Иде пролетна умора, ДЕКЕМВРИйки се нуждаят от опора

• 17 746
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
Браво Цвети! Чудесни новини!  Peace
Зечка стискам палци! Praynig Hug/Христос Возкресе и от мен със закъснение!/
Елс ти как си? Започна ли да качваш или не те гони зверски апетит?
Зори младежа ви е голяяяям сладур Heart Eyes
Карчита и аз наказвам до стената, или заплашвам че няма да пуснем "деко тунче" /детско филмче/ Mr. Green
Правде в момента се оказва че мононуклеозата върлува в пълна сила при малки и големи. Проблема е че се открива в кръвните изследвания едва в края на първата седмица от боледуването.
И ние в началото бяхме с диагноза ангина, след това бронхит...а се оказа този гаден вирус #2gunfire Да не се касае и при вас за същото..
Симптомите-кашлица, червено гърло, висока температура.
Ето повече инфо за интересуващите се:
http://www.puls.bg/cat/127/infektsiozna_mononukleoza_issue_258_part_1.html

# 181
  • Варна
здравейте момичета,
не се вясвам напоследък щото ме е налегнала една депресия и нещо нищо не ми се прави  Sick Хлапетата и двете са вкъщи втора седмица - зверска кашлица и нищо друго. Да ама до вчера, когато Симона вдигна 39,5 Т на обяд и биши с такава цяла нощ. Тъкмо се надявах че вече са на оправяне Sad Дано Дарин да не го тръшне и него на ново, че вече не знам. Още малко с двамата и доки ще трябва да пише направление за психото за мама. Пуснах изследвания на Дарин, че се напикава страшно много докато спи и почнахме да се съмняваме за някакво възпаление.
На всичкото отгоре вече втори месец не мога да си намеря работа и това тотално ме депресира и стресира.

На наоплаквах се и изчезвам  Simple Smile Да ходя да храня дечковците и татко им. Hug

# 182
Цветина браво! Дано някак се махне тази работа!! Няма ли някой билкар наоколо??

Зечи, стискаме палци, спокойно, какъвто и да е изхода - ще си ОК!!!!!!!!!! Пачи правилно написала историята за Пламен ( и ме депресира с 30-те си години и 2 деца!! И вие другите такива- също ме депресирате, амаха!)

Вики, вие ще сте артистична фамилия и това е!!! Айде, къде е филма?

Гледам в момента филм за живота и работата на София Лорен, феноменална е. Не само е откачено красива и с уникално тяло (показаха два филма  - 1964 и 1994, където прави уж стриптийз - ами шапка й свалям на 60-годишния стриптийз!), ама е такава душа...И тя късничко е родила - на 34 и 38, та има надежда за дъртите между нас:)

Друг много сладък филм гледах с "Дан в истинския живот" http://imdb.com/title/tt0480242/ , много блага истоия за любовта и неперфектния начин, по който ни открива понякога..

А сега мили деца е време за сънчо, след като надлежно сме изкъпали малката принцеса, която по нейни си причини нарича малката русалка Ариел - "литъл ларнинг"?! Ако не знаете, на " да изгасиш лапмата" се казва "да клямпаш" hahaha

bouquet

# 183
Честит празник, майчета!  bouquet

Нещо за развеселяване - ако не знаете как се ползва крем против подсичане....

# 184
Честит празник! smile3525

Хот, кой беше филмът за София Лорен?

# 185
Че пак ли имаме празник  newsm78
Елс, много ти е пораснал Стени  Heart Eyes
А историята със Зечовия мъж по-скоро ще е като песента на Черно фередже "Какво чудо стана" (все пак сме балканци, онези от "ДиК" са ми много стерилни  Mr. Green

Хот, хич не си подтискай от броя деца и годините ми, щото с тези нерви, които ги хвърлям за всичко на твоите години ще съм в усмирителна риза и ще пия малки бели хапчета...

Да ви се ожаля и аз от т.нар. добро магаре - вчеря бях близо до състоянието на хората, които смазват децата си от бой  ooooh!
Събужда се вчера сутринта магарица, баща й я облича и храни без да ме буди, защото съм работила до 5. Обаче към 9 вече трябва да ходи на работа и започва с опитите си да ме вдигне от леглото. Аз съм тотално неадекватна. Става 9:15, Милен тръгва за работа, аз гледам като изтребител, Маги си играе. Задрямвам с успокоението, че баща ми ще дойде всеки момент и дет се вика за 10 минути нищо не може да стане.
По едно време подскачам стресната и поглеждам часовника - 10ч. Тичам в детската стая, но пътьом забелязвам, че лопатата за чистене на котешката тоалетна е в тоалетната, и чувам, че от банята тече вода. Влизам в банята и какво заварвам: Маги пуснала чешмата, събула си чорапите, извадила всички възможни шампоани, сапуни, мазила и т.н. и се мокри на поразия. Грабвам я и я преобличам, но не й се карам. След това влизам в тоалетната и там вече преживявам истинския шок - милото ми детенце си играло на пясъчник с котешката тоалетна (в нея стоят ситни камъчета) и си пресипвало с лопатката в нашата тоалетна. И така около 1 кг. От водата в тоалетната камъчетата са станали на нещо като глина и нямат вадене. Ей, причерня ми. Първата ми мисъл беше "добре, че Милен беше изчестил котешката тоалетна", а втората - "ще го смачкам това дете, поне 10 пъти сме се карали за тази пуста тоалетна и уж знае, че не трябва да пипа". Почнах да се карам аз, Магарето мълчи гузно и ме гледа изпод вежди. Отнесе няколко шамара по дупето и в този момент дойде дядо й. Тя изтича при него и с най-жалния си глас каза "Дядо, мама бие". Подмазвачка.
Та отделих 2 часа от времето си за работа и сън и отпуших тоалетната.
В това време дядо й я слага да спи следобеден сън. По едно време чувам "Мамо, ела, Маги пикала памперс, айде карай" (Маги се е напикала в памперса, айде скарай ми се). Лошо ми стана - това дете въобще не възприема сериозно караниците ми  newsm78
Излизам по работа. Връщам се, Маги още спи. Аз си работя. Става 6ч. Влизам да я будя и какво заварвам - госпожицата будна, със свален памперс, опикала леглото, докопала един от кремовете, с които й мажем ръцете (а те са силно мазни) и маже ли маже по леглото, стената, себе си и т.н. Това го прави за 3-ти път и първите два пъти много и се карахме, та прекрасно знае, че не трябвада го прави. Ей, изтрещях. Като креснах... Бой през ръцете... Бой по дупето... Наказана... А тя мълчи като партизанин на разпит. Вкарах я в банята и 1 час я търках, щото тази мазня не пада лесно. После 2 часа бърсах легло и стени.  #2gunfire
Днес по спешност я пратих с баща й на контролен преглед при доктора (да даде бележка, че е здрава, иначе идята беше до сряда да си е в къщи) и я експедирах на ясла. Вчера я заплаших, че ако продължава така ще я пратя в интернат  Mr. Green
Егати, цяла стая с играчки има, що му трябва на това магаре да прави такива работи  newsm78

# 186
  • Бг-мама
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy , Пачи на теб не ти  е било смешно , ама аз се заливам от смях  hahaha hahaha

# 187
Честито Благовещение!
Зечи - Воистина воскресе! Стискам палци за утре!  Hug
Цвети - радвам се за добрите новини! Дано се отървеш от тези чудесии по най-лекия възможен начин!  Hug
Мише - скорошно оздравяване на Момонка! И ти горе главата - ако ти не намериш работата - тя ще те намери  Hug
Пачи -  Честито официално и от мен - леко бременеене и здраво бебе на финала! Съчувствам ти за вчерашния ден и на мен ми се случват подобни работи и да ти кажа колкото повече викам и наказвам - толкова по-малко полза виждам, ама пусто темперамента ми такъв - хич не мога да се сдържам  ooooh!.
Зори - много сладък младежа  Heart Eyes
Вики - дай някой клип на танцуващата Елла  Heart Eyes
Маменца и аз ще се оплаквам - на който не му се чете - да пропусне. Сияна и тя болна. От събота е температура и ужасна кашлица. От вчера е и със сополи  Crazy Температура до към 38,5 не свалям и лекувам с хомеопатия обаче за сега не виждам подобрение  ooooh! Като капак от гадните сополи винаги повръща вечер от млякото - така е от бебе. Снощи се изхитрих не дадох мляко, обаче към два се събуди  и си го поиска. До пет беше повърнала два пъти и два пъти сменях чаршафи. В тоя ред на мисли искам да я похваля, че през ноща беше много добричка милата - като едно послушно войниче - казвам го защото друг път като повърне изпада направо в истерия и особено ако е повърнала върху любимата си калъфка с "Мечо на луната". Тази нощ ексцесии нямаше - прие спокойно повръщането и смяната на чаршафите. Обаче имам един мъж за порицание и разтрел - моя! За да не повръща трябва да слагам капки за нос, за да се подсуши секрета (текат като река), за да ги сложа ми трябва помоща му - уви сама не мога да я удържа, а тя не е съгласна доброволно, въпреки че винаги се жертваам и давам да ми сложи капки преди това. Мъжа ми обаче третира това като някакъв вид садизам и отказва категорично да я държи докато слагам капките аз. Та така при нас. Наоплаквах се.

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 23:29 от Flash Dance

# 188
  • Варна, морето и сините вълни!
Дани, не се отказвай от хомеопатията! Това че имате темература е много добре,сополите и кашлицата също са в реда на нещата!
Не съм луда bowuu Ще мине като отрязано с нож и ще си доволна и всяко следващо боледуване ще е по - леко, ако сте при добър хомеопат! Капки за нос какви ползвате? Някак не се вписват капките с класическата хомеопатия?

А ти защо не опиташ също с хомеопатия за темперамента си? Помага Peace

Пачи, страшно магаре си имаш! Да ти е живо и здраво!

# 189
Аз от оплакване забравих да пожелая бързо оздравяване на всички болни  Hug

И да продължа с оплаването, де:
Днес беше на ясла. Аз - спокойна. Взимам я от ясла. Там се е напикала, но голяма работа. Пътьом пак се напикава. ОК. Прибираме се. Тя сяда на гърнето и пика отново (явно е пила бая чай в яслата). Тръгвам да мия гърнето - "не, ака ми се". Върщам го и отивам в банята да си измия ръцете (току що сме влязли в нас, все пак). Тя пристига по гол гъз и ми лисва гърнето в краката (само пикня), заявявайки "мамо, мием" newsm78. Стискам зъби, обяснявам, че само мама мие гърнето и започвам да бърша локвата в банята. Тя търчи по гол гъз и цялата къща и крещи "искам Тинки-тинки" (а.к.а. Телетъбис). Приключвам в банята. Отивам в хола да я взема и да я облека все пак и виждам... лайняна пътечка по средата на хола  ooooh! Sick #2gunfire Но това не е всичко. Детето е седнало с голия си оцапан задник на дивана и съответно и там има кафява пътечка  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Грабвам я (Магарицата) и я мятам на гърнето да се доизака. На ръба на истерията съм. Милен звъни по телефона. През зъби му казвам какво се е случило този път, а той се залива от смях.
Добре, че вчера от мързел не застлах килима в хола.
Що ме мрази толкова това дете  newsm78

Зеч, от сега стискам палци  Praynig Hug и чакам знак какво става (за да не те тормозя по телефона).

# 190
Пачи - много ме развесели с вашите истории днес с Маги. Наистина ,че на теб не ти е до смях. Аз също забелязвам,че когато повтарям ного пъти "не прави" Анна Мария го прави с нескрит интерес и ме наблюдава как ще реагирам.
Ние от днес сме с обеци. Имаше малко рев,но лично аз очаквах много повече.
Зечи - стискам всички палци за теб и се моля за добри новини!!!

# 191
  • Бг-мама
Ей , Пачо , тъкмо съм с топка в стомаха и Маги яко ме развесели  Laughing Laughing Laughing
п.с часът ми е за 12.45 така че новини по рано от 3-4 часа няма да има да знаете  . По обяд всички със запалени свещички ви искам стиснати палци и молитвеници в ръце  Praynig

# 192
ОК, с теб сме  Hug Добре, че предупреди за часа.   bouquet
А и аз да те предупредя нещо - преди ЯМР-то си извади всичко от джобовете - Милен си размагнетизира 3 дебитни карти, когато ходи за дископатията  hahaha

# 193
Ок, явно аз не съм в общия тон, ама хич не ми стана смешно от Магарица, ами си викам добре, че Пачи й е майка щото моите реакции сигурно щяха да са като на някой тъкмо пуснат от белия дом...То не стига, че супер гадни дивотии измислила, ами и в растояние на няколко дни. Хмм, ами дали това не значи, че те калява за бъдещи събития кат са две гевезета?? Как са й ръчичките?

Ани, спокойно! Чак и мен ми е стиснато за утре...Мани тези модерни времена направиха хората на пълни кретени..Ни храната ни храна, ни водата ни вода, ни почивката ни почивка, ни природата природа. Утрепахме хубавата планета ей...

Ланг, филмът е италиански, казва се В търсене на София. Много е хубав.

Сега тъкмо догледах Изкупление (или както е на български) http://imdb.com/title/tt0783233/ с Кира Найтли, по съвпадение баш по случй рожденния й ден утре. Много хубав филм, прекрасно режисиран, а и Кира колкото и да е с обратна захапка е доста добра актриса за 23-те си години.

пак се отплеснах до 23ч, лек ден!

# 194
Уф, Зечка, много късно този час, бре!!! Praynig
Носе надявам и вярвам,
е всичко ще е наред!
Пачи, направо не знам какво да кажа.... Това дете си е поставило за цел - или ти, или тя... Дано бързо и отмине магарешкия период!
Стискам палци на всички за един чудесен ден!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт