Октомврийските разбойници са най-големите чаровници

• 17 624
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Kalima, евала, вие ме разбихте с големи цифри. Ние в петък сме на консулт. и ще отчетем тогава.

Димитър 3 седмици беше сополив, което отново забави захранването.
От 28 април до 6 май ще го оставям в Кърджали на майка, а ние ще заминаваме за Гърция на екскурзия. От сега треска ме тресе. Сигурно и ще взема да го отбия тогава. Кофти ми е, но пък вече не издържам с тая зверска диета, вече 15 месеца сме на диета...

Хайде хукваме навън.

# 211
  • София
Здравейте и от нас.
Кали, евала душо  Laughing. Голям мъж е станал Митака. Ние сме скромните 11,500 и 85 см. Но не мога да го накарам да яде и това е. Затова пък е маневрен и не си сяда на дупето. Как да качи при това положение. Изпадам в нервни кризи вече от него, но...
Диди, разбирам те за диетата  Hug. И весело изкарване на почивката.
Аз правя опити да слабея пък ще видим. Много ми тежи вече. Имам едни 10 килца да смъквам...
Целувки на всички и болничките да се оправят бързо  Hug.

# 212
Здравейте, да се отчетем и ние от миналата седмица. 11.600 кг (напикан) и около 82 см. Сложиха му ДТК (Инфанрикс) и 2 дена имаше малко над 37 градуса температура. Другия път ще му сложат Полио-то. От 2-3 дена яде повечко от преди. Само дето повечето го разхвърля по пода и стените.
Приятен ден от нас.

# 213
Брех, то моят дзверко ще излезе дебеланкото на бандата октомврийчета. И ние гоним 14 кг, въпреки че сега е поотслабнал. Как ми качват и двете деца не зная просто-я дат колкото едно врабченце. Икономични откъм храната, но с това темпо на растеж не мога им смогна откъм дрехи  Mr. Green
Да ви се похваля, че в момента ми втасва първия козунак в живота-ще кача снимка на готовото ми творение - ако е за хвалене де. Много се вълнувам, дано се получи.
Приготовленията за рождения ден на каката са готови-остава само всички гости да останат здрави и да дойдат, за да стане хубав купон.
За пореден път се убеждавам, че АБ са коварна работа- Мартин се обрина от неговия и два дни го сърбя и съответно беше непоносим, а на каката й се възпали отдолу и й пареше и я болеше  #2gunfire
Целувки на всички!!!

# 214
  • Откъм Варната
Мачо ако ти стане козунака, веднага искам рецептата Wink, че утре и аз ще правя втори опит ( първия беше неуспешен ) и се чудя коя рецепта да пробвам

# 215
Тъкмо щях да се изфукам, че Калоян е надебелял и като гледам вие за какви цифри говорите... скрихте ми шапката.  ooooh!  Mr. Green Все пак аз съм много щастлива, защото Калоян мина заветните 10 кг. Сега е 10,500 кг, 86 см.  bowuu Още в края на февруари сложихме последната ваксина - Тримовакс (ако не се лъжа). Нямаше никакви странични ефекти, освен, че явно малко го наболяваше крачето, защото в края деня, когато му ябиха, ходеше сякаш му е схванато крачето.

Тази вечер трябваше да отида на първата в живота ми родителска среща в яслата ама на... пропуснах я, пратих свекърва ми. Добре, че я пратих. Ние с мъжа ми закъсняхме 15 мин. и като стигнахме се оказа, че срещата току-що е приключила, била само 15 мин.  Rolling Eyes
Калоян всеки ден напредва с приказките. Има много смешни думи - "дайе" - вода, "аба" - ябълка, "кака" - кака и ако, вместо да, като знак на съгласие казва "адю бе".  Най-често повтаря обаче "не" и "няма".  Thinking

# 216
Здравейте Hug
И аз мислих да ви изфукам като теб sleepy за САШКО,ама ние сме само 10кг точно  newsm03
Днес се очертава да   стягам  багажа за утре нали пътуваме за ВИДИН,вчера още на "Стани богат" съм заспала.
Елената ми е вече по-добре няма въспаление на очите но си покашля,добре че не пихме този път антибиотик пак,а и САШКО е здрав Peace,че просто вече ми е писналао от болести.
Ох виждам че има слънце и сега в 10 бегом марш на вън,че ще луднем у дома.
ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ВЕСЕЛИ ВЕЛИКДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ! easter easter
Дано имам нет във ВИДИН да пиша,ако не след катос е преберем. Simple Smile

# 217
Здравейте момичета и от на с Али Simple Smile
На нас утре ни предстои консултация - мерене, теглене и ваксина - Пентаксим. Забавихме я малко, защото миналата седмица Али получи хрема и реших да я отложим. Сега е добре и се надявам да минем без странични ефекти.
Иначе сме добре. Аз ходя редовно на работа, защото майка ми се разболя и я взеха в болница. Ние сме със семеен бизнес и се наложи скоропостижно да се включа в работата, а свекърва ми се съгласи да гледа Али. И да ви кажа честно, свикнах вече с работата и ми е голям кеф. Направо не ми се мисли как ще издържа още едно майчинство от юли...  Rolling Eyes Но сигурно ще свикна пак и ще ми хареса. Simple Smile Иначе съм вече в 7-мия месец и бебката е голяма футболистка. А Али (като изключим, че свеки я е разглезила много) засега изглежда, че ще е добра кака. Simple Smile Само иска да прегръща и целува бебето през корема ми.  Mr. Green
Утре ще гледам да се отчетем как сме с мерките.
Целувки от нас!

# 218
Здравейте, момичета!
Напоследък нещо се вкиснах, та затова и не пиша тук много. Уби ми се желанието да правя козунаци, поръчах ги в пекарната под нас, само утре ще боядисам яйцата.
Ние сме добре, миналата седмица водих децата на консултация и всичко е наред. Блажко е 12.800 и 85 см, Маги си е удвоила теглото от раждането - 5.360 и 58 см. На нея и сложиха Пентаксим, а на Блажко доки каза, че ще му го сложи през юни.
Са, погали сладкото тумбаче от мен!  Hug

# 219
  • София
Здравейте милички от нас с Ачко  Hug

Ние се поизгубихме и не съм се отчитала отдавна. Нямах настроение за форума, а и не исках да ви се оплаквам. Бях малко при майка ми и баща ми, оперираха мама и останах малко при нея. Сега вече се възстановява успешно. Няколко дни не бях на себе си, почина един много добър мой приятел, много ценен и много скъп на сърцето ми човек. Едва се съвзех.  Cry Но след всички тези лоши неща, дойде и най - хубавото - имам си още една племенница, казва се Вита и я чакахме цели 6 години.  Heart Eyes
Ачко е добре, скоро ще кача и снимки да ни видите.
Разгледах снимките, много са пораснали децата. Пу-Пу  Grinning Големи сладурковци  Heart Eyes
Прочетох, че си пишете в скайп, ето и моя: ***  Wink , постоянно е включен, но не винаги съм на компютъра.
Обещавам да се отчитам по-редовно.  Peace

Последна редакция: нд, 27 апр 2008, 09:43 от Flores

# 220
Flores, съжалявам за загубата на скъпия човек. А от друга страна честита радост в семейството.

Лелееее, Андрес на 18 месеца беше минал едвам с пет грама  деветте килограма....Много ми е притеснително вече това свръх ниско тегло...

# 221
Пускам пак снимките дано този пьт няма проблеми.Надявам се да ви харесат. newsm68.Щом става вьпрос за мерките  на нашите бонбони Мери вече е 13 кг.и 82 см.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=238490

Последна редакция: ср, 23 апр 2008, 22:17 от MERI-AM

# 222
Здравейте момичета и от мен. Ще правим Велик ден в Норвегия, живеем вече година тук. Моят син Жулиен въпреки че отпред в списъка е с розово което много ме дразни като момиче за статистиката няма нищо женско ни килограмите 13,500 ни ръста който утре на консултацията ще разбера ни дивотията.   Simple Smile Записвате ли ги на ясла децата вече, как ги научихте да пишкат в гърнето, ние с акото се справяме чудесно но се чудя с пишкането как ще се научим. Весели празници Ви желая.

# 223
Здравейте и от нас. Hug
Флорес радвам се че се завърна.. HugСъжалявам за загубата но в живота никога не можеш да предвидиш какво ще се случи.Не се притеснявай толкоз предполагам че наистина ти е било тежко.. HugРадвам се и за новото попълнение твоята племенница да е жива и здрава и само да ви радва. Hug  bouquetПиши по-често.И чакаме снимки.
Фрики моля те мила не се шашкай толкова ние сме и по-зле.Бих казала че още няма 9кг. CryНо какво да го правя а и тая ангина ни стопи сигурно 500гр но дивеем с пълна сила... ooooh!Не мисля повече да му бера кахъра няма смисъл.Все пак е що годе здрав. Simple Smile
Мери Ам много е сладката малката принцеса аколко е пухкава ..... Laughing
Шелми не се притеснявай Кали ще оправи грешката.. Mr. Greenслучват се такива неща като не пишат по често новите мами.
И аз днес смятам да боядисвам яйцата понеже в събота заминаваме за Несебър и ще постоим там малко а после ще ходим и в Смолян.А аз на 7.05 започвам работа.Майка ще гледа малкия.Да ви кажа не ми се започва много ама няма как.Тоя заем трябва да се погасява... #Cussing outМного ще ми липсва малкия и хубавите мигове с него.Освен това съм и на нова работа и не ми се мисли как ще е .. ConfusedНо ще видим.
Ами хайде аз да ходя че имам доста неща да върша.
Приятени празници на всички.Може би няма да успея да пиша от там.  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: чт, 24 апр 2008, 14:44 от mira sm

# 224
Здравейте момичета и сладки дечица!
 Ние отдавна не сме се включвали, защото не си бяхме в Бургас.
Ето ни отново.Моят син е 14 кг и 89 см. От 17.04 ходи на ясла, защото ще започвам работа. Голям рев за мама. Милото ми момче е много стресирано, а за мен не питайте. Но просто съм принудена да започна  работа,а няма кой да гледа Гошко. Иначе живея със свекърва и свекър, но през лятото тя се изнася на село. Свекъра прихожда защото още работи. Големи ядове с бабата иде ми да я  #2gunfire.
Само философства и ми къса нервите.
Поздрави от нас и приятни празници. Няма да имам интернет, защото ще го сменяме, затова ви пожелавам да сте борци всички  Heart Eyes
Много настроение и усмивки easter

Общи условия

Активация на акаунт