Октомврийските разбойници са най-големите чаровници

• 17 619
  • 286
  •   1
Отговори
# 255
Ма4о,честита ти рожденичка и от мен! Да е жива и здрава,щастлива,весела и чаровна!  party023  ura

evelinar,благодаря ти много за разясненията!  bouquet
Днес почти цял ден бяхме навън!Голяма разходка направихме Whistling Записахме се и в църквата. Малко ми е криво,защото мнооооого го умувахме сега ли да бъде  или по-натам...няколко пъти сменяхме решенията си.. Rage А,то така не се прави... Confused  Дано Св.Георги не ни се разсърди Praynig
Хайде до скоро! Hug
Да оздравяват болничките! Hug

# 256
Благодаря ви много, момичета! На когот каквото му душа сака:

Дано бързо всички болнички оздравеят!
Евелинка, Блажко е влязъл в кофти серия-пожелавам ти сили и наистина дано Маги не се е заразила от него!
Тези дни ще ви дам и снимчици от празненството.
Дано утре не вали, за да не се провали празненството с децата!
Лека и мека!

# 257
Момичета,днес съм рожденничка и ви черпя за мое здраве!Ето за всекиго по нещо:

# 258
  • Варна
Ася, честит рожден ден!
Желая ти много здраве, хармония и любов в семейството и много щастливи мигове с малките принцеси!

# 259
  • Откъм Варната
Ася честит рожден ден, много щастие и усмивки   bouquet  bouquet  bouquet

# 260
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН АСЯ! ЖЕЛАЯ  МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И ВСЕ ХУБАВИ НЕЩА ДА СЕ СЛУЧВАТ!
Днес сутринта в ранни зори се завърнахме от ВИДИН.Много хубаво си изкарахме времето беше чудесно само слънце  Nature Sunny по 2 пъти на ден ходихме на разходки в градската градина с децата,изобщо добре ни се отрази на всички,имаше разнообразие, че все в СФ си писва страшно много.
В неделята сме на сватба с мъжо,децата ще има организация и предразпределение кой ще ги гледа и така.
От 17.05 до 25.05 сме на САНДАНСКИ пак всички абе откриваме сезона с две думи на почивките.  car003
После съм решила аз само с децата да замина малко на планина,ама още се не съм решила на БОРОВЕЦ или на ВЕЛИНГРАД да ходя но ще видим има време до ЮНИ.
Довечера ще накрам мъжо да качи снимки от ВИДИН. Simple Smile

# 261
Гледам много болни през последните дни. И ние така. Вчера Андрес за един час успя да повърне 6 пъти. Беше като дроб милото, едвам си отваряше очите. Абе страшна картинка. Изстреляхме се в бърза помощ веднага. И след два часа вече отново волнееше. Какъв беше този скорострелен вирус незнам. Предупредиха ни, че е вероятно да започне и с разстройство, но засега няма нощо.Температура почти не вдигна, само 37,5..... newsm78 newsm78 newsm78
Аз в стресови ситуации винаги имам нужда от сладко, та вчера преди да се изстреляме набухах 4етири шоколадови бисквити. Днес съм в пъпки и не знам дали е от сладкото или от стреса( много се спекох като го видях така)

# 262
  • София
Не съм писала отдавна.

На 7.04 почина сестра ми. Незнам как да опиша какво ми беше.
На 44 години с прекрасна дъщеря на 10.  Не беше омъжена и сега може би ние ще я отгледаме.

Има вероятност да се местим в Кюстендил, но не е сигурно все още, зависи от работата на мъжа ми.

На моменти още съм  в нещо като емоционален ступор. Особено когато остана сама.

Болничките да оздравяват!

# 263
Мила,знам,че каквото и да ти кажа трудно ще те утеша,затова много,много те прегръщам! В такива моменти трябва да вярваме,че тези ,които ни напускат и които толкова обичаме отиват на по-добро и по-хубаво място! Flowers Rose  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Сигурна съм,че ще се справиш!
Още веднъж Hug!

# 264
]Мила, моите съболезнования!Прегръщам те силно Hug!
Аз да ви се похваля, че се пооправяме и да ви пусна малко снимки, че да не ни забравяте http://www.snimka.bg/album.php?album_id=232373&view=1&photo=41!
[/b
]

# 265
Мила, моите съболезнования за загубата ви! Само ако можем да помогнем с нещо, винаги!!! Целувки за теб и племенницата ти!
Мише, Яни е невероятно голямо хлапенце ! Много са красиви черно-белите снимки - браво. А подписът ти... м, благородно завиждам!
Целувки за всички!

# 266
Ma4o,благодаря  bouquet!

# 267
Мише, thumbsup!Яни е направо фотомодел!Ама и фотографа си го бива! yes

# 268
Мила,  моите съболезнования!  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Отдавна не съм писала, но обещавам по-късно днес да драсна някой ред.

# 269
Честит имен ден,на всички които празнyват днес!Бъдете много здрави и yсмихнати!
+Ние днес бяхме на гости на един именник и преди малко се завърнахме.Прекарахме си чyдесно,а малките лyдяха в двора на домакините.Сега сме yморени и преяли,а от yтре всеки по задачките,край на празненствата и почивните дни.
Момичета,благодaря ви много за пожеланията по слyчай рожденият ми ден! newsm51
Мила,много прегръдки от мен и сили за да се справиш с  загyбата! HugПреживяла съм го и знам,че ти е много тежко,но в живота се слyчват и такива неща.Целyвки на малката ти племенница!
Фрики,как е Андрес?Оправили се вече? Hug
Надявам се,че всички сте добре и ви прегръщаме силно! Hug

Последна редакция: вт, 06 май 2008, 16:22 от assia75

Общи условия

Активация на акаунт