.  Embarassed
На това му викат аритмомания, май Grinning
Много яко звучи, стига да е с мярка де.

# 23
  • В светлината на слънцето

И да не забравиш да почерпиш после... Mr. Green

# 24
  • София
Да,да да почерпиш Mr. Green

# 25
Аз пък все намирам листчета с числа в превръзките на паломита и в лекарствата на актавис.Явно това са хората, които са обработвали партидата.Вие натъквали ли сте се на такива листчета в опаковките.

# 26
И аз ги виждам ...11:11 .. Всеки Божи ден ги виждам...Случайно ли е не знам ... Числата ми го говорят ....

# 27
Какво могат да ми кажат тези числа, които ги намирам-примерно 6-7 или 215. Май на коя топка в бингото ще се падне джакпота  Mr. Green или може би предвиждат някакви бъдещи събития.Истината е, че покрай много гледане на филми на ужасите или разните му там теми за гледачки човек започва да си внушава разни работи.Абе хора не се занимавайте с глупости и си живейте живота.

# 28
  Имаше един такъв филм наскоро. Внимавай!!!  Whistling

Е, там трябваше и по телефона да ти се обадят.
Така че, спокойно.

# 29
23 е супер тъп филм. #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт