Иде пролетна умора, ДЕКЕМВРИйки се нуждаят от опора

• 17 718
  • 284
  •   1
Отговори
# 75
Уфф ние сме в отбора на болните Confused
До одеве се борих с Т 39,2 ooooh!
От 2 дни хрема, после 2-кашлица, вечерта 38,4 Т...посещение на 3-ма доктора, естествено с 3 различни диагнози и разбира се 3 различни рецепти. В крайна сметка и аз вече се обърках каква е точната диагноза..нещо като бронхит /имаше и "гнойна ангина", която не знам де я видяха/.
Предвид обаче върлуващата тук вирусна пневмония е на антибиотик-сефте Cry
Сега милия е каталясал спи, а аз ще навивам часовника през има-няма 2 часа да следя Т /от снощи съм на тоз режим и ми иде да убия някой Twisted Evil/

Благодаря ви че ме изчетохте Hug имах нужда да се споделя с някого.

# 76
Благодаря ви за подкрепата!!!  Hug Hug Hug
Зеч, не знам какво да ти кажа, освен, че ти пожелавам с цялото си сърце да се окаже невярна диагноза....
Яни, не си в дупка, нали  Hug Heart Eyes
Мими, не разбрах какво е станало с братовчед ти, защото си си редактирала постинга преди 2 дни, но дано всичко върви към оправяне и да оздравява Катето!
МТВ, дано да се оправите бързо...жалко,ч е сте на АБ... Hug
Дияна, привет! Честито ви решение! Дано се оправите по-скоро и да си приберете детенцето! Embarassed
Вики, Хот, радвам се, че сте все по-често в темичката! Hug
Краси, не помня дали ти писах, но доста се забавлявахме с клипчетата на принцесите ти!  Hug Heart Eyes
За кремовете и гланцовете за устни - ами това са и интересните неща. Аз не че се рисувам много, даже по-скоро не...но имам какво ли не. Даже не наднича в несесерите ми.

Калина още е леко сополива, май...т.е. ту и протича носа, ту спира...в понеделник е на лекар, че и беше слезнал секрет надолу и ако се налага даа си стои вкъщи пак ще я водим в Плевен....писна ми вече....
Не, че не се грижат добре за нея...напротив, но ми е ужасно мъчно.... Ще пиша в понеделник!
Целувки на всички и приятна неделя   bouquet

П.С. Честит Тодоровден!!![/color]

# 77
Дами, съвсем съм изтрещяла - сънувах, че с Правда имаме среща в Бургас, в 5 сутринта, след някакво парти, пред заведението "Жабчето"  Mr. Green Беше лято, Правда беше с рокля и отидохме на плаж (в 5). Правдето ми каза, че направо е трябвало да се срещнем на плажа, защото тя до преди малко е била там с баща си и са плували, за това роклята и била мокра. Пльоснахме се на пясъка и се пекохме. По едно време аз изкоментирах, че в София не можем да се видим, но на морето... После си мълчахме. Много откачена работа. Като се има предид, че нито една от нас не е от мълчаливите  Joy
Отивам да си пия хапчетата и да чистя  hahaha

# 78
Аз пак минавам на бързо, защото все още нямам нет и "се черпя" с чужд  Mr. Green
Изчетох всичко, но мяма много време за писане,така че по същество:
Зеч - ще стискам палци и аз на 26.03. Моля се всичко да е ок  Praynig Hug
Мими, MTV, Къдрокоске и всички болни, които не се сещам - бързо оздравяване пожелавам!
Това е, повече като ми пуснат нета!

# 79
Дами, съвсем съм изтрещяла - сънувах, че с Правда имаме среща в Бургас, в 5 сутринта, след някакво парти, пред заведението "Жабчето"  Mr. Green Беше лято, Правда беше с рокля и отидохме на плаж (в 5). Правдето ми каза, че направо е трябвало да се срещнем на плажа, защото тя до преди малко е била там с баща си и са плували, за това роклята и била мокра. Пльоснахме се на пясъка и се пекохме. По едно време аз изкоментирах, че в София не можем да се видим, но на морето... После си мълчахме. Много откачена работа. Като се има предид, че нито една от нас не е от мълчаливите  Joy

Надявам се сега някой тълкувач на сънища да се включи и да каже - че този сън означава, че ще сме здрави, ще иаме по 100 деца, ще спечелим от тотото и ще сме щастливи и пак здрави и ние и семействата ни  Praynig
Пачи  Hug Heart Eyes

# 80
Правде много ти благодаря , радвам се че сте забавлявали с нашите клипчета, аз вече изтрих тези който с в банята или пък децата са разголени. Да те попитам кърмиш ли още?
МТВ много висока температура , бързо оздравяване  Heart Eyes
Моят съпруг откакто го повишиха му се увеличи работното време, излиза в 12 на обяд и се прибира в 2 вечерта, та няма много време за нас , но поне вечер си ляга до топло дупенце, след дългата раздяла от 3000 км , и на това се радваме. Галето вече не ревнува много постоянно я целува и я преграща , когато яде нещо дава и на Мая, днес много ме слушат  Heart Eyes

# 81
Правдее, как върви, Калинчо в ПЛ ли ще стои? как е врата ти?

Карчита, само така - нека те слушкат и таткото да те гушка!

Пачи, споко бе, това са бременни сънища, има да си сънувааааш, ама идейно де! Искам и аз море!

МТВ, а дано ви мине без АБ и стрес! Просто давай течности и бъди търпелива!

лек ден!

# 82

Надявам се сега някой тълкувач на сънища да се включи и да каже - че този сън означава, че ще сме здрави, ще иаме по 100 деца, ще спечелим от тотото и ще сме щастливи и пак здрави и ние и семействата ни  Praynig
Пачи  Hug Heart Eyes

Именно! Не че съм тълкувач на сънища, ама помня от една колежка, която беше спец в тия неща, че да сънуваш вода във всякаква форма - дали ще се къпеш, река или море или какво и да е, стига водата да не е мътна, е на хубаво!
Пачи, споко, и аз ако знаеш какви филми сънувам.... Страшна работа! Много сънища, много нещо! Затова съм убедена, че Зечи ще е добре, защото точно тя като каза за МС и вечерта сънувах, че сме си организирали форумска среща на морето!
Кари, само така! Гушкайте си се на воля, както си млада още, тамън и трето и четвърто можете да спретнете... след време! Wink
Всички болни да оздравяват Praynig! И на мен ми омръзна всички у нас да кихат и кашлят вече  ooooh!
Успешна седмица на всички! Peace

П.П. Да се похваля, че на консултацията в петък не бях качила килограми! Бебето си мърдаше и си клатеше главата. Заело е странна поза - напречно на корема ми, все едно е легнало на нещо и спи по корем.

# 83
Елс, браво, това да се чува  (и за бебето, и за килограмите, и за тълкуванията)  bouquet

# 84
Зеч, дано всичко, което са ти казали е било само плод на лекарска небрежност...
Като знам аз какво сънувам, катастрофата е най-малкото, което може да ми се случи.... ooooh! Но ще се опитам да си припомня филмите, които ви пратих  Praynig
Елсиш, радвам се, че се чустваш добре, и не качваш главоломно кг.
Хот, добре съм май, т.е. физически съм добре, само дето психическото натоварване ми идва в повече и съм на ръба на лудостта. В четвъртък ще ходя при хомеопатката, за да оправи малко нещата, защото....не знам колко още може да ме преследват кошмари нощем... След това и деня ми е един....
Калина още не е съвсем добре, и днес Кирил ще я води при педиатъра и при хомеопата и ако има още проблем с хремата и кашлицата пак заминава при баба и дядо!  ooooh! Но пък за нея е добре - постоянни разходки, доста по-чист въздух, но и се натъжава, а това вече не е добре....
Краси, да още кърмя. Въпреки разделите порасналото кърмаче помни и не се отказва лесно  Mr. Green А и аз не настоявам, така или иначе трябва да поема мляко, защо да поема краве, като аз си имам човешко Wink  Mr. Green
Приятна седмица на всички! Без стрес, без болести и дано се решат всички проблеми на всички!!!   bouquet
За мен е първа работна от доста време и купчината, която ме чака е до тавана...  ooooh!

# 85
Сега се обади Кирил, че според педиатъра всичко е добре. Явно пращането на лекарство от разстояние от хомеопата ни е дало благотворен ефект. Говорих и с хомеото, тя препоръча още малко време да не ходи на ясла, значи ще има екскурзия в Плевен, уви....
Другото, което ми каза е, че е наблюдавала силен протест в Калина. Пита ме кой я гледа, има ли човек, когото тя не харесва, защото е много вероятно това да са реакции на организма и срещу нещо, което не харесва....
Аз и разказах за това, как понякога се инати, и че чак като и се скарам прави всичко, като форма на висше благоволение от нейна страна.... И тя каза, че може просто да протестира към нещата, които и се налагат....
Мислех, че ще е малко по-лесно като расте, а то става..... ooooh!

# 86
  • София
Мислех, че ще е малко по-лесно като расте, а то става..... ooooh!

Whistling

# 87
  • Варна, морето и сините вълни!
Кой пита за нас?? Crazy Crazy
Катето е по - добре. Изкара херпангина. Но вече отшумява. Кари церя и двамата и нас двамата (сиреч цялото семейство) с хомеопатия.
С една дума доволна съм!
Аз съм леко скапана от безсъние и от тормоз нервно - психически но ще ми мине като на кучка. Това са бели кахъри.
Виж на Зечката нещата са сериозни, но аз съм с нея и тя ще победи  bouquet  bouquet

Правде като порастнат още малко е оше по - сложно... а като порастнат още много не ми се мисли  Като им кажеш нещо има smile3533 smile3513 smile3516 а за пубертета не знам .. Ще питаме Мимиска  Mr. Green

Вие дето сънувате ...благородно ви завиждам...отдавана не съм сънувала нищо....

Айде отчетох се отивам да поуча да ползвам болничния пълноценно че на 22 съм на изпит Sick Sick

# 88
Благодаря ви за подкрепата момичета Hug
За съжаление след цяла нощ-събота и целия неделен ден беше с 39,7 което ме шашна-пие антибиотик /Хот, просто няма мърдане Sad и на мен ми се искаше да минем без АБ..аз самата съм пила 2-3 пъти и сефтето беше на 23г./ и с такава Т...беше абсолютен парцал милия, горещ, кашлящ..и разбира се в неделя педито не си вдигаше мобилния #2gunfire
Като изчерпя вариантите-Панадол, Нурофен, Хексалгин минавах на мокрите кърпи и писъците...а и бях наплашена от температурния гърч на детето комшийката ни..та само като видех 39,7 ми призляваше Confused
Днес правихме кръвни изследвания и рентгенова снимка-съмняваха се вече за пневмония.
Кръвните показаха наличие на инфекция, но снимката е ОК...
Слава Богу не се е стигнало до там-само бронхит. Днес е само с 37,6 /за което не давам нищо Whistling/а той беснее все едно нищо му няма Mr. Green

Относно темата а гримовете-нашия ми беше размазал по огледалото 1-2 червила-изглежда си е гримирал отражението hahaha Е, имаше и известно количество по дрехите-явно се е "самопочиствал" Wink

# 89
  • София
Здравейте Hug.
И ние сме в отбора на болните Sad. Дани лепна някакъв вирус от детската площадка, после го прехвърли на Ники, той на мен, а от вчера и Ани е хремава Sad. Днес сме на консултация, и ще искам да прегледа и Дани.
Дани не проявява интерес към гримове, защото майка му не се гримира и съответно няма достъп до такива интересни неща Laughing.
Дани също е голям инат и пищи и се дере за най - малкото нещо и мислим да го заведем при детски психолог. Някой ако знае добър, ще се радвам да ми даде координатите му.
Диана, браво за решението ви.
Пачи, интересен сън Thinking.
Краси,хубаво е, че децата са започнали да те слушат Grinning.
Елс, радвам се, че всичко е наред с бебока Grinning.
Мими, дано и при теб се наредят нещата и всичко да остане зад гърба ти Praynig.
МТВ, жалко, че се е стигнало до АБ Sad. Дано детенце вече да не вдига Т и скоро да оздравее Praynig.

Общи условия

Активация на акаунт